Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest vr6girl
Posted

Evo molim admine,moderatore i ostale odgovorne da mi objasne po kojim kriterijima se dobivaju warnovi.

Jesu li to neki osobni razlozi pa admin ili mody ka??e:e rođo,evo ti warn,na mom si terenu,ne mo??e?? mi ni??ta?

Je li to iskaljivanje osobnih frustracija na pojedinim članovima foruma?

Je li to način da jo?? neki članovi zbog pojedinaca napuste klub i forum?

I prijedlog za forum:da javno dobijemo obja??njenje onoga koji daje warn (tko je dobio warn,razlog zbog kojeg je dobio warn).

Zahvaljujem na odgovoru! :D <_<

Guest vr6girl
Posted

A za??to onda ljudi dobivaju warnove dok nema pravilnika?

Posted

ma nije valjda da si dobila warn?!?!?!?! :huh:

ma nemoj se ti previ??e ljutiti, zna?? kako je na forumu! ne shvačaj ni??ta osobno!!

:D

Posted

Iskreno, nije mi jasno za??to sam dobio warn.

Zato ??to sam u??ao u konflikt sa određenom osobom, nakon ??to sam sustavno bio provociran i vrijeđan. Zato me zanima, jel' i dotična osoba dobila warn, po??to me vrijeđala i naravno, nakon ??to sam se povukao, nazivajući me socijala.

??elim da mi se skine warn, jer smatram da ga nisam zaslu??io.

Hvala. :)

Posted

ajte ovako...izdr??ite jo?? malo, ali isto tako se suzdr??ite na ono ??to mislite da je provokacija...

iako sam ajde reći moderator smatram da nemam nikakva veća prava od vas, a isto tako nemam prava nekome davati warn ili neku drugu sankciju, bez da to Miro ne zna. U pravilniku će vam sve biti obja??njeno i vrijediti će za sve.

P.S. Ne znam ??ta je zapelo sa tim pravilnikom?! :huh:

Guest vr6girl
Posted

@Ecorra:naravno da ću shvatit ozbiljno,jer ne zaboravi da forum egzistira od članova,a ne obrnuto.

Nisam dobila warn i nema razloga za to.

Posted

U redu, ali za??to sam dobio warn?!?

Mislim da nije fer i da je nepo??teno.

Isto tako, ne mogu se davati warn-ovi ako ne postoje pravila za??to ih davati.

Posted

2Markic: ne znam za??to, to mora?? pitati onoga koji ti je dao. Nisam upoznat sa situacijom u kojoj si ga zaradio. Ajde, pa jo?? si tu...warn vi??e-manje.Proći će! ;)

Posted

Gle, wolfy, znam, ali nije fer.

Topic je Alu felne, a obja??njenje je "zna?? i sam za??to".

:huh:

Guest vr6girl
Posted

Da,za??to je Markić dobio warn?

? ta je trebao pustit da ga ovaj vrijeđa i dalje,glumit poniznog slugu moderatoru na vw forumu??

Mislim da je odluka o warnu smije??na i subjektivna.

Ja sam za to da se Markiću ukine warn.

Nikom nije do tog f* warna,ali ak ćemo tjerat princip onda ćemo ga tjerat.

:respekt:

Posted
Iskreno, nije mi jasno za??to sam dobio warn.

Zato ??to sam u??ao u konflikt sa određenom osobom, nakon ??to sam sustavno bio provociran i vrijeđan. Zato me zanima, jel' i dotična osoba dobila warn, po??to me vrijeđala i naravno, nakon ??to sam se povukao, nazivajući me socijala.

??elim da mi se skine warn, jer smatram da ga nisam zaslu??io.

Hvala. :)

citiram ti tebe:

Ne obraćaj mi se vi??e, sitna, sirotizirana, jadna, iskompleksirana mizerijo.

skinut će ti se warn kada se ohladi??...

i nemoj ti meni određena osoba kada se točno zna ko i za??to ti je dao warn, ja stojim iza svojih djela... i jo?? zbog tvoje lajavosti ću porazgovarat sa nekima da ti se jo?? to malo podigne warn.....

I markiću moj, dotična osoba aka ja aka admin uopće nema tipku warn tako da neznam kaj da ti ka??em...

Inače, da ka??em veri: Warn su dosada jako rijetki dobivali warn zbog spamanja i jako čestog neprimjerenog izra??avanja...

I samo da ka??em da je jedna osoba koja u zadnje vrijeme puno oglasa posta je na jako dobrom putu da dobi warn /napisao bi ime ali ga se nemrem sjetit... mislim da je mk1 nekako/... uvest će se pravilo da je bump up dozvoljen 1. u tjedan/dva/tri/mjesec/kako se već dogovori a ne svakih par sat jer je to čisti flood i multiposting....

eto...

Posted

??alim dru??tvo, u ovom i većini slučajeva sam bespomoćan. ako ti skinem warn, mene će se ganjat za??to sam ti ga skinuo.rtfm.gif

Istina je da ste se prepucavali, oboje ste krivi :D , ali ipak i??ao si glavom kroz zid kad si vrijeđao admina, opet, s druge strane on kao admin je eto na tom mjestu i mo??e si dopustiti to.

ne znam....ispričajte se jedan drugom. Ionako ćete na slijedećem susretu pijančit i bančit zajedno.

prijatelji.gif

Guest vr6girl
Posted
ali ipak i??ao si glavom kroz zid kad si vrijeđao admina, opet, s druge strane on kao admin je eto na tom mjestu i mo??e si dopustiti to.

ne znam....ispričajte se jedan drugom. Ionako ćete na slijedećem susretu pijančit i bančit zajedno.

Joj crni wolfe,kakva glava kroz zid!Pa nije nitko lud da se pokorava adminima i modyima i da im se uvlači u da izvinete guzicu,da mu se slučajno ne bi zamjerio pa dobio warn ili ban!

Ljudi ne ??ive od ovog ni od jednog foruma!

Mislim da Marku a i ostalima ne pada na pamet ispričavat se ljudima koji ih konstantno vrijeđaju.

Prvoj meni.

Ba?? je bio mir ona dva tjedna...

Guest biciklist
Posted

evo bude ti slika odgovorila na pitanje :)

yoopie7kl.gif

Posted
Joj crni wolfe,kakva glava kroz zid!Pa nije nitko lud da se pokorava adminima i modyima i da im se uvlači u da izvinete guzicu,da mu se slučajno ne bi zamjerio pa dobio warn ili ban!

Ljudi ne ??ive od ovog ni od jednog foruma!

Mislim da Marku a i ostalima ne pada na pamet ispričavat se ljudima koji ih konstantno vrijeđaju.

Prvoj meni.

Ba?? je bio mir ona dva tjedna...

Vid' vero.. ja ni ne tra??im nikoga ni ispriku niti tra??im da mi se netko uvlači... fala ali ja volim da moju guzicu nitko ne dira...

Ja neznam jeste li vi dobro pročitali onaj topic gdje je sve započelo i kako se markić raspalio...

i da nije pretjerao sa onim vrijeđanjem nebi sada imao warn... jer nisam ba?? takvo đubre da dam warn svakome s kim se malo zakačim - jer na tu foru - vero ti bi bila bannirana, jel tako?

Znam da me ne voli??, ali eto, u na??im svađama nije bilo takvih vrijeđanja i sve je zavr??ilo ok, nitko nije dobio warn... i koliko god me ne volila mora?? priznat da je onaj dio ??to sam kvotao markića bio pretjeran... i dobio bi taj warn da je to bilo kome napisao...

Guest vr6girl
Posted
Znam da me ne voli??, ali eto, u na??im svađama nije bilo takvih vrijeđanja i sve je zavr??ilo ok, nitko nije dobio warn...

Nije sve zavr??ilo ok i ti i dalje kuri?? vatru...a to-nije dobro.

I da,bilo je vrijeđanja,jel se sjeća???

Posted
Vara?? se socijalo....

Keskin KT3 solar, rednje 7,5x16 zadnje 9x16

Nakon ??to sam okončao svađu i povukao se.

Prema tome, jel' dobio i on warn?!?!?!?!?!?!? :o:o:o:o:o

Nadalje, provokacije su tekle tako da se ovaj balavac postavlja kao da je Bog po??to je Admin, a apsolutno nema pravo za to.

I opet se sada prijeti da će mi dati warn zato ??to se raspravljam o tome?!?!?

ZAR JE TO FER?!?

On mo??e vrijeđati? ? to je samo Tomislavi sve do sada izgovorio, muka mi je!

:angry:

Ja sam socijala?!?

Stvarno ??elim da mi se makne warn, jer svi jako dobro poznaju Skeccine provokacije.

A sada ću napisati jo?? par stvari. Učlanio sam se u ovaj klub i upoznao sam jako drage ljude koji su me prihvatili, ali ti ljudi su sve manje i manje na klubu zbog gdina. Skecce i pitanje je kada će se povući totalno. A sada je na vama ??to ćete napraviti. Ja ??elim da mi se skine warn .

Posted

vero: da, pa zajebavam kao i sve ostale... ponavljam: ZAJEBAVAM!

Markiću: AJDE ZOVI MIROTA JMBIMK!!! AJDE NEKA MI DA WARN!! KAKO NE SHVAĆA? DA ADMIN NEMA WARN LEVEL!!!!! O? DA TI NACRTAM JTBMN???????????

BALAVAC?? PA BAN ĆE? DOBIT PA SE ??ALI MIROTU I FOGU! AJDE NISI GA DUGO ZVAO! JA TI NEKE STVARI POKU? AVAM OBJASNIT A TI NASTAVLJA? SA VRIJEĐANJEM!!!

GDJE SAM TI PRIJETIO DA ĆE? DOBIT WARN???

Posted
Ja ??elim da mi se skine warn .

Reci i glazbenu ??elju dok sam dobre volje!

Posted
nemoj ti meni određena osoba kada se točno zna ko i za??to ti je dao warn, ja stojim iza svojih djela... i jo?? zbog tvoje lajavosti ću porazgovarat sa nekima da ti se jo?? to malo podigne warn.....

POGLEDAJ SI. Nemoj me praviti budalom. Mene i ostale. Ovdje mi se prijeti??. A Miru i Fog-a ne mislim zvati zbog nečega ovakvog.

Pogledaj si quote. Koga farba??? :o

Posted
POGLEDAJ SI. Nemoj me praviti budalom. Mene i ostale. Ovdje mi se prijeti??. A Miru i Fog-a ne mislim zvati zbog nečega ovakvog.

Pogledaj si quote. Koga farba??? :o

To nije bila prijetnja... to se odnosi na ono... i to sam rekao da to neću JA podignut warn level nego da ću razgovarat sa ljudima iz kluba!!

Guest vr6girl
Posted
vero: da, pa zajebavam kao i sve ostale... ponavljam: ZAJEBAVAM!

Ne prihvaćam onakvu vrst zajebancije,to si mogao sku??iti iz prve.

Ne dopu??tam da me itko,ali itko vrijeđa!

Posted

vr6girl....ja sam rekao da se jedan drugome ispričaju. ovu njihovu romantičnu idilu neka rje??e na PM ili na bojnom polju.

Meni ne pada napamet ikoga warnat i sankcionirati bez veze.nitko ne voli uvrede, ali isto nitko ne ??eli nekome biti du??an.Volim zeku na svačiji račun, pa tako i na svoj, ali isto imam određenu granicu tolerancije. (bez brige...dovoljno je visok prag tolerncije :D )

P.S. skidam warn za pivu! :lol::lol::lol:

Posted

Nije prijetnja? A ??to je to? Obećanje?

Meni uopće nije jasno kako osoba koja:

1. MRZI VW

2. VRIJEĐA LJUDE

3. PONI??AVA NJIHOVE IDEJE

4. ZAJEBAVA

5. PETLJA SE U SVE

mo??e biti na VW Clubu moderator i biti osoba čija se mi??ljenja uva??avaju i da kroji sudbinu foruma i članova. Ti će?? razgovarati da mi se da warn?

Pa ja s kim se god upoznam sa ovog cluba, nitko nije rekao jednu lijepu riječ o tebi. Nitko.

Ako je ljudima iz kluba cilj da gube članove i ljude kojima je stalo do kluba, neka, poslu??at će te.

• Create New...