__z__

Član
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About __z__

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/15/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Hrvoje Hodak
  • Vozilo
    VW Golf V
  • Web
    http://
  1. Bio kod prijatelja u Auto Štasni, također njihovi dečki isto nisu mogli dokučiti o čemu je riječ. Najprije taj zvuk se nije htio javiti (sram ga bilo), no nakon par krugova po parkiralištu, javio se napokon. Znači, nekad se čuje, nekad ne.
  2. Nisam ništa dirao na getribi. Auto je star 4 godine. Izgleda da je Dario najbliži odgovoru. Preostaje mi otići na servis pa neka vide u čemu je riječ.
  3. Pozdrav, Ovaj zvuk se čuje kad na mjestu okrećem volan (najčešće u desno) ili pri jako niskim brzinama (npr. kad se izlazi iz ulice i skreće). Bio sam kod majstora, opruge i amortizeri su u redu, a zvuk se čuje u donjem predjelu motora, po mom mišljenju na balans štangi. Ako je netko imao ovakav problem ili zna o čemu je riječ, bio bih zahvalan.
  4. Mislim da je to bilo uz paket svjetlost i vidljivost (ako se ne varam). Što se tiče dijagnostike, mislim da postoji mogućnost no to bi trebao pitati nekog iskusnijeg.
  5. Ma bio mi je auto danas na servisu, pa je valjda ta osoba kad je ubacila u rikverc (retrovizor se automatski spustio dolje) on ručno njega podignuo gore (dok je bio u rikvercu). Isto tako sam ga vratio u prijašnji položaj.
  6. Danas sam primjetio da se staklo desnog retrovizora podiže gore (umjesto dolje) kad stavim u rikverc. Pokušao sam malo promijenit položaj stakla, no opet kad stavim u rikverc ono se podigne gore. Kad vratim na nulu, ono se spusti dolje (umjesto da se izravna). Jel netko imao takav problem ili barem zna u čemu je caka? Hvala Uspio rješiti situaciju . Može lock!
  7. Mislim da ne treba ništa.
  8. Ja namjeravam uzeti, pa ćemo vidjeti
  9. Evo http://www.ebay.de/itm/LED-Rueckleuchten-R...366097424625351
  10. Evo ja probao danas spojit se vag com-om i nemam tu opciju (spominje se byte 2 bit 3) za stražnja vrata da iskoče... jel netko možda ovo radio, pa da može pomoći?
  11. __z__

    Passat B6 - LED rasvjeta tablice

    to i budem...sandra nešto odgovara pa ne odgovara, pa mislim da će mi biti najbolje sam naručiti
  12. __z__

    Susret @ Billa

    ja bi ponekad i došao, ali kad ne znam nikoga od ekipe s foruma, a opet malo mi je bed doći tamo....
  13. __z__

    Passat B6 - LED rasvjeta tablice

    ma već sam ih svakako preokretao i naokretao, ali očito ima neki vrag unutra koji zajebava samo desnu lampicu, ne znam zašto.
  14. __z__

    Passat B6 - LED rasvjeta tablice

    Pa da poludite... ) Išao ja danas malo se igrati s tim ledicama koje su već "instalirane" na tablicama, i sad pošto mi lijeva radi bez problema, desna uopce ne, idem ja njih zamijeniti, i vidi vraga, lijeva zamjenjena ne radi više na desnom mjestu, a desna koja nije radila sada radi na lijevom mjestu... ne kužim zašto i kako uopce te ledice
  15. __z__

    Passat B6 - LED rasvjeta tablice

    Ali zanimljivo je kad otključavaš auta, lijeva LEDica se odmah upali, a desna nakon sekundu recimo. Nakon 15-ak dana, više se uopće ne pali, a i onda za par dana javi grešku na tabli probat ću onda kod sandre naručiti