Baljulji Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Naime sve slike koje stavim mi nestaju, pa čak i u signature-u!?!? Mo??e li mi netko reći za??to? Premda sumnjam da mi ih je netko maknuo!!! Unaprijed hvala
Baljulji Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 tvajlat zon Ne, nije tvalkjfklhf zon ??ta god volio bih znati ??to se događa, jer vidim da samo moje slike nestaju! Nije mi jasno, bez ikakvog obrazlo??enja i slike koje pokazuju moj auto nestaju... :plac :plac :plac jel mogu nekoga nazvati ili bilo ??ta???POMAGAJTEEEE!!! Ajde prijatelju Mata ima?? kakav prijedlog, ne znamo se, ali smo uspostavili dobar konek??n i vjerujem da ima?? kakav odgovor za mene :plac :plac :plac
MATAVR6 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Vjerovatno je do servera na koji radis upload. Mozda se pojave same nakon rehabilitacije servera
Baljulji Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Dakle tko je tu glavni i odgovorni, dakle tra??im ako se ne varam moderatora, jer su oni inače ovla??teni za micanje slika i drugih amo reć "off topica" na forumima! Ma tra??im bilo koga ko mi mo??e objasniti za??to su nestale SAMO MOJE slike i to 99% slika!??? :plac :plac :plac Vjerovatno je do servera na koji radis upload. Mozda se pojave same nakon rehabilitacije servera Misli??? Doslovno sve slike koje sam stavio su nestale, u svim topićima osim u mom topiću zadnje slike auta koje sam stavio prije mo??da 5 dana...jooj kako sam tu??an :plac
MATAVR6 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ma nije ti ih nitko namjerno maknuo... Velim ti da je najvjerovatnije do servera (imageshack ili na koji vec radis upload)
Baljulji Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ma nije ti ih nitko namjerno maknuo... Velim ti da je najvjerovatnije do servera (imageshack ili na koji vec radis upload) Ja se nadam! Hvala Mata rodijače...
drake Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Naime sve slike koje stavim mi nestaju, pa čak i u signature-u!?!? Mo??e li mi netko reći za??to? Premda sumnjam da mi ih je netko maknuo!!! Unaprijed hvala ...??pijuni se među namaaaaaaaaa....be careful!!! Sabota??a je u tijeku!
pikzibner Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ako su ti slike na imiđ ??aku onda je vjerojatno problem sa njihovim serverom. NItko tebi ne miče slike.
Baljulji Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ako su ti slike na imiđ ??aku onda je vjerojatno problem sa njihovim serverom. NItko tebi ne miče slike. ma nisuuuuuu, sve su preko fotobaketa! Ma nisam ni rekao da mi neko miče slike, već konstatiram, bolje reći ludim jer moj trud odlazi u vjetar... :plac :plac :plac , ali enivej Hvala ...??pijuni se među namaaaaaaaaa....be careful!!! Sabota??a je u tijeku! Hm, UDBA ka??e??!?!? Moram hitno Kirina obavijestit!
Shen Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://i264.photobucket.com/albums/ii180/B.../Photo-0063.jpg Recimo kad hocu otvoriti tu sliku pise "Page not found". Tebe fotobuket malo prca
Baljulji Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Evo ovako! Kao prvo ovo sam ja Tele ili ti Baljulji! Kopao sam kopao i kako su većina rekla da je do servera za aploudanje slika reko idemo logikom razmi??ljati i tako je Baltazar razmi??ljao i zaključio!!! BALJULJI JE ONO NA SLICI GORE ILI TI TELE!!! Stvarno nisam znao da ne smijem brisati slike u mom albumu na fotobaketu, i kako sam ih pobrisao tako su i nestale na forumu. Mislio sam da su već tu memorirane na forumu i nije mi na pamet paqlo da ako ih u albumu pobri??em pobrisat će mi se i na forumu! Hvala mome MATI koje je rođen 40 i neke, ??to je odma nerazmi??ljajući o posljedicama skočio u pomoć , DRAKEJU, PIKZIBNERU ...hvala vam MO??E LOKOT!!!
drake Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 (edited) Evo ovako! Kao prvo ovo sam ja Tele ili ti Baljulji! Kopao sam kopao i kako su većina rekla da je do servera za aploudanje slika reko idemo logikom razmi??ljati i tako je Baltazar razmi??ljao i zaključio!!! BALJULJI JE ONO NA SLICI GORE ILI TI TELE!!! Stvarno nisam znao da ne smijem brisati slike u mom albumu na fotobaketu, i kako sam ih pobrisao tako su i nestale na forumu. Mislio sam da su već tu memorirane na forumu i nije mi na pamet paqlo da ako ih u albumu pobri??em pobrisat će mi se i na forumu! Hvala mome MATI koje je rođen 40 i neke, ??to je odma nerazmi??ljajući o posljedicama skočio u pomoć , DRAKEJU, PIKZIBNERU ...hvala vam MO??E LOKOT!!! ...joooooj baljulji opet si zaboravija tablete popit........... Edited February 7, 2008 by drake
Baljulji Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ...joooooj baljulji opet si zaboravija tablete popit........... ne mogu se ba?? svaki dan sjetiti tableta!
Recommended Posts