mortetm

Član
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mortetm

  • Rank
    SDI
  • Birthday 02/02/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Antonio
  • Vozilo
    Polo 2005
  1. Dakle, netko mi je mazno dvije ratkape (nek mu se ruke osuše) pa sam kupio polovne u dućanu koji prodaje dijelove razbijenih auta. Te dvije što sam kupio, a do neke mjere i moje stare, imaju one kvačice što drže ratkapu skroz strunute. Pošto mi se neće plaćati bubreg za nove ratkape (živim na Islandu pa su sve cijene napuhane u nebesa) jel se može naručiti negdje s eBaya te kvačice? Kako se to uopće zove? Jel su iste uvijek ili ima različitih vrsta? Hvala društvo!
  2. Je, to su mi svi rekli. Idem električaru jer ja nisam uspio složit. Hvala svima na savjetima. Xman mislim da je dao najbolji
  3. Jok. Jedino mi svijetli lampica za maglenku na upravljačkoj ploči kad kočim. Uz to ponekad žmigavci prorade.
  4. Ovo me izluđuje. Skinuo sam kleme, očistio ih, nasprejao sa kontakt sprejem. Upalim auto, prozori rade. Ugasim auto, skinem zadnja svjetla, očistim ih, vratim ih, prozori više ne rade.
  5. Jok, kleme su kak su i bile. Probat ću ih skinut pa vratit, ali u ovom trenu mislim da je nešto drugo u pitanju. Prestali radit prozori prvo, neki dan otišlo rikverc svjetlo. Danas sam izvadio svjetla van, provjerio žarulje - sve kak treba, sve cijele. Vratim unutra, upalim auto ... crkli žmigavci, lijevo stop svjetlo... Mislim da ću morat električaru. Jel moguće da je vlaga stvorila problem? Ovdje zna bit kišno danima i zna mi se voda kondenzirat ko blesava unutar auta.
  6. Pozdrav društvo, Do nedavno su mi se oba prednja prozora normalno spuštala i dizala. Jedan dan su oba prestala raditi, ali su proradila opet poslijepodne. Dva dana nakon toga su opet prestala raditi. Trenutno ne mogu otvoriti ni jedan prednji prozor. Kad pritisnem gumb ne čuje se zujanje motora od prozora. Samo kliktanje gumba. Je li imao tko sličan problem? Čini mi se vrlo čudno da su oba prestali raditi u istom trenu - da su otišli motori otišli bi jedan po jedan a ne oba u isto vrijeme.
  7. Update: Kupio sam neku Gorilla izolirku i nadam se s tim rješit problem dok negdje ne nađem rezervnu cjevčicu. Valjda će držati neko vrijeme.
  8. Haha. Otkrio sam što je u pitanju. Pukla cjevčica koja vodi u haubu. Šprica direkt iz cjevčice na stranu, ništa iz špricaljki.
  9. Prednje staklo je u pitanju. Probat ću onda sa iglom, a ako ne proradi probat zamjenit. Gdje je najbolje naručit rezervne dijelove? Negdje online ili?
  10. Pozdrav društvo, Već neko vrijeme imam problem sa onim špricaljkama koje vode tekućinu na vjetrobran. Jedna je skroz zaštopana, druga šprica na ljude koji čekaju na semaforu Svakako bih radije da špricaju po staklu. Ima li tko iskustva kako to popraviti?