dale

Član
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dale

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/30/1975

Profilne informacije

  • Ime
    Dalibor
  • Vozilo
    Passat B6 2.0 TDI 140ks
  • Web
    http://daspanic75@net.hr
  1. Ovako auto iz naslova ugasio se odmah poslije paljenja vrti uredno ali ni da se javi više. Greške na vag kom-u Motronic 9.0 part no. 030 906 027 T Imobilizer part no. 1HO 953 257 B Po onom što sam proguglo to bi bila greška na kompjuteru. Zanima me jel itko imao takav problem i jel se može popravit, i koja bi okvirno cjena bila, ili kupit drugi komp???
  2. Evo da se i nakon 12 dana javim ovdje, na pasatu nije pronađen kvar dizne su u redu ispitane ,releji ispitani ,senzori rade kako treba a auto je na servisu i govore mi da je struja u pitanju ali nemogu nać pravi uzrok tim greškama koje izbacuje raskapaju instalaciju i provjeravaju kablove i bužire. Samo se nadam da i ako otkriju kvar neće poslije tog njihovog zahvata ,palit lampice svako malo zato što su tim raskapanjem prouzroćili niz drugih kvarova i oštećenja kablova!!!
  3. Da prije 3 godine sve ćetiri dizne su mjenjane u ovlaštenom servisu o ćemu imam i potvrdu servisa, neznam jel bi sa crknutom jednom diznom uopće se i javio koliko sam ćitao da ne, a on upali na zub i odmah nakon sekunde se ugasi! Kad obrišem greške sve se obrišu osim 17925 Po mojoj nekoj logici ta greška uzrokuje cijeli niz ostalih grešaka. A to zato jer UPRAVLJAČKI MODUL MOTORA ne dobije dovoljno struje pa blokira cijeli niz drugih senzora i modula!!! Ispravite me ako sam u krivu!!!
  4. Evo da ne stavljam novu temu! greška 17925 relej napajanja upravljačkog modula, gdje se on nalazi na pasatu b6 2.0 TDI 103 kw 2005.BKP auto mi upali na sekundu i odmah se ugasi greške mi pokazuje još i ove 16610,18012,16486,18000,17026 greške su ućitane s Wag-com dijagnostikom. Koliko sam proćitao sve te greške se svode na jedan kvar a to je relej upravljačkog modula motora . Sad me zanima odakle krenut tražit kvar auto mi stoji već tjedan dana kod kuće majstori mi obećavaju idući tjedan a auto mi treba svaki dan za posao. Ludim već molim pomoć ako je mguće da mi netko kaže gdje je taj relej (J271) da to skinem i odem kupit novi i riješim problem.
  5. skinuo sam map senzor i oćistio ga i prestao je bacat stare greške ali je izbacio 4 nove B2AAA body P0671 power train P0672 P0673 to bi bili grijaći na 1,2,3 cilindru po onome što sam našao na netu e sad je problem gdje se na tom motoru nalaze grijaći??? S prednje strane ili do kabine ili pak pod onim plastićnim poklopcem s gornje strane motora? malo mi je ćudno da su 3 grijača istovremeno crkla ili zeza relej (modul) grijaća gdje se nalazi taj relej???
  6. dale

    Golf V lampice

    pokušaj vratit 16 colke pa vidi to ti je naj jeftinije ako ne upali lampice to ti je to. Moj susjed je na mercedesu stavio razlićite colaže kotaće pa mu je stalno palio ESP, jer se kotaći manji brže vrte i to mu je kao proklizavanje auto registrirao i palio lampicu.
  7. najgore što je vikend i nitko ne radi, a ja neznam odakle krenut jer senzora je milion na njemu da je nešto oko turbine vjerovatno bi palio ali loše vuko, mislim da je neki od senzora crko ali treba ga nać.
  8. Da dizel 2.0 TDI PD dizne su mjenjane sve 4 prije 3-4 godine one kvarljive zamjenjene. Ma nema uopće naznaka da bi mogao upalit. a normano je jutros išo i ugašen da nkon nekoliko sati više ništa ni da se javi samo alnasuje a motor vrti samo bez znakova života. a gdje se nalazi ta regulacijska klapna jel to na EGR ventilu njega sam ćistio prije nekoliko tjedana jer mi je izbacio grešku.
  9. danas mi se dogodilo da sam jutros normalno ugasio auto a poslije podne sam trebao ić do brata i auto neće više upalit, bez ikakvih prethodnih simptoma. Stisnuo sam kontakt i upalio mi lampice od motora i lampica grijaća blica, alnasujem ali nikakve naznake da će upalit nema. imam ELM skener OBD 2 i izbacio mi je sljedeće greške. P0236 i P0642 Pa me zanima šta bi to bilo i odakle poćeti tražit kvar na šta obratit pozornost posebno? Svi komentari su dobrodošli Strućnjacima prednost
  10. imao sam isti problem! Samo oćisti ogledalo sa zadnje strane benzinom i prešpan u kojem je grijač . zatim uzmeš duplex traku ( koja ljepi s obje strane) kad si oćistio sve dobro i osušio naljepiš traku na ogledalo (ali pazi da ti se rubovi traka savršeno spajaju da ti voda nemože uć između dvije trake jer će ti led u zimi ponovno razljepit to ) i stisneš grijać na nju samo pazi da je strogo na sredini jer će ti zapinjat ogledalo kada ga budeš zakretao od plastiku kučišta retrovizora. Ja sam tako napravio i više od godinu dana super drži trunćicu sporije grije ali zanemarivo zbog trake između grijaća i ogledala i nemoj nikakva agresivna ljepila i silikone stavljat jer će ti oštetit ili ogledalo ili grijać!
  11. dale

    Felge pomoć molim

    ma mislio sam dali pašu sa passata B5 felge 15" 5 , 12/96 rupa na B6 2005 Isprika na grešci!
  12. dale

    Felge pomoć molim

    pardon ne b4 nego B5 passat sa 5 rupa 15"
  13. Molim nekog tko je siguran da mi odgovori ! Dali felge čelićne od passata B4 15" pašu na passata B6 koji ima original 16" i dali rupe odgovaraju? Imam nove zimske Michelinke 15" pa bi samo kupio felge 15" naravno ako odgovaraju da izbjegnem dodatni trošak i za felge i za gume! unaprijed zahvalan!!!