GT-R

Član
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GT-R

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/29/1994

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    Passat & Golf II
  • Web
    http://
  1. GT-R

    Zatamnjivanje sajbe folijom

    A onda nista, vjerujem da je prava muka jer je problematicno i foliju na mobitel zalijepiti a kamoli tolike folije na auto.
  2. Imam na 3bg-u tvornicki tinted stakla, ali zatamnjena su mozda 10% znaci skroz neprimjetno. Volio bih zatamniti ih, ne sad da izgleda seljacki, nego ono, nekih 70-80% da ljepse izgleda. E sad, kolko para bi ispalo kada bi sam lijepio te folije? Odnosi se na zadnja bocna stakla (4 kom) te od gepeka staklo. I dali uopce ista valjaju te folije, vidim u Lidlu 50kn nesjecam se koja mjera, ali sumnjam da to ista valja...
  3. Zanima me kako se skidaju krovni nosaci na 3bg-u, dali se skine kakav poklopac na nosacu ili se pak mora skidati krovni tapacirung? Kolko otprilike dodju krom krovni nosaci novi/polovni?
  4. To je onaj promjera 16.5 cm, treba mi jedan za Passata 3BG, ako ima ko kakav ispravan nek se javi na PM.
  5. Ma nemam sta kontakte provjeravat, 11 god nije mjenjan.. Malo sam provirivao LED-icom kroz mrezicu i izgleda normalno, al to nista neznaci... Jos jedno pitanje. Posto ovaj Passat tvornicki dolazi sa Betom sto znaci da nema izlaza za straznje zvucnike, dal ti zvucnici ipak postoje ili ne? Pretpostavljam da ne, a i mrezica nema rupica tako da se nista nevidi kroz nju.
  6. Imam Passata 3bg 2002 god, original zvucnici, original Beta radio, i cujem jucer da lijevi (onaj veliki) zvucnik slabo radi. Stavim balance na lijevo, cuje se al nije to to, stavim na desno i fino se cuje. Danas je poceo "lupati" i nemoze se vise normalno slusati radio. Znate li koje je marke taj zvucnik (pretpostavljam blaupunkt) i dali pase od cetvorke? Cuo sam da su dva u Zubaku preko 1000kn, sto ni u ludilu nedam.
  7. GT-R

    Koje čepove za ove felge?

    Pitao sam i nemaju Moram po eBayu potražit, nestignem al valjda ima takvih.
  8. GT-R

    Koje čepove za ove felge?

    Nasao sam ja: http://www.volkswagen-accessories.ie/lsquo...t_alloy_wheels4 U Zubaku 189 kn komad, kad bi uzeo sva 4 cepa ispala bi me skoro ko same felge, a di su jos gume... Trazit cu negdje povoljnije, il mozda ovako nesto, trebalo bi passat. http://m.njuskalo.hr/alu-felge/golf-5-cepo...felge%237616765
  9. Kupio sam original VW Borbet felge, 7J 16", nisam siguran na kojem modelu su dolazile. Kupio sam ih bez čepova, i sad me zanima jel zna netko koji točno idu na njih jer sam našao na netu više vrsta, a i gdje ih kupiti? Na sajmu sam našao ali u lošem stanju (4 kom 280 kn ) Na eBay-u ima svašta ali neznam koje su original od ovih felgi pa ako može pomoć i http://imageshack.us/photo/my-images/199/20130427183650.jpg/
  10. Imam neke VW Borbet felge al bez cepova, pa trazim te cepove, nasao sam na Jakusevcu ali su dosta izgrebani, a zelim da su ko novi. Promjer sredisnje rupe na felgi je ravno 6 cm, a cijelog cepa preciznije 15.8 cm (ovisi kak se mjeri, ugl ak je promjer 15-16 cm to je to). Ak moze slika i cijena na PM, po mogucnosti ZG, samo da se uvjerim da to stima, al ak niste iz ZG mozemo se dogovorit.
  11. Znaci alu felge kupujem, nemoraju biti za Passata ali da su po mogucnosti VW ili Audi, raspon rupa 5x112, pozeljno s dobrim ljetnim gumama, ali moze i bez guma. Moraju biti u dobrom stanju felge, ravne, preferiram 16 cola ali moze i 15. Nezanimaju me replike, Alessio i sl, iskljucivo OEM Borbet i sl.
  12. Trazim CD Changer za Passata 2002. godina, onaj sto ide u armaturu ispod radija i klime, spajam ga s OEM VW Beta radijem, naravno ispravan i po mogucnosti OEM.
  13. U kompletu sve za 300kn, malo mi je hića
  14. Prodajem ispravnu servo pumpu od golfa 4.. Cijena 400kn.. Nalazim se u zagrebu, info na PM ili 095 586 5096 !
  15. GT-R

    P:Fulda EcoControl

    Moze lokot ! Prodano