Guest alex-vu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 e...mo??da sam negde ne??to propustio,ali ovako.. kolega se logao ima već 2-3 nedelje....i jo?? mu ne dozvoljava da posta....jel to normalno ili ne... inače nick mu je luka vu.... thnx...
oglascado Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kolege ti nema u membersima...koliko ja vidin,znači da nije registriran...da je regan onda bi posta bez problema
Guest alex-vu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ne kontam....logirao se...ponekad vidim kad je na forumu,pi??e dole luka vu... e sad...i ja sam imao isti problem...ali mi samo jedan dan dozvolilo da se predstavim....nemam pojma za??to...
Maki Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja sam imao isti problem na pochetku, pa sam se javio fogu, on mi je to rijesio, posalji mu pm, ukratko objasni i nemas beda, magla rules.
RI VW Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To je bilo i meni.....registrirao sam se i onda sam cekao aktivacijski mail vise od 2 tjedna.....reci kolegi nek se strpi neko vrijeme.....
jady Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 gledajte to ovak...nasi admini imaju i privatni zivot i nisu 24/7 na forumu.tak da bi molio da im oprostite....a ak roku 3 dana ne dobite aktivacijski mail onda slobodno PMajte nekog od njih ili javite jednom od modija
Recommended Posts