Giovanni

Član
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Giovanni

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    VW's
  • Interests
    ALLES!

Recent Profile Visitors

2960 profile views
  1. Giovanni

    GOLF 5 GTI problemi

    Da. Poslano sa mog RAINBOW koristeći Tapatalk
  2. Giovanni

    GOLF 5 GTI problemi

    Probaj skinuti cep za ulijevanje ulja, ako se zvuk promijeni, onda je moguce da ti je problem u separatoru ulja na glavi motora. Poslano sa mog RAINBOW koristeći Tapatalk
  3. Ovo je nekakva greska jer je gotovo nemoguce uliti 82L.
  4. I provjeri aktuator turbine, sluzbeno se zove "podtlacna kutija". Ide jedan vakum na nju, a ona regulira tlak turbine. Poslano sa mog RAINBOW koristeći Tapatalk
  5. Problem je u bravi gepeka koja se nalazi na samim vratima gepeka. U njoj se nalazi i mikroprekidac koji gasi svjetlo. Rijesenje je zamjena brave, cca 550kn u ovlastenom.
  6. Giovanni

    Cijena gumenih tepiha

    Generalni uvoznik ovih Rigum tapeta (gumeni i tekstilni). Zorsa d.o.o. 052/663-350 091/663 3501 Naselje Goričica 32 52420 Buzet Nemaju maloprodaju, pa treba njih direktno kontaktirati. Gumeni su oko 250kn.
  7. Kupujem maticu za Weitec gewinde, matica u sebi ima mali imbus kako bi se blokirala. Model je Weitec TX za VW Golf 3, samo jedan komad mi je potreban.
  8. Giovanni

    Q:Trokira na plinu?

    Da li se tako ponaša samo na plinu ili i na benzinu? Pokušaj dignuti klemu s akumulatora na pola sata pa je vratiti nazad i vidjeti kako se ponaša, to ti dodje kao "reset" kompjutera.
  9. Giovanni

    Pretvrde gewinde

    Za pocetak mozes skratiti par cm bump stopere (uvijek ih mozes vratiti nazad), ukoliko to nije to, ona ide ona malo zesca kemija-mijenjanje ulozaka amortizera. Mozes promijeniti vrstu ulja u njima tako da staviš ulje određene gradacije koje ti paše, a nadjes ga u moto shopu-ulje za vilice. Vecina tih gewindi je pretvrda jer imaju plinske amortizere i pretvrde opruge, s uljnim amorizerima su osjetno udobnije i mekše.
  10. Giovanni

    Slike: Golf Mk3

    Bio je "ukraden", zato je kružila slika na kojoj je cijeli prekriven blatom, a cifra od 25 000$ se ne cini puno buduci da je set originalnih spojlera navodno placen 20 000$.
  11. Giovanni

    twin farovi za MK3

    Ako sam dobro zapamtio, ABT i Votex su jako slični, a oboje imaju Carello kučište. Razlika je u konektorima i samim sjenilima. ProjektZwo ima različite veličine sjenila za kratka i duga svjetla, te u kratkim svjetlima ima lece.
  12. Giovanni

    twin farovi za MK3

    Svjetla sa oglasnika su VOTEX svjetla. Ima raznih proizvođača tih "duplih" svjetala, recimo ABT, Hella, ProjektZwo...