207zebra Posted April 13 Posted April 13 Dali ima netko ispravno kodiranje za Sharana 2016 da iskljucim start stop. Probao svakakvih mogucnosti preko youtube ali uvijek nesta fali ili nema. Isto i za kais probam iskljuciti zvuk ali on nepromjeni kodiranje. Drustvo netrba mi zasto kako i zbog cega. Vec tko zna da mi posalje proceduru kako to da promjenim. Jer nema nigdje za Sharana ima sve opcenito za VAG ali nista nepase od tih solucija za sharana. 2016g 2.0 TDI
zvonac Posted April 14 Posted April 14 Nije kodiranje, ali ja sam uzeo za start/stop modul koji se spoji u seriju sa prekidačem i radi odlično, čim se da kontakt start/stop je u OFF, a po želi se pritiskom na dugme može aktivirati. Tih modula ima za 10-ak eura. 1
AUTOFREAK Posted May 7 Posted May 7 On 13. 04. 2026. at 13:43, 207zebra said: Dali ima netko ispravno kodiranje za Sharana 2016 da iskljucim start stop. Probao svakakvih mogucnosti preko youtube ali uvijek nesta fali ili nema. Isto i za kais probam iskljuciti zvuk ali on nepromjeni kodiranje. Drustvo netrba mi zasto kako i zbog cega. Vec tko zna da mi posalje proceduru kako to da promjenim. Jer nema nigdje za Sharana ima sve opcenito za VAG ali nista nepase od tih solucija za sharana. 2016g 2.0 TDI S kojom diagnostikom radis? Obd 11, Vcds... probat s njima
Recommended Posts