slaven_86 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 vjerojatno je to vec negdje objasnjeno al ja onda il nevidim il nemogu nac. kak da ubacim sliku kad se dopisujem na forumu. idem na max-save i onda kad odaberem sliku i stisnem upload javi mi ovo:Warning: copy(./images/758670Photo-0164.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/tommark2/public_html/upload/basic.php on line 23 Upload Failed, please try again
srki Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 da jel moze netko pomoci , ja sam sad htjeo isto staviti slike ,ali mi nece uploadati
pikzibner Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pa otvorite si account na photobucket.com i stavljajte slike do mile volje
zizzi Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://s234.photobucket.com/albums/ee49/zizi__vr6/ evo da ja probam jednu s mora...
srki Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 fala pik , budem probao pa cemo vidjeti dosada sam koristio imageshack i nisam zadovoljan ili nece uploadati ili steka
Shen Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 (edited) vjerojatno je to vec negdje objasnjeno al ja onda il nevidim il nemogu nac. kak da ubacim sliku kad se dopisujem na forumu. idem na max-save i onda kad odaberem sliku i stisnem upload javi mi ovo:Warning: copy(./images/758670Photo-0164.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/tommark2/public_html/upload/basic.php on line 23 Upload Failed, please try again Tnx, nisam ni skuzio da nesto nije u redu sa stranicom Ovih dana rade nesto na serveru di je hostan max-save.org. Sad je sve sporo, nesto ceprkaju oko php-a, poslao sam mail ovima sta imam kod njih host da vidim u cem je problem. EDIT: ovo je valjda bio najbrzi odgovor ikad od supporta , odgovorili za cca 30sec Opterećenje je ..rade admini na rje??avanju apache problema EDIT2: Sredio sam, ako jos ima kakvih gresaka, javite pa da ispravim. Edited November 7, 2007 by Shenron
Recommended Posts