Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

več sam s skeecom razgovarao o mojim problemima al sad je več katastrofalno postalo.

osim da ne dobivam više obavijesti za odgovor nego se i sat od foruma pošemerio.pokaziva mi cca 1,5 sata u naprijed.več sam išo na "boardsettings" i ponovo sve štelao ali nikakvih promjena.danas sam skeecu dao odgovor PMa kojeg je poslao prije par dana.nikakva obavijest.od josipa sam isto danas dobio PM.i da nisam slučajno gledao po forumu bi čovjek možda godinu dana čekao odgovor i mislio da se neš ljutim na njega.

i nemojte mi sad s tim da je kriv opera jer bi na mail trebao dobit obavijest za PM.

i probao zadnjih par dana i na exploreru.ista priča.....

jel osim mene još neko ima probleme :blink::blink: ???????

Posted

ta pop-upove ti je kriv browser ako ih blokira, to nema veze sa starnicom koliko god tebi to te??ko za vjerovat, a za ono track topic isto bi se kladio na tvoj browser jer ja probo i radi ko beba...

Posted

ma forum je totalno u qurcu, Skeeco, budemo odvojili par dana, pa sve prebacili na vbulletin ili phpbb, ili cak na mambo (iako sa tim nemam pojma kako-zasto itd...), ali bilo bi vrijeme da dovedemo forum u red i da proradi kako spada...

Posted
ma forum je totalno u qurcu, Skeeco, budemo odvojili par dana, pa sve prebacili na vbulletin ili phpbb, ili cak na mambo (iako sa tim nemam pojma kako-zasto itd...), ali bilo bi vrijeme da dovedemo forum u red i da proradi kako spada...

o phpbb-u nema ni govora jer ima voulnova ko blata...

ostaje se na ipb-u, osim ako se nekom neda nanovo uploadat 2000 i kusur slika plus njihovi thumbovi ??to nam daje brojku od skoro 4 i po 'iljade slika, plus naravno izrada galerija....

//locked

Posted

o phpbb-u nema ni govora jer ima voulnova ko blata...

ostaje se na ipb-u, osim ako se nekom neda nanovo uploadat 2000 i kusur slika plus njihovi thumbovi ??to nam daje brojku od skoro 4 i po 'iljade slika, plus naravno izrada galerija....

//locked

OK, a vbulletin ili mambo?

Iako bi i phpbb bio bolji od ovoga :(

Mislim da si zelio reci ako se nekome da ponovno uploadati 4500 slika :)

Ako se zeli moze se sve, ako treba i sliku po sliku stavljati gore, uglavnom budem te uhvatio negdje vani ili te nazvao, pa pitao za detalje, da forum napokon radi kako se spada, ja sam na ADSL-u, 512Kbps pa mi je sve uzasno sporo, ovima na modemima izraste brada (curama se napravi paucina u kosi ;)) dok otvore novu stranicu ili sam forum...

Posted
OK, a vbulletin ili mambo?

Iako bi i phpbb bio bolji od ovoga :(

Mislim da si zelio reci ako se nekome da ponovno uploadati 4500 slika :)

Ako se zeli moze se sve, ako treba i sliku po sliku stavljati gore, uglavnom budem te uhvatio negdje vani ili te nazvao, pa pitao za detalje, da forum napokon radi kako se spada, ja sam na ADSL-u, 512Kbps pa mi je sve uzasno sporo, ovima na modemima izraste brada (curama se napravi paucina u kosi ;)) dok otvore novu stranicu ili sam forum...

Ne radi sa portalom ni??ta od navedenog, a phpbb je najveći shit ikada napravljen....

da, to sam ??elio reći.. jebiga, br??i prsti od mozga...

Gledajte, ja sam rekao da je puno problema sa ovim blockovima kojih je previ??e i prenatrpani su, a ja ih nesmijem maknut... eto..

Posted

skeeco, ajmo probat napravit da se forum otvara u novom windowu, znaci sam bez portala

Posted

To uopće nije problem, samo je ru??no...

Posted

aj bilo bi zgodno da se nest rijesi, na forumu se pocelo piskarat punom parom pa bi bilo dobro i da radi kak treba, da se ljudi zadrze a ne da bjeze jer je forum spor do jaja, ne?

Posted

ej dečki pa ovo je fenomenalno do jajcoff.otvorim forum i imam šta za vidjet.new age style.bravo....trebalo je malo tapecirat forum.malo je brži,svaka čast.i nema više tih obavijesti o emailu foruma.šta ste napravili??

Posted
ej dečki pa ovo je fenomenalno do jajcoff.otvorim forum i imam ??ta za vidjet.new age style.bravo....trebalo je malo tapecirat forum.malo je br??i,svaka čast.i nema vi??e tih obavijesti o emailu foruma.??ta ste napravili??

To je dok se ja ne vratim iz birtije.. u 23:00 po starom...

amen

Posted

forum je ovako daleko brzi, ja sam na trenutno 56k pa sam sigurno kompetentan to rec! Skeeco, ne zafrkavaj, ajd ostavi bar par dana, da drugi vele reakciju pa cemo poll napravit :)

Posted

onda bolje da ostaneš "do daljnjega" u bircu :lol:

al tihi,ajd mi to onda objasni kakve veze ima browser dali dobivam obavijest na email ili ne.jer te fakat ne kužim :D:D

Posted

Vratio sam se iz birtije, ali kao ??to rekoh imate fore do 23:00

Amen

• Create New...