QuizR

Član
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About QuizR

  • Rank
    SDI
  • Birthday 09/03/1992

Profilne informacije

  • Ime
    Valentino
  • Vozilo
    vw golf vi
  • Web
    http://
  1. a j.... ga,nema druge nego 225 uzet i mirna Bosna..
  2. ovo zadnje se nebih bas slozio,al opet kako kome..
  3. jer citao sam po forumima,dosta ih ima 235 i taman je stalo bez namistanja plastike..
  4. Htio bi staviti 18"(235/40/18) na svoju sesticu sa 16",ima sportski ovjes...postgo se nerazumim bas pa da pitam jel bi trebao jos sto mjenjat kada bi stavljao te gume?
  5. QuizR

    kasko pokriva?

    a nema mi druge nego sutra na procjenu stete i popravak na troskove kaska..steta oko 1500-2000kn-a,jbg malo za kasko ali nema mi druge..
  6. QuizR

    kasko pokriva?

    e to mi je trebalo,zahvaljujem na odgovoru
  7. QuizR

    kasko pokriva?

    isuse kriste,gledaj nije mi do svade,trenutno sam u govnima i trazim da mi neko objasni ovo ..jesam balavac od 18 god i neznam nista o tome
  8. QuizR

    kasko pokriva?

    ja da znam ista o ovome,nebi ovdje postavljao po tebi glupa pitanja, ako nemas odgovor nemoj nista ni pisat
  9. danas sam udario u drvo kada sam isao u rikverc,od zamagljena stakjla nisam vidio bas najbolje,otisao mi je desni far i branik se samo malo otkacio(samo ga trebaju sklopit),zanima me da li bi mi kasko pokrio ovo?
  10. nedavno sam primjetio cudan zvuk mototra,kad dajem gas i tocno kad se turbina treba upalit ,ali turbina normalno radi i zujanje se cuje isto ko prije ,dakle samo taj cudan zvuk neznam kako bi ga opiso,tromiji zvuk motora kad dodam gas i kad prede negdi od 1.800 okretaja pa nadalje i da naponeme sve radi kako treba ali nemogu rec da me ne zabrinjava taj zvuk.sto mislite?
  11. sinoc nakon putovanja sam primjetio da mi se kocnica malo vise cuje kada pusta zrak,npr ako ugasim auto i stiscem kocnicu-pocet ce se dizat i kad se digne nemogu stisnut dok ne upalim auto,pri tom se otpustanje zraka cuje dosta??
  12. haha..ma ne koljem ga hladnog..to sam par puta napravio ali ne vise(ako se 4t uopce moze nazvat da ga koljem)jer to je samo ubrzanje ja popustim brzo.. ali u svakom slucaju cekam da se zagrije
  13. da ne otvaram novu temu jso jedno pitanje jeli normalno da mi se sada turbina vise cuje nego recimo prije nekih 100km?mozda se razradila malo jer sad cujen kako vise zuji pri visim okretajima i sve radi kao prije
  14. jbga,ja sam isao i do 4t okretaja prije radne temperature,valjda mu nisam nastetio.. drugi put cu pametnije..