T0mB1ll

Član
  • Content Count

    377
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

T0mB1ll last won the day on November 14 2021

T0mB1ll had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About T0mB1ll

  • Rank
    GTI
  • Birthday 09/10/1984

Profilne informacije

  • Ime
    Tomislav
  • Vozilo
    Golf mk6 2.0TDI 4Motion
  • Web
    http://www.warezhr.org
  1. T0mB1ll

    Golf 6 reparacija kočnica

    da, znam da se mogu očistiti ako nisu u jako lošem stanju. to se i nadam.. 😅 ne bi mi bio problem ni skinuti to sve, nego je problem to sve montirat nazad i da funkcionira kako treba, jer bi promijenio i komplet kočionu tekućinu i moram naručit još prednje disk pločice. i bilo bi dobro ispjeskarit čeljusti i ofarbat, pa zato tražim nekog ko to radi i ima sve spremno.. i da mi nije predaleko..
  2. imam problem sa kočnicama na golfu 6 2011, 2.0tdi 103kw 4Motion prvi je problem ručne kočnice, kad ju otpustim, ne vraća se uopće, pa sam ručno vratio one capice i ne koristim ju. nije električna, na sajle je.. da bi mi onda i prvi desni kotač također počeo blokirat i pojeo mi cijele pločice.. e sad, ja bi radio reparaciju svih 4 čeljusti. naručio sam setove za reparaciju OEM, ali dobio sam samo gumice za cilindre. bez novog cilindra, masti i onih malih cilindričnih gumica što pokrivaju šarafe. da li se to dodatno mora kupit ili? pročitao sam sad tu par tema da je to malo sex radit sam, pogotovo odzračivanje i te šeme... također sam naručio i ulja za diferencijale i za haldex + filter.. i sajle ručne nove. pa me zanima, tko se bavi time, tko to može napraviti i kolika je cijena toga? ja sam u sjeverozapadnoj HR, tj. kraj Koprivnice...
  3. ja sam na svojem stavio continental set na 160 000... auto je 2011. godina..
  4. T0mB1ll

    pukli klipovi afn

    zna se dogodit, hoster slika makne sliku zbog "nekorištenja" a neka druga slika dobije isti "kod" pa link ostane isti... eto, u ovom slučaju je guzica
  5. centralno neznam, servo i klima ide, auspuh neznam, pedale moraš
  6. nisam 100% siguran za duljinu ali moguće je i to.. ma gledam, ovaj moj CL lip je već premekan i malo savijen pa mi iskače sa vozačeve strane (i kopče su valjda već dobile) našo sam na njuškalu lip od venta pa sam mislio pripasat.. jer možda stavim odmah i vento front.. tu u ovoj temi ima slika sa svim lipovima koje su ljudi pripasali, mene interesira ovaj "tanji" lip sa slike #14 (crveni mk3) http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5621962-Golf-III-complete-spoiler-lips-catalog(with-pictures) znači po tome onda ni cijeli branik sa venta ne paše na golfa?
  7. znam da "paše" al zanima me tko je stavljao Vento lip na branik od mk3 Golfa? koliko ima preinake, tj, pretpostavljam da ne pašu sve kopče, pa ako je netko stavljao da malo pojasni..
  8. T0mB1ll

    Gume

    nema ultragrip ispod 450kn komad sad a to mi je puno dati..
  9. T0mB1ll

    Gume

    koje zimulje su sad best buy? treba mi mala dimenzija, 185/60R14 za moju trojku.. najrađe bi uzeo nešto provjereno od dunlopa, goodyear ili continentala ali ne daje mi se pola vrijednosti auta za gume ono do 1200-1300kn max sve 4 gume..
  10. ok, prenijet ću mu što da napravi..
  11. ok.. rekao sam mu da ode kod nekog da spoji na dijagnostiku. kaže da se događa isto s oba ključa.
  12. od frenda stari ima problema s autom.. passat 2.0 TDI motor.. 2005. godina. ovako je on to meni objasnio... kad pali auto (neznam sad da li na hladno ili na toplo, al pretpostavljam na oboje), motor se upali pa ugasi. i tako par puta mora napraviti da normalno upali.. S tim, kako je on to meni objasnio, da mora točno stisnuti kvačilo do kraja, dosta jako i onda upali normalno... neznam dal je to kod novih auta da obavezno moraš stisnuti kvačilo prilikom paljenja ( ja sam tek do golfa 3 došo pa neznam) ali ako je, dal ima taj prekidač kao i kod recimo kočnice koji aktivira svjetla ili nekako drugačije riješeno? jer veli da je gledao na drugom passatu, tamo ne treba stinuti kvačilo prilikom paljenja i pali normalno...
  13. T0mB1ll

    td/tdi kemije

    moj bivši '96 tdi nije imao sajle... možda samo AFN imaju...
  14. T0mB1ll

    td/tdi kemije

    na bratovom passatu '93 1.9D je hidro kvačilo. ako i paše ta getriba sa tog passata, ako i je hidro, morat češ mijenjat šaltung na golfu na sajle jer passati imaju šaltung na sajle, golf ima preko poluga (osim ako se ne varam GTI i jači modeli su imali šaltung na sajle al to nek netko potvrdi)
  15. T0mB1ll

    golf 3 1.6i upis 15"

    meni je samo iza strugalo, onaj "L" profil koji se treba porolati...