Romanija1652m Posted May 12, 2024 Posted May 12, 2024 (edited) Pozdrav svima, zanima me da li je neko imao slicni problema kod golfa 4 1.9 tDI motora. Desava se da na jednoj uzbridici nece da vuce i da ide preko 4 000 obrtaja u drugoj brzini. A nekada hoce vuce i vise nego dobro na istoj toj uzbrdici i dosta dima baca kada ide preko 4000 obrtaja. U cemu je problem i kako rijesiti to? Hvala unaprijed. Edited May 12, 2024 by Romanija1652m
GTI-VR6-R32 Posted March 23 Posted March 23 Evo opet mene sa golfom, ALH TDI imam problema sa golfom nekad jednostavno izgubi 20-30% snage,ali ne ide u Safe mode,nema ni jedne greške na dijagnostici,zamijenjeno sve sto se moglo zamjeniti,nov maf (Bosch)nov Map (Bosch),geometrija turba čista,sva vakum crijeva pregledana 10 puta i svako zamjenjeno opet,interkuler opran. a nekad auto leti,toliko lako ide,ne gubi snagu u vožnji
GTI-VR6-R32 Posted March 25 Posted March 25 Evo kad upalih jutros kakva su očitavanja Kad sam ušao da provjerim EGR ON/OFF,auto odjednom podje da loše radi,baca bijeli dim hoće da se ugasi,a kad sam izašao iz te opcije onda opet proradi kako treba
MateV Posted March 25 Posted March 25 Mislim da nije normalno ovo odstupanje od protoka zraka actual i specified. Probaj taj meas. Block stavit na vcds scope i malo pratit kroz vožnju. Ako ti je actual stalno ista i ne prati specified nešto ne valja s mafom. Ili se molala šelna od turba pa povlači falši zrak.
GTI-VR6-R32 Posted March 25 Posted March 25 Da,zaboravio sam napomenuti ,na autu je urađen remap, stavio sam nov maf bosch
Recommended Posts