![]() ![]() |
Feb 10 2010, 06:07 PM
|
|
![]() VR6 ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 1,375 Joined: 22-March 07 From: Zagreb, Dubrava Member No.: 2,531 Ime: Kristijan Semulić Auto: Audi cabriolet typ 89 |
hehe, da da... eto i kod mene jednog oldtimera....
Da vam ispričam pričicu, prije 2 godine sam slučajno našao na auti.hr audi 80 b1 coupe u poreču, u nekom podrumu. po slikicama auto čist ok, šaljem mail, lik mi javlja cijenu 1500kn. Pričam ja malo sa starim da uzmemo ili ne... i nakon par dana stari vidio autek reko ajmo ga uzet, ali nija ga više bilo. Imao sam mail ali ne i kontakt, na mail mi nije odgovarao lik pa sam preko frendova iz poreča saznao za auto ali isto tako sam saznao da ima komplikacija oko papira. ništa... propalo Onda je našeg dragog kolegu počela šorat B1 groznica:bowdown: pa sam se opet i ja počeo zanimat, ali nisam naišao na kolko tolko ok primjerke. Do neki dan... Vidio sam već taj auto kad ga je dečko uzeo na oldshool forumu, stvarno apotekaaa... i pošto je bio u dubravi, otišao jučer pogledat auto i stvarno šta je je, bolje je nego na slikama. Odma mu navečer poslao poruku da ću ga uzet. Danas, meni ročkas, gosti dolaze u 5, stari se vraća sa štangom za šlepanje u 4, nešto se odužilo i nismo stigli (nije bilo snijega) došli gosti, počeo padat snijeg, i to malo žešće... reko ja, stari idemo se izgubit na 10min jer nebumo nikad kak je počelo padat! i otišli mi po malog, sa cabriom nisam mogao startat na semaforu kako je napadalo, sve me bilo strah kak ćemo se šlepat pošto nema kočnice, i nemogu kočit motorom jer je otišla kompresija, znači samo ručna... E to je bila prava avantura, jest da je bilo samo kilometar ali svajedno, na svu sreću autek je došlepan doma bez ogrebotine :SmileyR8-kiss: Ajmo sa podacima: Model: 80, B1 Godina: 1974 motor: 1.5 (u papirima 75kw, ali to je 75ks Vlasnik: kad sam uzeo vlasničku skužio da je prvi vlasnik moj susjed iz ulice, a ja onda ću bit drugi vlasnik u papirima Auto je limarski u super stanju, bremze treba samo uredit, i motor se da rješit ali ići će vjerojatno drugi motor. Uz njega sam dobio dosta krom lajsni, krom audi ratkape itd... auto je kompletan, sve lajsne na broju i u super stanju! evo slikice da vidite kakva je to mećava bila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PLANOVI: - od limarije jedino šta bi trebao rješit su subozačeva vrata, i blatobran, netko se naslonio na stup - ugradit neku mašinu, 1.8 16v KR ili 9A, na karbove najvjerojatnije - felge 7j13 ili 8j13 - gewinde - nabavit neki oldskul duboki volan - ako uspijem, nabavit siceve od starog porša, 924, 928 ili tako nešto - pretapecirat interijer, za sad imam viziju onak smeđe, krem... uglavnom oldskul Regat ga i vozit se Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34873 This post has been edited by audicabrio: Feb 10 2010, 06:07 PM -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 14 2010, 10:59 PM
|
|
![]() VR6 ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 1,375 Joined: 22-March 07 From: Zagreb, Dubrava Member No.: 2,531 Ime: Kristijan Semulić Auto: Audi cabriolet typ 89 |
danas autek spremljen u garažu na suho i kupljeni karbovi sa granom WEBER DCOE40
![]()
-------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 30 2010, 06:27 PM
|
|
evo danas malo isprao felgice, u planu su 195/45 i poliranje rubova, pod njih bi trebale doć bremze 288 ventilirajuće
![]() ![]() i danas sam se počastio volan korišten mjesec dana, doslovce nov, i plaćen u dućanu 2200kn (ja sam pal na rit kad sam vidio račun) Naravno ja ga nisam platio ni blizu toliko ![]() ![]() ![]() Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....34873&st=30 -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 30 2010, 09:16 PM
|
|
evo još par fotki od danas... pošto sam skužio da nemam nijednu non-snow fotku
kako mi je srce zaigralo kad sam ga vidio, nemogu opisat... ![]() ![]() ![]() vec pomalo drijema, snage nema zvonko spreman je za san jer sutra je novi dan... ![]() i razmišljao sam u šta tapecirat interijer, i eto... sjetim se da imam bordo kože doma, što je stara nabavila za cabria ali je fulala malo boju... uglavnom ideaaaalno za b1, bit će ful old skul tapeciranje, onak sa kederom po rubovima i to... Evo par slika samo teško je slikat zbog odbljeska, uglavnom... tamnija je koža, nešto kao na drugoj slici ![]()
This post has been edited by rrocado: Mar 30 2010, 09:39 PM -------------------- ![]() |
|
|
|
May 18 2010, 09:38 AM
|
|
u Wsee-u kupljene neke sitnice...
gewinde, ručica mjenjača i valve capsi ![]() ![]() ![]() http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....34873&st=30 -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 26 2010, 09:00 PM
|
|
danas se maklo sa mrtve točke... već prije je napravljeno mjesto za njega i došlepali smo ga danas doma. Devil mi je pomogao:applause:
kad smo došli doma, nagovarao me da ga probam zaverglat. Rečeno mi je da su se karike zapekle bile, i da su se zdrobile, i da nema kompresije kad ono, kompresije ima... klapna na frgiću je otišla, i vjerojatno pumpa. probali smo bacit bengu u frge ali zapalio je tu i tamo koji takt ali ništa. Tak i tak je to bilo samo probe radi Onda sam i probao felgicu naslonit na autek, i meni brutalno paše autu! ići će gore niža guma i u pood evo slikica... Šteta kaj su loše kvalitete, kad je mob ostao na tim postavkama, sutra će bolje... Plan je napravit što više posla do 2.8 kad pičim na more ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 27 2010, 10:52 PM
|
|
danas sam samo malo radio na autu, nisam stigao više...
skinuo komplet armaturu, napravio plan za restaurirat je, pretapecirat i sl. i kako srediti drvene umetke u armaturi e da, i isprobao kako će se uklopit volan i ručica mjenjača evo par slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 05:23 PM |