ivan25 Posted June 11, 2025 Posted June 11, 2025 Pozz! Ljudi imam pitanje vrecica ,onaj silicat u posudi rashladne tekucine ,jel se moze to izvadit i normalno dalje voziti citam malo da to ljudi izvade van zbog toga sto pukne. jel mogu to ja izvadit ,dali moram onda mjenjat tekucinu hvala
Krky Posted June 11, 2025 Posted June 11, 2025 Meni je pukla na pasatu b8, zaštopala mi mali kiler, nisam imal grijanje, moral sam mijenjat mali kiler i isprat cijeli sistem.
ivan25 Posted June 11, 2025 Author Posted June 11, 2025 9 minutes ago, Krky said: Meni je pukla na pasatu b8, zaštopala mi mali kiler, nisam imal grijanje, moral sam mijenjat mali kiler i isprat cijeli sistem. kod mene sve normalno ,ja bi samo htio to izvadit da nebi doslo do sranja
goran sdi Posted June 12, 2025 Posted June 12, 2025 Pogledaj ovaj video o vađenju vrečice iz posude, sve je lik objasnio.
limp19 Posted June 13, 2025 Posted June 13, 2025 Neke mogu da se izvade neke ne zavisno od modela posude. Ja uzeo novu posudu iz originala nije neka cijena.
AUTOFREAK Posted July 18, 2025 Posted July 18, 2025 Izvadio x komada a i x komada bilo kontaminirano a da nije pukla kesica. Jednostavno antifriz je bio loš i zato je začepilo grijač kabine. Za isprat sistem treba dosta vremena i kilometara... čistit u par etapa. U slucaju ispustanja antifriza punjenje odradit po uputama proizvođača jer ako nema odzraćivanja nije to to
Recommended Posts