Boki_Roki Posted February 26, 2025 Posted February 26, 2025 Pozdrav, znaci imam problem s caddiem 2021., brisaci vjetrobranskog stakla rade samo u voznji prema napred, ako stanem na semaforu zaustave se u poziciji u kojoj su trenutno i tek kad krenem prorade ponovo. Da li mozda neko zna o cemu je rijec?
AUTOFREAK Posted March 2, 2025 Posted March 2, 2025 Pozdrav, mozda da se prvo predstavis pošto je takav red na ovom forumu. Hvala. https://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/forum/7-vw-club-croatia-268lanovi-members/
VW_GTD23 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Tu sva elektronika brisaca ide preko BCM-a mada ovo meni vise smrdi na neki elektricni kvar samog motora
goran sdi Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Da li si probao sve brzine brisača? Kad uključiš intervale onda ovisi o brzini vozila i intenzitetu kiše ( ako ima senzor za kišu ). Meni na audiu A3 ako je na intervalu i kad stanem na semafor i brisači skroz uspore, ovisi koja je postavka intervala ali imaš osjećaj kao da su stali.
Recommended Posts