bojan24 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 koje je va??e mi??ljenje o forumu otvorenoga tipa? jeste li za da vwc bude zatvorenog tipa...znači regaj se pa čitaj...
pikzibner Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 koje je va??e mi??ljenje o forumu otvorenoga tipa? jeste li za da vwc bude zatvorenog tipa...znači regaj se pa čitaj... ZA? TO? Ne vidim razlog tomu. Ima?? ti neki specijalan razlog?
Vec Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 a kaj ja znam... kaj bude bit ce... volio bi da budu zatvoreni auti i projekti,susreti...
drake Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ne triba nam forum zatvorenog tipa jer bi imali 10000 clanova a od toga 8000 bez ispunjenog profila, zato sto masa ljudi zeli samo citati sta pisemo pa nek citaju bez registracije,kad je do sada ovako funkcionirao forum ne vidim razlog zasto bi ista mijenjali...
TheFog Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 prije bi prosla ideja da se zatvore registracije nego ovo
zihaGT Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 prije bi prosla ideja da se zatvore registracije nego ovo misli?? ko hraweb? to bi bilo fora... al sumnjam da bi miro to htio
TheFog Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 misli?? ko hraweb? to bi bilo fora... al sumnjam da bi miro to htio razmisljamo o tome dugo, al masu je poz. i neg. strana toga, tako da se jos nismo odlucili a i ko da se miru pita
golfijaner Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 uvijek smatrao da je to najgluplja forumska ideja... eventualno zatvoriti susrete i projekte ali onda za projekte napraviti show room
Maki Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ja mislim da je malo glupo da nemozes nista vidjeti, neke stvari je ok zakljucati, tipa projekti i tako, ali ne sve, ne vidim razloga zakaj sva rulja na svijetu nebi vidjela sto se ovdje radi, ako hoce tipkati neka se regaju.
golfijaner Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 neki dijelovi su vec sad zatvoreni za goste prihvatljivo kod vodjenja foruma treba traziti greske na drugim forumima i njihove nedostatke pretociti u svoju prednost
Bagi Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Koliko mi imamo registriranih na forumu, koliko njih su članovi kluba, a koliko od tih članova u konstruktivnom smislu doprinosi klubu i forumu?? Nije Miro toliko tu, pa ne mo??e valjano odvagnuti. Kad bi se korisnik mogao registrirati, tek kad prouči pravila i statut, pa neko vrijeme provede čitajući, a tek onda mogne pisati, a potom i ogla??avati, mislim da bi već za tjedan-dva broj ozbiljnih i zainteresiranih bio upola manji. imho
Dino01 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 moje misljenje je da ostane ovakav kakav je, to je OK! neka se citatelji dive pravoj marki automobila...!
bojan24 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 pitam samo jer sam imao par glupih komentara ili pitanja kod prodavanja nečega frajer me zvao i reko da je vidio broj na vwc-u...i tak...
toolkit Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Vidio ti je oglas. To je lo??e? Iskreno, ne vidim prednosti zatvorenog tipa foruma.
oglascado Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ma ovako kako je sad je skroz ok,jedino malo filtrirat projekte i to je to
srki Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ja sam protiv, jer kak je vec drake rekao , imali bi milijardu clanova, svi bi se regali samo da vide neku sitnicu i gotovo
Hely Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Meni je isto glupo zatvarati forum. I zatvarati od koga? Kaj bu neko ukrao felgu prek foruma?? Nema smisla. Svi projekti koji se otvaraju ovdje su zato da bi ih drugi vidjeli (bar ja tako smatram) a onaj koji ima nekaj kaj misli da bi se neko mogao obogatiti od toga, predpostavljam da to nebu stavil na forum. A i sto se susreta tice, ja mislim da je dobro da svi znaju za susrete i da dolaze na njih (naravno dok nema ekscesa, a ljubitelji automobila nebi smjeli biti skloni takvim stvarima, ako jesu onda se pitam jesu li oni zaista ljubitelji ili imaju neke skrivene namjere )
VR6 POWER Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 moje misljenje je da ostane ovakav kakav je, to je OK! neka se citatelji dive pravoj marki automobila...! Slazem se. Meni isto pa??e sve kako je dosad bilo pa bi volio da tak i ostane.
Goertosing Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 s jednog drugog foruma gdje korisnici u svakom trećem postu pljuvaju VW-u, i po OVOM forumu, a s druge strane su tu dolazili čitat neke korisne informacije u vezi motora, tako da se vidi kako otvorenost foruma ide i takvim ljudima u prilog. A ovo je inaće jedan od rijetkih (ako ne i jedini) auto fan klub forum koji je otvoren za neregistrirane
TheFog Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 s jednog drugog foruma gdje korisnici u svakom trećem postu pljuvaju VW-u, i po OVOM forumu, a s druge strane su tu dolazili čitat neke korisne informacije u vezi motora, tako da se vidi kako otvorenost foruma ide i takvim ljudima u prilog. A ovo je inaće jedan od rijetkih (ako ne i jedini) auto fan klub forum koji je otvoren za neregistrirane to nek ide tim korisnicima na dusu, nismo odgojna ustanova
Recommended Posts