Dizelaš

Član
  • Content Count

    423
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Dizelaš last won the day on November 12 2020

Dizelaš had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Dizelaš

  • Rank
    GTI
  • Birthday 07/02/1978

Profilne informacije

  • Ime
    Damir
  • Vozilo
    Vento 1.9 TD
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

13348 profile views
  1. Riješeno, problem je bio u malom termostatu kataloški 1K0 121 113 A Zanimljivo je da u ovlaštenom servisu nemaju pojma o ovom drugom termostatu(bio u 2 servisa) Znači po proju šasije su me ubjeđivali da ima samo jedan termostat(veliki-bliže kileru zaboravio sam kataloški), a da ne pričam da sam bio kod još 3 "stručnjaka" koji su isto tvrdili da ima samo jedan termostat. Tako da sam 2 puta promjenio glavni termostat bez potrebe s obzirom da je bio problem u malom termostatu koji se nalazi u crijevu sa stražnje strane glave(prema kabini).
  2. Da moguće je, barem sam danas dobio neke slične informacije(ima u crijevu i neki nepovratni ventil) Sljedeći tjedan idem to probati zamijeniti pa javim rezultat.
  3. Audi A4 B8 2.0 tdi 88 kw, 2010 godina,ručni šaltug,imam problem da neće postići radnu temp. Dođe do max 80 stupnjava i padne na 70-75(znači kad ga zgazim) po gradu do 70 max i pada čim stanem. Promjenio sam 2 puta termostat i ista stvar. Da li je neko imao isti problem, ili možda zna rješenje problema?
  4. Dizelaš

    Golf 1 1.6d zamjena motora

    Najbolje i najjedostavnije 1.9 td(ako baš želiš neki jači motor) 75 ks je sasvim dovoljno za keca. A još je bolje napraviti generalku na 1,6d i eventualno ubaciti getribu sa 5 brzina.
  5. Dizelaš

    P:Rezervnu gumu golf 7 tanku

    Može LOCK!
  6. Dizelaš

    Golf 5 problem s klimom

    Jesi li riješio problem?
  7. Dizelaš

    Golf 5 problem s klimom

    Javi u čemu je bio problem. Ja sam dobio informaciju(neprovjerenu) da bi moglo biti do zaštopanog isušivača/kilera klime ali... Moguće i da je samog kompresora, ne znam lud sam jer ne znam šta da promjenim.
  8. Dizelaš

    Tapetari i tapeciranje

    Vitrum cijena je bila 700 kn
  9. Golf 5 2.0 tdi automatska klima,uvijek upaljenja klima(na auto) i problem je sljedeći: Čim auto stoji duže od 5-6 sati neće odmah upaliti klimu(cijevi od klime tople,ne upale se ventilatori kilera) i nakon par kilometara upali se klima i hladi normalno. Nije do plina,već sam probao puniti klimu i ista stvar. Promjenio i presostat i ništa. Da li je ko imao sličan slučaj ili slučajno zna šta bi moglo biti?
  10. Dizelaš

    P:oettinger prednja maska Golf 3

    PRODANO! Može LOCK!
  11. Dizelaš

    Poliranje plastike sata golf mk6

    Nije mi jasno odkud ti crtice s unutarnje strane sata?
  12. Dizelaš

    P:Golf 2 škare brisača by Bonrath

    Prodano! Može Lock!