Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest gor___tdi
Posted

sad ste svi protiv a nakraju bute svi za

Posted

ako se ja ne varam kada je zakupljena domena, dobilo se određeni broj mailova na kori??tenje, za uzimanje novih mailova trebalo bi se dodatno platiti, takvo je moje iskustvo na portalu kojega poma??em voditi

al mene čisto zanima ??ta ti to vrijedi da ti ima?? mail od VWCC-a, imam jedan i taj koristim, i koju će mi kiflu drugi. Oni ljudi koji vode stranicu ga trebaju imati, a ne članovi i bok

Posted

ja sam za protiv!!!

za??to?

??to bi dodatni e-mail preopteretili server a da ne pričamo o spammu gdje treba osloboditi prostor? je li bolje da se forum dodatno uspori?

imate svoj e-mail, msn,icq, broj mobitela itd. to je čisto dosta..

iskreno, meni ti e-mail ne znače ni??ta uopće u ??ivotu. to je pucanj u prazno.

Posted

Slazem se s dottoreom

Bilo bi fora, ali nema smisla opterecivat server i nabijat dodatne troskove, zbog emajla kojih vec svi imamo na tone (ja imam sveukupno 4 ili 5, vise nisam ni siguran kolko :D, od kojih koristim jedan privatno drugi zbog faxa i to je to :))

Posted

Dottore je napisao par jako dobrih razloga, a ja bi nadodao jos i mogucnost zloupotrebe takvih mail adresa (predstavljanje da je netko iz kluba, mislim, netko od glavnih i odgovornih iz WVCC-a). Dogodila se slicna situacija na jednom dosta vecem forumu od VWCC-a, srecom bez negativnih posljedica.

A i sta ce vam jos jedan mail? Imate Gmail pa otvarajte koliko god hocete acc-ova, a ima preko 6GB prostora.

Guest Loud Octan Music
Posted

Mislim da sad mozemo tu razglabati u nedogled dali to treba ili netreba, to opce nije bitno...

nije bilo pitanje dali otvaranjem profila na VWCC-u treba dobiti mail, nego je pitanje bilo dali postoji ta mogucnost. A to ce reci da postoji mogucnost izbora...

Dakle postovani, nevidim bit ove rasprave osi mpukog izjasnjavanja tko bi htio takav mail a tko ne...

Onaj tko zeli bi ga napravio a onaj tko nezeli nebi i to je to... Amen

Sad ako vam je volja razglabati zasto bi to neko htio, i koje su to onda razlozi: dali je to sto nije cuo za yahoo ili gmail ili nesto slicno... ili se jednostavno oce pokazati da je clan VWCC-a to su zbilja osobni razlozi...

Po meni je trebalo pitanj biti postavljeno dali postoji tehnicki ta mogucnost, dal VWCC uopce ima MAIL Client Server i dali netko to zna konfigurirati i raditi s time... Respect (nije to joomla) hahahaha...

Posted

Nebu tu nikakvog VWCC mail-a. Dosta nam je server i ovako spor. Imate gmail pa se mejlajte.

LOCK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...