IvekZGB

Član
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IvekZGB

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/15/1981

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    Golf mk2
  1. Pozdrav svima, Da li netko ima iskustva sa servisom automatskog mjenjača? Riječ je o Golfu 4 tdi (90ks,2000god,obični automatik, nije tiptronik). Događa se da auto prešalta u drugu, ali dalje ne šalta. U toj drugoj brzini kod davanja gasa ode u max okretaje i ne šalta dalje.
  2. IvekZGB

    Golf 2 gti rubnjaci

    Moze lock
  3. IvekZGB

    Golf 2 gti rubnjaci

    Vidim po netu da neki rubnjaci imaju dio izrezan, a neki nemaju. Nije mi bas jasno kako i zasto. Na ovo mislim: https://imgur.com/f7CrU4f
  4. IvekZGB

    Golf 2 gti rubnjaci

    Pozdrav svima. Slazem golfa 2,malo imam nedoumica oko rubnjaka. Zadnji rubnjavi imaju kao mali plastični dio koji bi valjda trebao ici iza onog nosaca branika. Nisam siguran jel se to tako postavlja. Kada nataknem taj dio iza nosaca, rubnjak da bi pasao konturi blatobrana se treba dosta saviti. Ovo je slika: https://imgur.com/B6nV9Q5 Jal taj dio rubnjaka koji strsi, ide iza ovog plasticnog nosaca branika? Tnx.
  5. IvekZGB

    Golf 2 ppstavljanje mrežice zvučnika

    Kako se vadi ladica?
  6. Pozdrav, Trenutno imam kadice u vratima sa onim ladicama. Da li mogu samo izvaditi ladice i staviti one mrezice zvučnika? Drugo pitanje je kako se vade ladice? Da li trebam i druge kadice? Hvala.
  7. Pozdrav, Imam volan sa malim promjerom 16mm (cini mi se). Na autu je veci promjer, ima onaj adapter. Pitanje je, da li mogu samo maknuti taj adapter i staviti volan?
  8. Pozdrav, Pitanje, možda blesavo. Jel moguće običan sic prebaciti na podlogu od sica koji ima podešavanje po visini. Mislim na obicne siceve. Moj je obican i nema podesavanje, kupio bi obican koji ima i svoj prebacio na tu podlogu (ako je moguce u stilu plug 'n play). Lp
  9. IvekZGB

    Golf 2 naljepnica praga?

    Vau, hvala ekipa na brzim odgovorima. Jel zna netko kako se postavlja? Nemogu nigdje naci slike na netu. Nije mi jasno kako se okrene. Lp.
  10. Pozdrav svima, jel mi netko moze reci cemu sluzi ova naljepnica? https://www.ebay.co.uk/itm/Mk2-Golf-GTI-G60-Sill-Trim-Protectors-Original-shaped-vinyl-/272769955452 https://www.werk34.de/en/protection-film-for-side-skirts.html lp
  11. Pozdrav, Možda netko zna, ne golf 2 (bez serva u originalu), je ugrađen servo sa golf 3 (pumpa,letva,remenica,kardan volana). Nigdje ne pušta, problem je u tome što u lijevo vrti jako lagano, a u desno dosta teže.
  12. IvekZGB

    Golf 2 felge (Sebring)?

    Bez da struzu?