Rallye VR6 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Skoro pripremljen za lakiranje... Neka budala koja radi na autu tj. čiji je auto Na ovome se vozim dok sve ne završim Rallye čeka bolje dane. pitanja i odgovori )
Rallye VR6 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 (edited) Lupo napokon na lakiranju. Ja sa sve lijepo pripremio, prešlajfao na vodu i mislio to je to. Onda lijepo dovezem auto kod lakirera i on nadje neke udubine koje ja uopće nisam vidio :drink: Budući da je lakirer picajzla (ujedno i vlasnik radione) nije htio lakirati autpo dok ne bude sve kako treba. Tako da je njegov radnik popravio to, danas smo stavili auto u komoru i sutra bi ga trebao polakirati. Edited August 28, 2009 by Rallye VR6
Rallye VR6 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Pred jedno mjesec dana smo Akula i ja (baš je slučajno bio kod mene) otišli do lakirera da dogovorim termin za lakiranje auta. Istrijani bi možda mogli znati - Autolakirnica Ma.tošević u Krunčićima. Izabrao sam baš tog lakirera jer je farbao mamin Lupo i odlično je ispalo. Pitam ja čovjeka kolika će biti cifra,a on meni kaže : ''Boju čemo ti mi donirati'' , ja onako ostanem, kažem :'' A ruke?'' , on kaže : ''Pa mi ćemo ti polakirati auto badava''. Ja opet ostanem :drink: Opet pitam : ''Šta ja moram zauzvrat?'' Kaže gazda : '' Ništa, biti češ na zahvalan!!!! '' Ja reko OK, i još ne vjerujem. Eto pred tjedan dana odvezao auto, našli oni neke greške , udubljenja koja ja nisam vidio , to popravili i polakirali auto. Kada su ga izvadili iz komore, auto je bio sjajan pa su se pokazala još neka sitna udubljenja (ono kad netko opali auto bratima na parkingu) Ništa strašno , vidi se sa 10 cm. Kaže gazda: '' NE VALJA! '' :notworthy: I onda su oni ponovno prešlajfali cijeli auto, ponovno sve u špric kit i ponovno prelakirali cijelu karoseriju i vrata. Ja sam prezadovoljan kako je sve skupa ispalo. Gazdi i njegovom lakireru svaka čast, znaju svoj posao. Auto je za badava prelakiran puno bolje neko neki skupo plačeni poslovi :thumbsup: Par slika:
Rallye VR6 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Jučer napokon skompletirao Lupa izvana. Lakirer je zapeo da moramo pofarbati retrovozore i kvake (što je ispalo odlično kasnije) pa sam kupio nove poklopce retrovizora i oni su to jučer polakirali. Auto je malo prljav na slikama jer sam se ove dane vozikao naokolo (po kruh i mlijeko :dance3vs1: ) ali ga budem uskoro alo bolje poslikao Većina ovo samo nakratko vidi u retrovizoru :naughty: Nakon 50-ak km vožnje, felge su crne i to me jako živcira Ali zato koče odlično
Rallye VR6 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Zaboravio sam napisati , ako sa NOS-om ne razorim motore, 15.10. bi trebao ići u Njemačku sa Lupom. Čovjek koji mi je riješio gewinde će doći sa kombijem i prikolicom po mene i auto pa idem odvoziti utrku VW Blasen na aerodrom Blasen (ako sam sve dobro zapamtio). Sad mi je krajnje vrijeme za dovršetak auta... Pa sam danas ostavio sve poslove i išao slagati nitro. Ja imam Pro race direct port sisteme , 3 kompleta, ali za 4 cilindra motore. Tako da sam od njih složio 2 x 6 cilindara, ali ću koristiti sve tri boce. Za to je trebalo napraviti novi razvod. Crno je NOS, sivi je pravljen. Razvode mi je složio Doc G60 :care
Rallye VR6 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 (edited) Točke za učvršćenje pojaseva... Špric kit Pofarbano (sa kompresorom, naravno) I to je to Edited September 14, 2009 by Rallye VR6
Rallye VR6 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Bliži se Žminj, ako bude sve kako treba tj. ako se motori ne razlete na probi nitra , idem voziti. Ostalo je samo nitro instalirati do kraja i napraviti pregradu iza. Malo sam testirao NOS van auta i zaključio da ipak treba purge ventil pa sam i to kupio. Budući da ja nemam obični sistem nego Pro race, priključak nije odgovarao (plavi je original) Onda sam po ne znam koji put otišao do tokara da napravi novi spoj od mesinga Finalno montirano i pospajano Na poklon sam dobio i plave ledice da bi svi znali da imam nitro, e sad nek mi stajleri kažu jel bolje klinci gledaju kad to svijeltli? Da montiram ili ne? Idem na malo rizičnih 150KS nitra po motoru. Tako dam sam uzeo tri stupnja hladnije svječice (inače original od Fieste turbo) I složio foggere na zadnji motor Prije isprobavanja nitra moram ovo složiti u auto
Gerbi Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 (edited) 2009/09/27...mali update... Edited September 28, 2009 by pikzibner
Rallye VR6 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Išao sam malo na aerodrom isprobavati. Pista je dugačka samo 750 m, ide uzbrdo pa se ne vidi kraj tako da me bilo malo strah
Rallye VR6 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 WOT switch RPM switch Malo kupusa žica Kutija osigurača i kupuss riješeni Vatrogasni sistem
Rallye VR6 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Bio djir do Žminja na SR. Nisam se natjecao, ali sam odvozio jednu vožnju za publiku (nakon što su me nagovorili )
Rallye VR6 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 (edited) Malo nitra Edited October 15, 2009 by Rallye VR6
Rallye VR6 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Pozdrav iz Dojčlanda http://www.youtube.com/watch?v=KFO7Dft3AW8 Prekosutra se ide tu: http://www.driftserver.de/flugplatz/
Rallye VR6 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Ovaj tjedan smo se malo vozali sa Lupom po Njemačkoj. Izmedju ostalog sam bio u KW tvornici. Najveća fora mi je bila da su ama baš sve željezne konstrukcije u tvornicu u bojama KW-a (žuta i ljubičasta) Tamo je bilo smijeha, kada samo došli tamo sa Lupom, razgovarali smo sa ljudima koji tamo rade, onda je jedan rekao da ja to malo upalim i dam gasa, a onda je pola ljudi iz radione izletilo van Vlasniku KW-a se svidio auto pa je odlučeno da je se auto poslika za njihov homepage. Taj dan sam napravio oko 130 Km da obidjemo par lokacija za slikanje. Prvo pripreme: Malo smo se uhvatili čišćenja Pa malo slikanja:
Rallye VR6 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Slike by KW fotograf (malo su veće)
Rallye VR6 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Nisam mislio da ču ikad dočekati snijag u moji krajevima, zadnji put je padao 2004. , taman odem za ZG , a kod mene show. Danas gas nazad samo radio ovoga Zagrijavanje A onda nemilosrdno trošenje goriva
Rallye VR6 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 (edited) Dečkima u KW-u sam rekao da bi Lupo trebao biti još malo tvrdji. Dobio sam paket - potpuno besplatn Ove opruge idu naprijed, a prednje selim nazad , onda bi to trebalo biti to... I jedan dodatak koji sam dobio od dečki iz ST na VWCC partiju u Ka . AE! Edited January 11, 2010 by Rallye VR6
Rallye VR6 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 (edited) Par slika za one koji misle da ovaj auto samo stoji u garaži i naslikava se Danas na povratku iz Zg tj. Karlovca smo se frend ( Tubi) i ja se našli na kavi na pisti i onda me počeo cimat da idemo krug-dva. A mene teško nagovoriti. Bilo je jako vruće , gorilo je nebo i zemlja i znao sam da će se auto pregrijati , ali smo ipak išli. Moram napomenuti da na samoj pisti nisam bio NIKAD tako da je ovo bio moj prvi krug tamo uopće pa ovo nije nikakva spektakularna vožnja nego me samo zanimalo ako Lupo ide u zavoj na pravom asfaltu jer je tu kod mene cesta kao staklo... Uglavnom , ja sam prezadovoljan, granica je dosta daleko. Treba riješiti hladjenje kako treba (veći hladnjaci + hladnjaci ulja ) pa budem došao na koji track day Edited June 13, 2010 by Rallye VR6
Rallye VR6 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 (edited) Komentari i pitanja Edited June 15, 2010 by Rallye VR6
Rallye VR6 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Pred koji tjedan je Lupo poslikan za jedan Dojčland internet portal , jedan dojčland VW magazin i jedan UK VW magazin
Recommended Posts