drake Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Evo pogleda sam u brojeve postova svih članova i shvatija da ima oko 600 članova koji imaju 0 postova tj. nikad ni??ta napisali nisu! Prema pravilima foruma trebali bi se barem predstavit! Moje pitanje glasi treba li po vama to tolerirat ili bi se trebali članovi s 0 postova obrisat u cilju postizanja boljeg i kvalitetnijeg foruma?
audicabrio Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 pa ti s 0 postova nisu napravili nikakvu ??tetu u smislu naru??avanja kvalitete foruma. Ne spamaju bar...
oglascado Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ...mo??da i pi??u na forumu,ali se ne broju postovi u svim podforumima...Ali čekaj,ti si pregleda sve članove ili kako si zbrojia da ih je 600 bez postova?Najbolje onda zadu??it nekog(tebe) ko ima volje pa da lipo pojedinačno ??alje PM-ove svima da provjeri jesu li jo?? tu i ??ele li bit,napravi spisak nepostojećih,neaktivnih itd.itd...spisak po??alje ovla??tenoj osobi za brisanje članova pa nek ih bri??e
drake Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 ...mo??da i pi??u na forumu,ali se ne broju postovi u svim podforumima...Ali čekaj,ti si pregleda sve članove ili kako si zbrojia da ih je 600 bez postova?Najbolje onda zadu??it nekog(tebe) ko ima volje pa da lipo pojedinačno ??alje PM-ove svima da provjeri jesu li jo?? tu i ??ele li bit,napravi spisak nepostojećih,neaktivnih itd.itd...spisak po??alje ovla??tenoj osobi za brisanje članova pa nek ih bri??e A moj roko cili ??ivot bi to moga radit i opet nebi svih 600 obradija,uđi u members i stavi da ih razvrsta po broju postova i jednostavno će?? vidit da ih ima 600 s 0,pazi to nije malen broj!
oglascado Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Meni vi??e smetaju oni ??ta ne ispune podatke ili upi??u ali la??no sve
drake Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Meni vi??e smetaju oni ??ta ne ispune podatke ili upi??u ali la??no sve ...to i mene ??ivcira,mislim da je uz malo vise moderatora takvi i slični problemi bi se br??e rje??avali,jer ne mo??e njih nekolicina sta su aktivni sve to rije??it!
TheFog Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ...to i mene ??ivcira,mislim da je uz malo vise moderatora takvi i slični problemi bi se br??e rje??avali,jer ne mo??e njih nekolicina sta su aktivni sve to rije??it! zasto je to uopce "problem"?
drake Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 zasto je to uopce "problem"? Zanima me samo kako vi gledate na to?Jel u redu da ima puno članova koji imaju 0 postova i ko zna kad su se zadnji put spojili na forum?
joke Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ? ta tebi smeta ??to netko ne pi??e ni??ta....bolje to neg da pi??e gluposti. recimo ja sam stalno na forumu, al skoro nikad ne komentiram.... ? ta bi me po tebi trebali izbacit s foruma?
TheFog Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Zanima me samo kako vi gledate na to?Jel u redu da ima puno članova koji imaju 0 postova i ko zna kad su se zadnji put spojili na forum? ne gledamo na to s tolikom tezinom jer ima precih stvari
drake Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 ? ta tebi smeta ??to netko ne pi??e ni??ta....bolje to neg da pi??e gluposti. recimo ja sam stalno na forumu, al skoro nikad ne komentiram.... ? ta bi me po tebi trebali izbacit s foruma? ...ne, krivo si me razumija,pa ni ja ne pisem bas puno,vi??e čitam i to je u redu! Sad sam tek čuja da se u članovima ne broje postovi pa vjerojatno su se ti ljudi predstavili ali im to nije ubrojano u post! Prema pravilima triba ispunit osobne podatke i predstavit se ekipi i to je to! Ko ??eli pisat nek pi??e ko ne ??eli nek čita!
Andy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 puno ljudi ne pise u zadnje vrijeme neznam zasto il nemaju vremena il im se neda..neznam zakaj....
drake Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ...mo??e li mi netko reci na kojim se podforumima ne broje postovi?
tommy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Offtopic, vicevi i sale, clanovi, oglasi ne znam da li jos nesto
Guest gor___tdi Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 pa ja isto puno nepišem ak se ne varam to mi je drugi post ak je to problem.samo recite odmah bum počel pisati više
gti16v Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja isto ne vidim u čemu je problem. Vi??e čitam nego pi??em. Nisam jos stigao ni auto predstaviti, a ??elio bi i staviti slike auta koje sam prije vozio, pa eto nikad. Puno posla, ??ena, djeca, faks i jednostavno čovjek ne stigne. A jo?? me ovog proljeća čeka početak izgradnje kuće. Evo pauza je gotova, a nisam ni jeo.
srki Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 meni to uopce ne smeta, imas ljudi koji samo citaju po forumu i to je to , uopce ne pisu , njihov izbor!
r4zoRbl4d3!* Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja redovno citam forum, slabo pisem, evenutalno ako me nesto zanima i ako imam nekakav problem, no ako treba nije bed naspammat postova :D shala
RI VW Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja isto mislim da je to sasvim nebitno zato jer ti koji nista ne pisu na nijedan nacin ne cine stetu forumu.......i ja rijetko kad pisem pa sam svaki dan tu po par sati......
Guest gazda Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ja ih nemam puno, uglavnom čitam, nisam neki stručnjak ??to se tiče automobila pa bolje da ne laprdam bezveze, al tu i tamo ne??to napi??em al postovi miruju na 11,aaaaaaaaa, nemojte mi to uskraćivat, hoću svojih 15 komada
Recommended Posts