Zrinedin

Član
  • Content Count

    782
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zrinedin

  • Rank
    GTI
  • Birthday 09/07/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Zrinko
  • Vozilo
    Golf III 1.9 m-TDI
  • Web
    http://
  1. Zrinedin

    golf 3 tdi - mjenjac

    A neam slike,još mi je na autu. Treba mi. hahaha raspalo mi se tam di su kuglični ležaji. Baš ono na onom linku onaj dio kromirano. Aj hvala unaprijed kada budeš provjerio. Onda je taj mjenjač ASD jer je mjenjač od 90 ks.
  2. Zrinedin

    golf 3 tdi - mjenjac

    Jel to odgovara na mjenjače golf 3 1.9 tdi ? Jbg neznam oznake tog mjenjače pa pišem tako Neznam, meni neće u 5 brzinu. Jednostavno se raspao. A ni njuškalu baš nema puno pa zato gledam od četvorke jel štima.
  3. Zrinedin

    golf 3 tdi - mjenjac

    Da ne otvaram temu. Dali postoji set reparacije za birača brzina na mjenjaču ( ne ispod ručice menjača ) I dali odgovara birač brzina od golfa 4 tdi 5 brzina na starije tipa mjenjača 1.9 tdi golf 3 ?
  4. Zrinedin

    Air ride ili ti ga zrak

    Joj što ga serete redom. Kad je mexx stavio zračni ovjes i spustio auto na pod svi ste slinili za tim autom, onda vam je super bio i hvalili ste ga naveliko. Bili ne see i slinili za autima koji leže na podu. A sada tu kenjate kako vam je to gadno kad je auto na podu. penic i ekipa koji to rade svaka čast, samo naprijed.
  5. Zrinedin

    Air ride ili ti ga zrak

    Nema ti tu pravila.
  6. Jel bolje svijetli od mojih bixenon?
  7. Zrinedin

    golf 3 farovi

    Vjerovatno su kopčice popucale ili su se izvukle kopčice.
  8. A sta sa ostalim markama skoda,audi,seat koji koriste iste motore?
  9. Zrinedin

    8 i 9 jota felge 14cola

    ja sam imao 185 45 r15 na 8.5 jota i vozio se bez problema.
  10. Zrinedin

    Srs tec. Blatobrani

    Jel ima takvo šta i za golf 3 ?
  11. Zrinedin

    Intercooler Golf 5 TDI

    A ovako šta da si napraviš ?
  12. Zrinedin

    Intercooler Golf 5 TDI

    Kakve veze ima ic sa cijevama ? Ako ti ic nije probušen, čemu ga menjati ? Bitno je da ima funkciju i da hladi zraka. A to što je manji to nema veze. Ti nisi menjao turbinu, stavljao veći da ti treba ic. Nisi dizne radio ? Samo ti to napravi te cijevi i osjetit ćeš promjene. Bolje te pare uloži u te cijevi i neće ti izaći više od 400 kn.
  13. Zrinedin

    Intercooler Golf 5 TDI

    Jbt za 100 eura sam radio kompletan auspuh od početka do kraja sa oba protočna lonca i fi 50. Saznaj za onog čiku u vukovaru što radi auspuhe, odi kod njega nek ti napravi komplet nove cijevi i nek ti posavija kako treba ići da imaš što manje tih spojeva. Kupi šelnu traktorski program ili kamionski i stegni kako bog zapovjedao i nećeš imati problema sa izbijanjem i probijanjem plastićnim cijevima. Evo ovakve šelne. Ja imam to u planu napravit al nemogu nikako zakrpati intecolera. ( nemam vremena a ni majstora tu u okolici da mi zakrpa )
  14. Zrinedin

    Gewinde s ebay.de

    Ako dolazi iz Chine onda se plača pdv-e i carina ?
  15. Zrinedin

    Gume

    Namontirao opet nakang ali noble sport. Dojmovi nakon neki prijeđeni 1000 km, uloženo dobiveno zadovoljan sam. Ok drže po mokromu, nisu bučne i udobne su za vozit se na njima. dot im je dvije 0815, a druge dvi 1115.