tommy_gavin

Član
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tommy_gavin

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/15/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Marko
  • Vozilo
    VW Polo 1.4TDI
  • Web
    http://
  1. -zadnja desna lampa -zaštita ispod motora -volan sa airbag -felga 14"
  2. tommy_gavin

    Polo 9n3 servo ne radi

    Riješeno putem dijagnostike... :-)
  3. tommy_gavin

    Polo 9n3 servo ne radi

    provjerit ću sve to.. ne vjerujem da su zamijenili pumpu jer je odmah poslije sudara servo bio neispravan i u grešci.. hvala
  4. tommy_gavin

    Polo 9n3 servo ne radi

    ima el. svi osig. su uredu,i sve je spojeno.. netko mi je rekao da to ima veze sa airbag centralom,da dok se ona ne resetira neće radit..dal je to moguće???
  5. Usmjerivač protok zraka za hladnjak zraka(intercooler) Zaštita motora (onaa plastika ispod motora) Felga čelična 14" 1kom. Airbag vozača(ili samo ona maska za volan ako ima uopće posebno)
  6. tommy_gavin

    Climatrinic

    Tražim unutarnju jedinicu (onaj display sa komandama za klimu) za climatronic.
  7. Imam problem sa servom.Motor je 1.4 TDI. Nakon sudara (prednji desni kraj),i nakon popravka limarije,servo upravljač ne radi i svijetli kontrola na kontrolnoj ploči. Koliko je vidljivo ništa od servo upravljača nije stradalo u sudaru nego je izgleda prom s elektronikom. Da li je netko imao sličnih problema?
  8. Usisna grana i kučište filtera zraka
  9. Auto ne vuče i ponekad trza,a ima enormno veliku potrošnju.. Sumnjam na lambda sondu... ima možda tko kakvih iskustava..?
  10. Imam problem sa stropnim svjetlom i zujalicom za upaljena svjetla,znam da je najvjerojatnije u prekidačku koji se kod nekih automobila nalazi na pragu ili vratima ali ovdje ga nigdje nema.Da li neko zna nešto o tome? I da da li zna netko kako se rastavlja ključ da se promijeni baterija.---isti auto
  11. tommy_gavin

    Karter

    Kupujem karter za Polo 1.4I 2004god. A za isti auto ako ima netko dijelove unutrašnjosti,točnije stropna lampa,središnja konzola i sl. isto kupujem,može PM.
  12. tommy_gavin

    cd changer

    Isti problem sam imao... To je jednostavno neisplativo za popravljat,,,,,najbolje mijenjat radio..