Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Dakle, 

kako to već bude...crna Alhambra je naletila na bijeli suzuki. Njemu se spigala tablica i savinuo branik, nama 3 zračna jastuka, hauba, brank, blatobran, far i hrpa glupe plastike. Ljudi traže 4-5€ za popravak sa repariranom armaturom i zračnima. Auto ima 13god i 315km, ne isplati se.

Nakon podosta muke traženja auta sa 7 sjedala i DSGom u Hrvatistanu, flixbusom do Dillenburga i 12 sati kasnije, model iz 2017 pred kućom. 

8 godina star auto, s 235tkm sam platio 4000€ više nego za isto toliko star auto s tim kilometrima 2020. Dakle, majko mila inflaciji covidu i Putinu. 

Od opreme bijela boja. Nemam ni kromirane krovne nosače. 

Xenon svijetla, neka 510 multimedija kojoj ne radi desna strana ekrana, keyless, kratkodlaki ptičar prethodnog vlasnika ostavio tepih dlaka po gepeku, 2 seta guma, obavljen veliki servis i prednje kočnice te stabilizatori naprijed. Ide dobro, na ACu od DE to HR prosjek 6 što je vrh u odnosu na ovu staru iz afere dieselgate.

Trenutno na 17" felgama sa gumama iz 2017. Niš me ne pitajte. Idu gore S1Evo3 sa crne Alhambra, počivala u miru ili reciklaži.

Otišao u automatsku praonicu i poplavio auto jer su desna šiber vrata gore imala propuh of 5mm. Dočekao xzn 12mm u tokiću i riješio situaciju jučer popodne. valjda više neće.

Ne zaklope mi se retrovizori kad zaključam i nastavim držat zaključavanje. Samo na prekidač u vratima. Stara je to mogla. Stara je bila bolja. Žao mi stare.

Cba2Wy.jpg

• Like 1
  • Create New...