Guest Zvjezdana Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Mislim da nisam jedina kojoj se forum dosta sporo otvara kada je logirano puno ljudi.... Pa zato učinite ne??to s tim serverom jer iritira kad ne??to klikne?? i onda ti se to otvara sto godina a u isto vrijeme s drugim stranicama nemam problema....
jady Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 o tome se vec diskutiralo....potrazi malo po forumu
Guest Zvjezdana Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Diskutiralo je ali očito da se ni??ta nije napravilo po tom pitanju...
drake Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Diskutiralo je ali očito da se ni??ta nije napravilo po tom pitanju... ...a i mene zivcira kad triba 2 dana da otvori stranicu ili je čak ne uspije otvorit a imam adsl kako je tek onima sa 56k Mo??da se problem nikada i neće rjesit zato se navikni na to!
Veky Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Trebalo bi uzeti neki drugi template za forum, takoder ako je potrebno uzeti hosting na nekom brzem serveru. Recimo vBulletin ima odlican forum, moze se prilagodavati u sitne detalje (npr nama bi dobro dosla rubrika gdje bi stavljali auto, tzv Garaza). Uostalom, HraWeb je na vBulletinu pa vidite sami... Nazalost, hosting i vBulleting se placaju, ali mislim da ne bi bio problem skupiti pare za takvo nesto. Vjerovatno je najveci problem daju li se prebaciti postovi na novi forum i hoce li se admin zezati s tim... Tko je uopce admin vwcc-a???
Shen Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Tesko da ce admin pristati na promjenu sa IPB na VB. Jer tu ima malo vise posla i zezancije. A i pocetna stranica je u biti portal na osnovi IPB-a. Iako je i meni VB drazi, jer ima dosta opcija i nekako sam vise navikao na njega (skoro svi forumi na kojima sam regan koristi phpBB ili VB), jedini mu je problem sto ga treba platiti. A mislim da bi napokon bilo vrijeme da se malo modernizira pocetna stranica kluba, da se mozda uvede neki novi CMS sa vise mogucnosti, znam da je to jako puno posla, al vjerujem da na forumu ima ljudi koji bi htjeli pomoci i znaju raditi te stvari
Gad Dems Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 portal se mo??e ??altat sa ipb na vb u jednom kliku, to nije problem, ali je pitanje kako će proć konverzija baze podataka sa ipb-a na vb... zadnji put smo i??li samo sa v1. na v2 ipba pa je bilo puno sexa....
Veky Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Pa mogla bi se napraviti proba. Znaci napravi se konverzija pa se vidi kako se baza ponasa na novom portalu. Za to se uzme neka privremena lokacija, a orginal se ne dira... Znam da je puno posla, zato i kazem ako se admin hoce zezati s tim, ali vjerujem da financije ne bi trebale biti problem, neka svatko donira 20-50 Kn (a vjerujem da bi to islo bez problema) i lova se za cas skupi... Pa cak da se forum i ne prebaci 100%, opet bi imali brz i dobar forum, sa puno vise mogucnosti, i s vremenom ce se opet napuniti. A vaznije postove (tipa Pero i njegov W12) rucno prebacimo ako ne produ prilikom konverzije Volim vwcc ali je uzasno spor, uzasno...
Gad Dems Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 dobro ja ne kužim zašto svi daju upute kako se šta radi.. pa nismo debili... hvala
Peki Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 haha na ovo gore sam da kazem da sa VBom dolazi Impex pa nema straha od gubljenja postova
Veky Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Sad mi je jasno zasto je forum takav kakav je...
zihaGT Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dobro ja ne ku??im za??to svi daju upute kako se ??ta radi.. pa nismo debili... hvala s ovom izjavom si samo dokazao da ne samo da si debil, nego si umi??ljen i prepotentan k tome, a bez ikakvog razloga!! ak si tak jebeno pametan, onda napravi da taj forum konačno bude br??i, a ne da se svi svakodnevno ??ivciramo jer je stranica spora i učitava sto godina... ljudi ti daju konstruktivne prijedloge a ti ih samo tak odjebe??... nisi ni frajer ni faca nit si ultrapametan, nit si bogomdan, honda?? koji glumi admina na vw forumu a uopće ne radi tu funkciju osim kaj podjebava i ni?? koristi u biti! siroče.. ne znam koji kurac glumi??, da zna?? nekog boga već bi sredio, a ak ne zna?? koji kurac si admin, a ak zna?? i neda ti se, opet, koji kurac si admin?
Baljulji Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 s ovom izjavom si samo dokazao da ne samo da si debil, nego si umi??ljen i prepotentan k tome, a bez ikakvog razloga!! ak si tak jebeno pametan, onda napravi da taj forum konačno bude br??i, a ne da se svi svakodnevno ??ivciramo jer je stranica spora i učitava sto godina... ljudi ti daju konstruktivne prijedloge a ti ih samo tak odjebe??... nisi ni frajer ni faca nit si ultrapametan, nit si bogomdan, honda?? koji glumi admina na vw forumu a uopće ne radi tu funkciju osim kaj podjebava i ni?? koristi u biti! siroče.. ne znam koji kurac glumi??, da zna?? nekog boga već bi sredio, a ak ne zna?? koji kurac si admin, a ak zna?? i neda ti se, opet, koji kurac si admin? DECA; DECA!!!Ja ne znam kaj je s vama, ali ja nemam nikakvog problema s "otvaranjem", naprotiv čim se probudim me otvori i obavezno predveče, a ako su čevapi bili u pitanju onda Bo??e pomozi da ne procuri... Tu ZihaGT - sad vidim zakaj su mi govorili da se tebe pazim! , ali si sve rekla po PEESU!!!
Guest Zvjezdana Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a neznam kako nema?? dođi navečer kad ima puno ljudi i poku??aj neku temu otvorit... čekat će?? 5 minuta i to ako ima?? sreće!!!
MATAVR6 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a neznam kako nemaš dođi navečer kad ima puno ljudi i pokušaj neku temu otvorit... čekat ćeš 5 minuta i to ako imaš sreće!!! Misli da je mislio na drugu vrstu "otvaranja" On topic Otvaranje jest sporo, to je cinjenica al nema razloga vristati (zihaGT), mozak na pašu i pomalo
zihaGT Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Misli da je mislio na drugu vrstu "otvaranja" On topic Otvaranje jest sporo, to je cinjenica al nema razloga vristati (zihaGT), mozak na pa??u i pomalo naravno da ima razloga vri??tati, svi kukaju kak im je forum spor, svi su pristojni i fini i super, forum nam je spor oduvijek... ne brini ti za moje zdravlje, i bez tebe sam ??iva i dobro... boli mene kurac, nikad nisam ??utila na idiotizam pa neću ni sad..
Guest Zvjezdana Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a jbga plavi pramenovi učinili svoje.... a to za sporost ba?? iritira i na tome trebaju admini poradit a ako im se neda nek nađu nekoga kome se da i to se sredi jer ovo je glupo....
Baljulji Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a neznam kako nema?? dođi navečer kad ima puno ljudi i poku??aj neku temu otvorit... čekat će?? 5 minuta i to ako ima?? sreće!!! AAAAAaaaaa o forumu je riječ :doh , ja sam mislio na probavno otvaranje... a jbga plavi pramenovi učinili svoje.... a to za sporost ba?? iritira i na tome trebaju admini poradit a ako im se neda nek nađu nekoga kome se da i to se sredi jer ovo je glupo.... DA! I NEK MI UVEDU NOVE SMAJLIĆE!!!
MATAVR6 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ne brini ti za moje zdravlje, i bez tebe sam živa i dobro... boli mene kurac Odi lijeci zivce negdje, u qrcu si zeno!
zihaGT Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Odi lijeci zivce negdje, u qrcu si zeno! buhahaha tratinčica se na??la povrijeđena... oprosti mali ak sam bila pregruba za tebe.. ak nisi dorastao tome vidi?? da je bolje uopće ne ulazit u priču? u kurcu si ti ako misli?? da sam ??ivčana il da je ovo sve to imam i mogu.. nadam se da će?? se pojavit negdje glavom i bradom (ako je ima??, ??to duboko sumnjam) pa lijepo fino dođi, reci mi book, ja sam mata, malena tratinčica koja je povrijeđena, pa mi reci u facu da sam u kurcu i da se idem liječit.. i da, primam oklade oko toga tko će nakon toga stvarno zavr??it na liječenju.. pusa bok
MATAVR6 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 buhahaha tratinčica se našla povrijeđena... oprosti mali ak sam bila pregruba za tebe.. ak nisi dorastao tome vidiš da je bolje uopće ne ulazit u priču? u kurcu si ti ako misliš da sam živčana il da je ovo sve to imam i mogu.. nadam se da ćeš se pojavit negdje glavom i bradom (ako je imaš, što duboko sumnjam) pa lijepo fino dođi, reci mi book, ja sam mata, malena tratinčica koja je povrijeđena, pa mi reci u facu da sam u kurcu i da se idem liječit.. i da, primam oklade oko toga tko će nakon toga stvarno završit na liječenju.. pusa bok
Baljulji Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 buhahaha tratinčica se na??la povrijeđena... oprosti mali ak sam bila pregruba za tebe.. ak nisi dorastao tome vidi?? da je bolje uopće ne ulazit u priču? u kurcu si ti ako misli?? da sam ??ivčana il da je ovo sve to imam i mogu.. nadam se da će?? se pojavit negdje glavom i bradom (ako je ima??, ??to duboko sumnjam) pa lijepo fino dođi, reci mi book, ja sam mata, malena tratinčica koja je povrijeđena, pa mi reci u facu da sam u kurcu i da se idem liječit.. i da, primam oklade oko toga tko će nakon toga stvarno zavr??it na liječenju.. pusa bok ?
Baljulji Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 hvala vam sto ste JOS JEDNOM pokazali zrelost Pa ja sam samo rekao kad mene "otvara"! :plac :plac :plac
Recommended Posts