frenki sdi

Član
  • Content Count

    178
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About frenki sdi

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/10/1981

Profilne informacije

  • Ime
    Frane
  • Vozilo
    Golf 4 1.9 SDI

Recent Profile Visitors

2822 profile views
  1. frenki sdi

    golf 6 1.6 tdi (77kw) veliki servis

    Evo i moja Škoda došla na red. 1.6 tdi 2011g 105.000km. Znači veliki servis, imam jednu ponudu za dijelove: Filteri marke Ufi, set zupčastog remena SKF, Pumpa vode SAL, remen kanalni BOC, Atifreeze Pilot longlife, i ulje Edge Castrol 5w30 Jesu li te marke ok? Što ide u orginalu? Dal ovlašteni rade sa orginalnim dijelovima?
  2. Nailazim na mali problem, prilikom usporavanja, kad se koči motorom uglavnom u trećoj ili drugoj brzini obićno kad hočeš ubrzati ne prima gas. Samo se nastavlja ponor, onda prominim brzinu pa proradi, naravno niži stupanj jer usporim neplanirano. Ima li itko ideju što bi to moglo biti. p.s. nedavno je mijenjan senzor radilice, gasio se motor bez nekog upozorenja.
  3. Bog ljudi, imam daljinsko zaključavanje, nije orginal, kad idem zaključat samo mi jedna strana žmigavaca blicne x3? Ono prije je radilo ok, obe strane žmigavaca. Imao sam i problema sa kratkim spojem negdi pa mi je osigurač izgara ali mislim da je to sad rješeno. Pozdrav
  4. Bok ljudi, ma već duže vrime iz ventilacije ispadaju komadi izolacije, kao neka spužvica, i sad sam primjetio da grijanje slabije radi jel to povezano? hvala.
  5. frenki sdi

    Polugeneralka

    "Troši ulje kao razarač" , drago mi je čuti da Golf još vozi. Evo da i ja podnesem izvještaj 60 tisuča nakon polugeneralke ulje u normali, vrlo zadovoljan.
  6. Nešto mi puklo u ekspanzionoj posudi. Izvadija san ovu plastiku. To sam slučajno primjetija. Jel to neki problem?
  7. frenki sdi

    Golf 4 sdi Kočnica ?

    Crijevo napuklo pa tu gubilo vakum, rješeno
  8. Ma evo ima par dana kad stisnem kočnicu ponekad kao da mi šviće. I Kad ga ugasim čuje se kao da pušta zrak nekih 5 sekundi, U predjelu onog bubnja ispod haube, to je ono tamo di nalivaš tekučinu za kočnicu.
  9. frenki sdi

    Zafrkava daljinsko

    Jesi mu označija? I mene mori isti problem sa tim zaključavanjem pa bi volija znati što je...
  10. frenki sdi

    Upaljac ne radi

    Evo da malo oživim ovo. Kupija san novu utičnicu za upaljač jer mi nije radila . Jel to teško zamjenit?
  11. frenki sdi

    Golf 4 SDI kvačilo

    1900 kn
  12. frenki sdi

    Žmigavac

    Problem rješen . Zaminjena ručica žmigavca
  13. frenki sdi

    Golf 4 SDI kvačilo

    Jep kvačilo danas prominjeno.
  14. Jučer navečer mi propane pedala kvačila. I malo minja a malo zateže i ne ubaci u brzinu. Zna li netko uzrok i financijske posljedice ovog kvara ?
  15. frenki sdi

    Žmigavac

    Dodatak: kad laganije dam žmigavac onda više štekče a kad brzo odalamin onda gotovo da i ne štekče. Jel netko zna koliko to košta novo? Zapravo što bi mi tribalo novo?