Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Pozdrav ljudi, EGR mi je na izdisaju, baca povremeno gresku i zacuka u voznji.
Majstor mi je rekao da ili original kupim koji je 750e ili Pierburg koji je oko 200e, da su oni dobri i ta marka je cesto OEM ugradnja.
Auto je Passat 2.0 TDI CFFB oznaka motora, 177000 km.
Da li je netko stavljao taj EGR, kakva su iskustva, nema problema s njim nekih tipa da se ne moze adaptirati ili tak nesto?
Ne bih isao na EGR off pa ako moze bez tog tipa komentara, kad i DPF ode onda cu razmisliti o tome ali zasad je DPF dobar, izdrzi oko 350km po gradu, na otvorenom oko 450-500km.

I ne znam jel netko odavde vodi FB stranicu ali ne kuzim kako je na pitanje koji EGR staviti a NE GA GASITI post odbijen uz ovaj razlog "Sa ciljem zaštite korisnika grupe i same grupe od nadzora nadležnih institucija molimo da se NE OTVARAJU NOVE rasprave na temu kršenja bilokojeg zakona o zaštiti okoliša pa tako i teme o uklanjanju sustava za ECO norme. Svaki pokušaj zaobilaženja ovog pravila će biti sankcioniran udaljavanjem iz grupe "  al glavno da se odobravaju pitanja koje opruge da uzmem po 100-i put...

Posted

Pierburg je OK i stvarno je prva ugradnja za dosta toga. 

Što se tiče FB stranice, admini su tako tako. Probaj im objasniti da su krivo pročitali post preko PMa.

• Create New...