Golf 4

Član
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Golf 4

  • Rank
    SDI
  • Birthday 02/10/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Denis
  • Vozilo
    Golf 4
  • Web
    http://
  1. Kupujem sportski filter zraka (gljivu) za Golfa IV 1.4 16v..
  2. Pozdrav! Zanima me da li netko zna koliki je promjer filtera zraka na Golfu IV,1.4 16v,jer bi stavljao gljivu i da li se može gljiva namontirat direkt ili se mora neka cijev složit i ako ima ko za prodat povoljno? Hvala!
  3. Golf 4

    carbon folija

    Da li netko s foruma prodaje i radi s carbon folijom te istu lijepi na retrovizore,kvake..itd ili zna nekog ko se s tim bavi? Hvala!
  4. Kupujem prednji tuning branik za Golfa 4 kao ovaj sa moje slike profila ili neki drugi..Ponude obavezne slike i cijene šaljite na mail- mafia1985@net.hr.Hvala!
  5. Golf 4

    LED TRAKE

    Pozdrav! Zanima me da li neko ima za prodat led trake za ispod auta ili neke kvalitetnije neonke isključivo u plavoj boji i nek napiše cijenu i u kojim dimenzijama ima..Hvala!
  6. imali ste pravo..danas sve skinuo i gornje čašice gumene i lager totalno podrobljen..sve promijenio i radi ko violina,ni š od škripanja!
  7. Pozdrav! Prije par dana je počelo ko neko škripanje(pucanje) u desnom kotaču mog golfa IV kad ga motam na mjestu i idem recimo preko neravnina i kad je mokro vani ili pada kiša onda još više škripi.Majstor mi je pregledao kugle,selene,vilice itd,sve ispravno,ali nije našao uzrok..Kaže jedino moguće zbog gewinda da one škripe negdje na gornjem dijelu..Pa molim ako neko zna o čemu bi bila riječ da mi pomogne savjetom.Hvala!
  8. Golf 4

    Kupujem hitno!

    kupljeno!može lock!
  9. Kupujem 2 kom distance 5x100,10mm,za golfa IV sa ili bez dugih šerafa..ponude u inbox..
  10. Prodajem alu felge Momo 18 cola 5x100,crne 5 krakova sjajnih s kromiranim rubom i po cijelom rubu imbusi,sa praktički novim gumama 225/40/18,odgovara na golfa 4,audi,seat,škoda..sve u super stanju..zamjene me ne zanimaju!--5000kn--
  11. Golf 4

    NOKIAN LJETNE GUME**POVOLJNO**

    prodano,može lock!