Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Evo neki decki sa www.cice.com.hr i ja smo se dogovorili za chipanje, za sad nas ima troje sigurnih i dvoje tako-tako, isli bi negdje oko 25. ovog mjeseca pa da nas se skupi sto vise da srusimo cijenu. Jel tko zainteresiran.

Posted

Dobar izbor otići kod Tibora... :respekt:

Samo je pitanje kad će on imati vremena... :D ..meni je lijepo podigao makinu! B)

Posted

A nebi se vi potrudili, pa glavu dolje, pa malo usis, pa ispuh neg odmah cip... pa kakvi ste vi muskarci :P:P

SALA :D

Frend cipao svog dizloa kod Tibora, zasad je sve ok osim sto auto ide bolje... :)

Guest biciklist
Posted

isao bi ja al nemam para :(

Posted

ide??....golfinjo sa 110 se lijepo mo??e dignut..140 konjića, ali ide i na 150, samo malo vi??e dimi....ovaj od 90 ide na 118ks....a Xsara...uhuuuu....ako je ova Xsara od 90ks onda ide bez po muke na 117ks na kotačima....nice nice ;)

Posted

Ja sam nedavno bio kod Pinjusica na servisu dizni i pitali smo lika za chip na mog hdi-a, ali nakon par sec. razmisljanja veli lik: "nema sanse, kojeg god hdi-a da sam chipao, vratio se nakon par dana ili sa skurenom lamelom ili sa crknutom turbinom... sa ni jednim drugim nije imao problema bio to PD CR ili nesto trece, ali sa tim hdima CR ko da su ukleti ;)

Posted

ma ja bi golfa 90ks pukno na 130ks i ko ga 'ebe :)

ak moze 110 na 150 moze i ovaj na 130ks pa nek dimi... :) bar ide.. a moze se i cut ;)

Posted
ide??....golfinjo sa 110 se lijepo mo??e dignut..140 konjića, ali ide i na 150

Ma mislim da ce mi bit dosta 140 ks.

Posted

ne boj se zbog dima...meni je i sa 110 dimio.... kad se klapna otvori mora dimit...ali zaboli te q**** ako dimi vi??e, ipak si ispred..... :ph34r::D

ja sam sjeo na kičmu Tiboru dok sam sve ispitao kol'ko mo??e optimalno, a da ne razj*** ma??inu...i kad mi je sve lijepo objasnio...juuuuhuuuuu!!!!!

Guest El Ninjo
Posted

Moze jedno pitanje; Zasto u tvornicki aute ne slazu da imaju 150 konja iz 1.9 litrenog dizelskog motora?

Guest biciklist
Posted
ide??....golfinjo sa 110 se lijepo mo??e dignut..140 konjića, ali ide i na 150, samo malo vi??e dimi....ovaj od 90 ide na 118ks....a Xsara...uhuuuu....ako je ova Xsara od 90ks onda ide bez po muke na 117ks na kotačima....nice nice ;)

volficu za koliko si ti ono svog dignuo ? kaj tibor cipa sa 90 na 118 onak vec po seriji :D ili je to tvoje misljenje :unsure:

ja sam sjeo na kičmu Tiboru dok sam sve ispitao kol'ko mo??e optimalno, a da ne razj*** ma??inu...i kad mi je sve lijepo objasnio...juuuuhuuuuu!!!!!

aj sad ti meni objasni :)

a zbog dima......uh bio bi sav sretan hihi jedva cekam da mi prodimi :P

Guest Markic
Posted
Moze jedno pitanje; Zasto u tvornicki aute ne slazu da imaju 150 konja iz 1.9 litrenog dizelskog motora?

Alfa JTD 1.9 150KS

Opel CDTI 1.9 150KS (isti motor ko Alfa)

VW 1.9TDI (GTI TDI) 150KS

.

.

.

^_^

Guest biciklist
Posted

za koliko inace tibor cipa ?

Posted

Sad me bajk zainteresiro za cipanje...A kolko je veca potrosnja!? Ipak vozim dizla radi manje potrosnje.. I pustite ono kolko stisnes gas..

Guest Alejandro
Posted

Za golf 3 tdi vam se ne isplati bacat tolke pare imate preko ebaya za kupit čipove i isto to naprave...za golf 4 je već sranje kad treba to softwerski ubacit...ali ovo kupi utakne?? i to je to...nema on kaj drugo napravit... 90ks tdi di??e na 115ks i okretni sa 206Nm na 265Nm. cijena je svega nekih 50€ max.

Posted
...A kolko je veca potrosnja!? Ipak vozim dizla radi manje potrosnje.. I pustite ono kolko stisnes gas..

potro??nja je manja, ??to je za nevjerovati....

:D sve ??to mi je Tibor rekao je točno i nema smisla da vas muljam...zato sam i čipao kod njega...1.9tdi AFN motor sa 110ks se lijepo digne na 150.

Ne izmi??ljam cifre, nego sam ga zvao i pitao koliko koji ide da bih vam mogao prenijeti TU na sajt. Sad vi mene hebete, a ja vam radim uslugu... :angry:;):D

Alejandro: nema premosnica tipa P-BOX i varanja ECU-a.......meni su izvađeni epromi iz ECU-a i flashani su drugi.(powered by AMD)

Zajebi ova u??tekavanja... :doh:

ili reinstal novog software-a, ??to se kod mene nije moglo ili vađenje eproma iz ECU-a i flashanje drugih, ??to se kod mene moralo.

LAZO: odi i chipaj makinu! ne'?? pogrije??iti, ako nisi zadovoljan, Tibor ti vadi i vraća na staro.

Tibor!!! :respekt:

Posted

fala gospon Vuk,ovo zvuci stvarno ohrabrujuce... :respekt: Mislim da se od danas euraci preusmjeravaju u kasicu..

2 Perkan:za dva dana ti javim dal cu uspjet skupit te dvije zelene novcanice!! :look:

Guest biciklist
Posted

volfic kaj se ljutis ko te napada :P nego daj ti meni reci jel imas kakav popust kod tibora jer nebum ja uspio skupit 200jura u tako kratkom roku :)

koliko si ti platio cipanje ? di je uopce tibor di ima tu "radionu" da ja priupitam tak nes :)

Guest Alejandro
Posted

Vuk,hoće?? reći da onda s tim Boxom neću ni??ta dobiti?? zakaj onda pi??u tam do +30PS + do 60Nm??? :look:

• Create New...