Danaj9

Član
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Danaj9

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/05/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Danaj Kozic
  • Vozilo
    Golf 3 1.9d
  • Web
    http://
  1. Tražim nekog s podrucja Zagreba (trešnjevka) tko bi mi ugradio nove zvucnike + visokotonce u prednja vrata i znao spojit radio kak spada (resetira mi se svaki put kad izvadim kljuc) Možete mi se javit na 095/515-39-75, može i sms Placam cevape + nekaj $$$
  2. Buduci da nisam baš pri lovi i nemrem si priuštit mehanicara, trebo bi nekog iz Zagreba ko ima ležajeve amortizera za moju trojku i da ih je voljan ugraditi odma..(normalno da ležajevi moraju bit ispravni dobri) Ak ima kakvih ponuda molio bi sms ili poziv na 095/515-39-75 Placam dogovorenu cifru i cevape
  3. Danaj9

    Remenica 1.9D

    Hitno trebam remenicu radilice, moja se spigala i ide u osmicu, bruji, trese.., nova je 640kn a tolko fakat nemam, ode onda ljetovanje u PM..inace sam iz ZG, al trenutno sam u Istri u Poreču, ak ima nekog iz istre da ju ima u oke stanju ili postoji opcija 2, frend ide u srijedu iz istre u ZG i isti dan se vraca, mogu i prek njega uzet ak ste iz zagreba, enivej ak ju neko ima nek me nazove na 095 515 39 75 jer nemam net na moru..HITNO JE LJUDI, HITNO..!
  4. Znaci, trebaju mi grla za ubodne žaruljice za golfa trojku.. Ak neko ima nek me cimne il sms-ne na 095/515-39-75, iz Zagreba sam..!
  5. Jednostavno pitanje..frend bi mi dao alu felge oriđiđi sa Astre skinute..mene sad zanima jel ih mogu stavit na trojku, a da nemam nekih problema usputnih..? Obje su 4x100..jedino se ne kužim baš u centralne rupe..kolko mi se cini da golf ima koj mm vecu..nemam pojma..
  6. prije cca godinu dana, i sad je provjereno ulje i sve 5.. a zakaj mi zuji getriba u niskim okretajima..slucan zvuk kao kad idem u rikija al tiši malo..
  7. Platio sam ih oko 600 kn sve zajedno..reko je moj mehanik da se neki ne kupuju jel nevaljaju al kao da su ovi dobri koje je on uzeo..ne znam koja je marka..
  8. Jucer sam bio kod svog mehanicara i mjenjo sam sve nosace motora jel su bili banana..onaj na getribi se maltene nije raspo..on mi je sve to složio, naplatio 250kn ruke i to je to.. Međutim sad mi golf trese za poludit, puno više neg prije..što po meni nema smisla..trebo bi radit mirnije neg prije..i sad se cuje fuckanje getribe na nižim okretajima, prije se nije culo.. i da odjednom mi više ne rade brzine ventilacije, sam zadnja mi radi.. (oke znam da je to osigurac, al kakve on ima veze s mjenjanjem nosaca, prije ''servisa'' je sve radilo kak se spada..)
  9. Danaj9

    Zadnji lonac

    U sasvim solidnom stanju zadnji lonac za 100 kn
  10. Danaj9

    Zadnji lonac

    Tražim zadnji lonac (može i ''sporcki'') za trojku dizela.. Ponude može u inbox ili još bolje SMS na 095/515-39-75
  11. Danaj9

    Odjednom teško pali..

    Provjerit cu, filter mjenjan prije 2000 km, nafte skoro do cepa ima..!
  12. Znaci palio je normalno, takoreci na zub do prije 2-3 dana..onda je poceo svako jutro sve više i više verglat, danas sam ga upalio nakon jedno 6-7 sekundi verglanja..inace mašina je ko beba, odlicna..palo mi je na pamet da bi mogle bit 2 stvari..ili je neki grijac riknuo ili, sad nisam ziher, jel može bit to do starog akumulatora..?? Nemam pojma..imate vi kakvih iskustva..? (Čok radi normalno i palim ga uvjek s čokom kad je hladan)
  13. Kupujem čukicu s obrtajima za MK3 1.9D i bilo bi dobro kad bi se odma mogla ugradit..primam eventualne ponude.. :-D Dajem čukicu bez obrtaja i $$$ po dogovoru..!
  14. hahaha to mi nije palo na pamet..možda je..
  15. s tim da nebi smjelo nikaj curit jel je golf od prvog vlasnika i lik se fakat brinuo za njega, dobio sam sve racune kad je kaj mjenjo od prvog dana kad ga je kupio..zato mi je malo blesavo vjerovat da negdje nekaj curi..