Antunhr

Član
  • Content Count

    119
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Antunhr

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/08/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Antun
  • Vozilo
    Golf III 3 GT plin
  • Web
    http://
  1. Antunhr

    km sat

    Mislim da ti tesko tko se zajebava sa time. Najdnostavnija situacija ti je uzeti drugi sat za 250kn i rijesio si se cijele muke.
  2. Antunhr

    golf 3

    Evo ovako.. meni je zblokiro vozacev prozor sto mislim da je ista situacija. Jednu stranu sam uspio idtegnuti gdije drzi prozor dok drugu nisam mogao nikako zblog plastika. Probaj sa razlicitim deset kljucevima koji ce ti vise pasati i jednu strani bi trebao moci odtegnuti tako da iscupas ga van iz lezista. Malo ces morati popigati vodilice mozda da bi uspio ali nije nemoguce. PS: da te spasim odmah muke. Prvu stvar sto trebas napraviti je otvoriti onu gumu sto ti vodi od karoserije u vrata i pogledaj da neka zica nije u prekidu. U vecni slucajeva ona pukne i prozor ne radi.
  3. Radi se o 1,8 motoru 90ks. Naime nastelam ga da mi je kut paljena priblizno oko nule i samo nekada poludi i ode mu kut paljenja 20 stupnjeva prije. Kada bih ga htio nastelati ponovno to nije moguce jer jedino koliko tolio normalno radi 20 stupnjeva u predpaljenju. Ima li tko ideju. Tko regulira kut paljenja u ovome slucaju; glavni kompjuter ? ili moze imati veze sa time sto sam promjenio kompletan frgic pa elektronika na frgicu ne stima kako spada makar mi je i prije mjenjanja frgica imo nekade nuspojave. Auto ima ugradjen plin i losije redi na ler gasu na plin nego na benzin te dok ne postigne radnu temperaturu se oce zgasiti nekada. Dali je cak moguce da je cijelo vrijeme cok upaljen posto je tako veliko predpaljenje ?
  4. Rijesno. Nije bilo do elektronike. Po drugi puta je pukla zica od struje izmedju karoserije i vrata
  5. Otisla mi je elektronika od vozacevih podizaca prozora. Motor i sajla su u super stanju pa bih molio nekoga kome je otisao motor ili sajla a nije bacio taj dio da mi proda, pokloni ili sta drugo vec zeli.
  6. 1.Carlito 2.Lazo (ili subotu,neznam jos) 3.Caby 4.mali_vw-ovac 5.IBM Subota 1. Bube 2. vwg 1.9tdi 3. Caby 4. Sioux 5. Flax 6. Tomzg 7. acovw 8. Sanel_g3 9. marKec 10.ja i buraz 11.Emma i Irena, vlado i filipzg(vekyman i draga ako bude auto složen do tad) 12.ledeni G60 13.zizzi 14.Dejo 15.dimirius 16.Dino ( samnom idu šalkan i bundy ) 17.Volja 18. Tolic 19. Dabo T5 20. Čera 21. GrofMoskov 22.Wild Child(ak ne radim u subotu eto me) 23. Djuro G3 24. Antunhr + dofuram sa sobom ih jos cetvero ako netko od njih ne zezne
  7. Antunhr

    P: Servo pumpu za golfa 3

    prodano, lokot.
  8. Moj se zacrnio pa trebam drugi koji je ispravan i cist iznutra. Kontakt na pm.
  9. Far mi je otvoren odostraga jer mi se maglio ali sada kako mi je uslo smece, prasina i sve to, primilo mi se smece na kromirani dio fara. Znam da ako brisem sa vodom i krpom da mi se izlize krom. Dali netko ima ideju sa cime probati pocistiti jer mi je sada svijetlo zelenkasto. Ako slucajno netko ima dvokromani far od trojke za prodati (prednji desni - suvozacev) neka se javi na PM.
  10. Antunhr

    P: Servo pumpu za golfa 3

    BUMP. 350kn fix
  11. Proizvodnja gume kraj 2004 ali gume su presle mozda desetak tisuca kilometra. Auto je bio garaziran i gume su stvarno u odlicnom stanju makar imaju godina. Visina ripne 7mm 4 komada 700kn
  12. Dakle prodajem servo pumpu sa nosacem i remenicom. Nije nimalo rasklimana, u odlicnom stanju. 150 tisuca napravljeno. Slike i broj pumpe stavim kasnije. cijena: 400kn Broj pumpe: 784 9701 Pumpa ima ulja po sebi jer sam je vozio u autu pa je malo iscurilo ulje iz nje. Garantiram da ne pusta ulje i da nije rastelana.
  13. Antunhr

    Kako ocistiti servo letvu

    Znaci nigdije ne postoji na samoj letvi volana nekakav saraf. Dosta je tesko to i vidjeti kada je taman iznad mosta letva. Probati cu tako da ispustim ulje, naspim novo, pa tako jedno dva puta dok se ne obnovi ulje. Steta sto neznam koja tekucina bi mogla nagristi malo to ulje da se ispere a opet da ne osteti letvu i pumpu.