Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Evo ovoliko mi je sati prikazivalo danas u 22 i 37 taj problem imam vec duze, a sve je dobro namjesteno u vezi sata, molim da mi netko lijepo objani kako to rijesiti

untitled0vm.jpg<_>

Posted

Prvo uključi daylight saving u svom profilu a sad ću u admin cp-u u??telati sat... ;)

Posted

hmmmm... sada ba?? gledam... to očito portal ima nekih problema sa satom, jer je sat od foruma u redu.... neznam, budem pogledao..

Posted
tihi,ja sam ti to več javljao.sječa?? se???

ne.. zna?? da ja tebe ne do??ivljavam :) NHF, ali jako mi često ja??i?? po msnu tako da na jedno... hmmm... oko.... nutra, drugo van :)

Posted

jeste vi sigurni da niste nesto pobrkali? ovo sto je speedy zaokruzio na slici nije "sat" nego vrijeme kad je zadnji put bio logiran

Posted
jeste vi sigurni da niste nesto pobrkali? ovo sto je speedy zaokruzio na slici nije "sat" nego vrijeme kad je zadnji put bio logiran

znam ja dobro ??to je to, ali svejedno fula.... probaj ugasit browser i ponovo upalit pa će?? vidit ;)

Posted

ajde vidim da su se sad oba admina uključili u temu,

recite vi meni zašto mi (useri foruma) stalno moramo nešto probati??ja polako stvarno više ne vjerujem da ste vas dvojca kralji foruma nego da ih je več toliko grešaka na forumu da neznate dalje pa nam "lovačke " pričate.pa dajte več jednom sredite taj forum.ja još uvijek ne dobivam nikakve obavijesti.makar su "subscribed".sat meni isto ne valja.

polako mi kifla puca od tih gluposti.i nemojte mi opet tu glupost o browseru jer nije problem u njem u nego u forumu.

več sam ljut ko ris

Posted
ajde vidim da su se sad oba admina uključili u temu,

recite vi meni za??to mi (useri foruma) stalno moramo ne??to probati??ja polako stvarno vi??e ne vjerujem da ste vas dvojca kralji foruma nego da  ih je več toliko gre??aka na forumu da neznate dalje pa nam "lovačke " pričate.pa dajte več jednom sredite taj forum.ja jo?? uvijek ne dobivam nikakve obavijesti.makar su "subscribed".sat meni isto ne valja.

polako mi kifla puca od tih gluposti.i nemojte mi opet tu glupost o browseru jer nije problem u njem u nego u forumu.

več sam ljut ko ris

Jady, gle koliko je sati.. odi ti radije u krevet...

Kad ti lijepo ka??em da si ti jedini sa takvim problemom... o?? da ti nacrtam... ili su ti cookiesi sjebani ili ne??to ali evo ja probao radi sve dobro....

Za sat je kriv portal, to ti priznam, ali evo jučer smo ja i miro tu sjedili i nevidimo gre??ku....

a ovo kaj si napisao da vi user imorate probati stalno ne??to - pa zato i postoji rubrika feedback... ali jedino si ti aktivan u njoj, jer jedino ti vidi?? ono ??to drugi ne vide...

[e, zna?? ti onu: "Mi smo prikaze, bom bom, ne tra??i dokaze, bom bom, nemoj tra??it nas, bom bom, vri??ti na sav glas" :P:lol: ]

eto, toliko od mene... NHF...

Posted

vidim ja da to stvarno nema više smisla uopče nešto pisat jer mi je pun kufer toga.dok ne dobivam obavijesti o odgovorima se više neću uključit.očito ja stvarno turski govorim.

kvragu nek ide,od svih drugih forumima dobivam obavijesti samo ovdje ne.i to več dosta dugo.počelo sve to s FFom pa sad na Operi,na exploreru isto tak.kakve veze imaju cookies s time???

al nemojte odgovorit,jer ovak i onak neću dobit obavijest....

• Create New...