SLINJO

Član
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SLINJO

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/03/1982

Profilne informacije

  • Ime
    VEDRAN MESARIĆ
  • Vozilo
    GOLF 5
  • Web
    http://vedran.mesaric@bj.t-com.hr

Recent Profile Visitors

2987 profile views
  1. Pozdrav, jel tko zna koji model žarulja je u orginal Xenon svjetlima na golfu 5
  2. Radi se o motoru 2.0 tdi 143ks te me zanima kako se regenerira dpf filter jel zna tko i kakav je postupak, ako se ne uspije sam regenerirat jel ima ko kakavih iskustava s tim, šta radit?
  3. Radi se o klimatronicu ma vw passatu kako se prebacuje ma njemu iz celzijevava u faradej
  4. Zanima me na koliko prijeđenih kilometara se radi veliki servis na vw touareg v6 tdi
  5. Jel zna netko, nekoga tko popravlja ove letve volana električne ko što ima golf 5, dijagnostika je pokazala da je u pitanju onaj senzor na onom bužiru što dolazi od volana, te da on javlja neku grešku, te mi pali lampicu žutu na instrument tabli, u vožnji se ne osjeti nikakva rzlika, servo radi normalno! hvala!
  6. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    Čekaj oba ta osigurača su u motor prostoru, ja sam gledo na F30 nemam osigurača, a na F3 je osigurač od 20A u moto prostoru govorim, nema nijedan od 80A! Pomoć ako može? Hvala!
  7. Set zamašnjak, korpa, lamela, u trgovini auto dijelova sam ja gledo za 1.9tdi sachsov 4800kn i daju popust za gotovinu 20%, a potisni ležaj ti ide posebno i on jeoko 550kn i još popust za gotovinu ako sve zajedno uzmeš imaš na sve20%! Poso ti je oko 500kn Ako ti se auto samo trese, onako nemirno radi to ti je do goriva, bar u mom slučaju, a ako ti se čuje baš treskanje, lupkanje onako lagano to je zamašnjak 100%
  8. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    Hvala na informaciji, ujutro ću odma pogledat dal su na mjestu i jel su ispravni, sam sve mi to više smrdi da je problem u instalacijama, jel moguće da se žica negdje sama od sebe raspadne ili je veća vjerojatnost da je negdje proglodana, al to bi se trebalo vidjet, ako ije i sam softver motora u kvaru, al onda bi se valjda osjetile neke promjene u samom radu motora i snagi ili?
  9. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    Točno ne uključuje mi se ventilator klime, a gledo sam svi osigurači su cijeli, da možda nije koji izvađen, koji broj bi bio osigurača jel zna tko, po onoj šemi u knjižici nepiše da je ijedan od klime ili ventilatora.
  10. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    Provjerio sam sve osiguraće, i klapna je nova stavljena, a lampica i dalje svijetli i auto se strese dok ga gasim, znači da klapna nije u funkciji ili? Kolega mi spojio na ovu univerzalnu dijagnostiku što imaju većina mehaničara i na njoj mu neda obrisat grešku, a na servisu u vw, mi prije izmjene klapne obriso sve, al mi je reko da će mi se greška upalit ponovno da je u kvaru klapna i ja ne kupim klapnu kod njih jer je 2700kn, nego odem i kupim ju u trgovinu pod tim brojem istu identičnu samo za 1700kn i sam ju stavim gore i odem kod kolege ponovo i opet isti mi kaže da nemože poništit grešku, pa ja odem u vw da vidim šta će mi tamo reć, sad i oni kažu da nemogu poništit, da je klapna nova u redu al negdje postoji greška ili u kablovima ili u softweru motora, a ja mislim da me muljaju jer ako je mogo poništit i očistit grešku dok je klapna bila neispravna, a sad nemože dok je nova gore. Jel to moguće i dal klapna može funkcionirt iako greška na tabli svijetli ili možda ta nova klapna nije ispravna, kako ju provjerit! A auto inače nema nikakve promjene jedino što se strese kad ga gasim.
  11. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    Imaš pravo motor mi se strese kad ga gasim, al problem je u tome što sam ja stavio novu klapnu a greška ostala svijetlit i motor se i dalje strese kad ga gasim, što činit, koji osigurač da gledam? A ovi na servisu mi kažu da nemogu obrisat grešku, ma mislim da me muljaju jer on mora izbrisat grešku i ak je problem i dalje ona će se upalit! Hvala na informacijama i ako znaš šta više pomagaj! I da na autu se ne osjeti ništa drugo nego kad ga gasim se strese, a sve drugo normalno, ide ko blesav!
  12. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    ma mene jebe to što ovdje u vw servisu on nezna meni reć šta je, nego bi on kreno istraživat a za to bi mi uzo 1500kn, pa onda još plus popravak ako je šta otišlo, kao najprije treba provjerit instalaciju pa onda ak je u redu softver i take neke priče, a to mi ništ neštima po nekoj logici.
  13. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    Ma teram ga ko vrag svoju mater, pa svejedno!
  14. SLINJO

    GOLF 5 2.0 TDI

    Hvala dečki na pomoći, prvo ću promjenit meštra na dijagnostici definitivno, a ujutro ću pogledat osigurač al nisam ja te sreće, kod mene je uvijek najskuplja varijanta, Boga mi i mene polako živciraju te lampice!!!