VWTDI Posted May 7 Posted May 7 Pozdrav VW forumasi Dugo me nije bilo,poslije Mecke w204 dosao je Audi A4 B8 2011 Avant sa 2.0TDI CAGA motorom i zloglasnim Multitronic mjenjacem Naime,mjenjao sam ulje u mjenjacu,masinski,ispranje mjenjaca pod vakumom,sve je odradjeno super,i ja sledeci dan preko VCDS uradim reset adaptacije mjenjaca,naime sada se mjenjac cudno desava kada krece samo,bas krece ostro,naglo,ne mozes auto smiriti kada usporis na nekih 10km/h. Sta sam pogresno uradio? Prvi put se susrecem sa ovim imam VCDS Da li treba jos nesto da se uradi? Da bude sve kako treba? Svaka pomoc bi dobro dosla
<TDI> Posted May 28 Posted May 28 (edited) Pozdrav kolega, nismo se dugo čuli, čestitke na ljepotanu, ujedno drago mi je da si se vratio VAG grupaciji, a onda i ovdje na VWCC forum. Vidio sam tvoj upit ali nikako vremena da nađem da te malo cimnem. Radio sam susjedu felge i neki dan završio, uzeo je prošle godine T-Roc, pa je uz njega dobio i Dezent TA Dark R16 set felgi (Diamond Cut), dvije jako oštećene, jedna lakše, a četvrta je bila OK. Iako ne volim kad netko počne ta oštećenja sam ravnat jer mi onda smanjuje opcije, a vidim da je usput oštetio i ono što nije trebalo, pa ajd, uzeo i sanirao mu ta oštećenja na rubovima. Solidno odrađeno uz dosta posla, a on zadovoljan, tako da je sve ispalo na opće zadovoljstvo, iako je jedna trebala biti drugačije odrađena da je po mom, ali što je tu je jer vremena više nije bilo, tako da nisam imao izbora. Nego, da li si riješio štogod po pitanju mjenjača i kakvo je trenutno stanje? Čitam malo ali vjerujem da si to sve već pregledao, trenutno nemam savjet ali mogu pitati susjeda, baš ovom kojem sam felge radio ima li kakav savjet. Radi u VW ovlaštenom servisu, pa se možda susretao sa tim problemom, u međuvremenu ako ti se Ivo javi, možda on ima neki prijedlog. Ne bi bilo loše da se registriraš na AudiHR i od njih potražiš pomoć ili informaciju. Tamo sam se registrirao unazad desetak godina jer kao što i sam znaš A4 mi je bio dugo u planu, pa sam znao prelistati pokoji projekt na tom forumu, a ujedno da se malo upoznam. Ipak je to Audi forum, pa je i veća mogućnost da ti netko sa savjetom iz prakse pomogne i naravno, puno sretnih km ti želim i da ovo što prije riješiš. • AudiHR forum Edited May 28 by <TDI>
Recommended Posts