nide

Član
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nide

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/18/1991

Profilne informacije

  • Ime
    Deni Grguric
  • Vozilo
    Golf 1
  • Web
    http://
  1. nide

    Golf 1 amortizeri

    Da ne otvaram novu temu . Dali su isti prednji amortizeri od golfa 1 1.6d i golfa 1 gti???
  2. nide

    Golf 1 amortizeri

    Ok. Hvala ti!!
  3. Pozdrav ekipa!!! Trazio sam ali nemogu naci pa ako postoji tema bacite link. Znaci zanima me dali pasu amortizeri od golfa1 1.6d na golfa1 gti ili corada? Tj od kojeg auta pasu amortizei na corada? Hvala unaprijed!!
  4. Evo rijesio sam problem. Masa koja povezuje karoseriju i mjenjac izgnjilila. Moze lock.
  5. Probao sam drugu bravu i nista. Cini mi se da ima 4 ili 5 zica, ispravite me ako sam u krivu. Dvije crvene, crna i bijela... Znaci ispitao sam ih na probir stift i pokazuje mi da na crvene ( + ) dolazi struja ali i na crnu ( - ).. Izgleda da je nesto u kratkom spoju.. Molim vas da me ispravite ako sam u krivu.
  6. Pozdrav ekopo. Ovako imam jedan problem i nije mi bas jasan. Znaci kada okrenem kljuc u bravi nemam nikakvog kontakta, sve je mrtvo. Dali moze biti do releja ili?? Ako je netko imao slican problem molio bih ga da mi pomogne.
  7. Hvala vam na savijetima. Nitrous-oxygen dali mozda znas koje su ti oznake na mjenjacu. Vlasnik ok kojeg sam kupio govori da nije siguran ako je originalan... E zaboravio sam pitati dali mk1 caddy ima prirubnice od 90 mm ??
  8. Pozdrav ekipa. Trazi sam malo po forumu ali nemogu, a ako je ova tema vec otvorena molio bih vas da mi posaljete link. Imam u mk1 motor od mk 3 1.9TD i cini mi se da je mjenjac originalan. Zelim staviti neki kraci pa me zanima dali pase bilo koji mjenjac od mk1 i mk2 sa 5 brzina ( benzinac, diesela) na motor od mk31.9TD. Ako ima netko iskustva bio bih zahvalan ako bi ga podijelio da ne trosim novce bezveze. Unaprijed hvala!!!
  9. Pozdrav. Imam jedno pitanje pa ako mi netrko moze pomoci. Stavio sam og golfa 2 mjenjac sa 5 brzina na golfa 1 pa mi ne pasu poluge za saltanje. Zanima me dali bi mi pasale sa golfa 2. Znaci ona centralna koja ide iz kabine do motora sa svim oni zglobovima i malim polugama? ili bi trebao staviti od mk1 koji ima 5 brzina??
  10. hvala svima na pomoci... prvo cu probati staviti vece zglobove ako nebude islo onda cu kupiti mjenjac od mk1 5 brzina..
  11. pozdrav...evo kupio motor od golf 3 1.9 td i naletio na jedan problem... kao sto sam rekao motor je bio u MK2 malo nes gledao i skuzio da mi nepasu poluosovine.. tj preduge su a moje mi nepasu jer nisu isti oni ajmo ih nazvati tanjurici di se sarafe poluosovine (neznam kao se to zove)... a na mjenjacu od mk2 su puno veci... sta da napravim
  12. pozdrav. trazio sam po forumu ali nisam nista nasao. ovako ako mi moze netko pomoci. znaci zanima me dali su od golfa 1.3 benzinca i 1.6 D isti nosaci motora i mjenjaca ili ima nekakvih razlika??? Da pojednostavim dali pase motor od 1.6 D u golfa 1.3 ??
  13. prociao sam ali nema nekih objasnjenja kako je to napravljeno, kakve su preinake radene itd..
  14. nisam jos kupio motor. u potrazi sam za njim. e jos nesto prijatelj mi je ponudio od golfa 3 1.9 td. bi islo to u mk1? do sada je bilo u mk2
  15. dizel je. hvala vam puno ako zapnem javim se opet.