Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

to ??ta pi??e na kutiji nikad auto na valjcima nebi pokazao......a i neznam vi??e nikog tko radi sa tim "black box-ovima" to je pro??lost,sad se flashira ECU ili se mijenjaju epromi...a ovo 50eura,hebi ga,kolko para tolko muzike...razlika je očita između boxa i flashiranog ecu-a...pitaj bilo kog i to će ti reć ;)

Posted

Eto nakon detaljnijeg pojasnjenja od strane Dr.Wolfa i ja sam u kombinaciji..

Znaci Perkan dodaj i mene:

Golf III 1.9 GT TDI 110ks (97.god)

Posted

E to stari, idem javit na CICE da ides i ti.

Guest Alejandro
Posted
to ??ta pi??e na kutiji nikad auto na valjcima nebi pokazao......a i neznam vi??e nikog tko radi sa tim "black box-ovima" to je pro??lost,sad se flashira ECU ili se mijenjaju epromi...a ovo 50eura,hebi ga,kolko para tolko muzike...razlika je očita između boxa i flashiranog ecu-a...pitaj bilo kog i to će ti reć ;)

pa pro??lost je i auto iz '97 zato se to i stavlja u njega...u golfa 4 vi??e to ni nejde...probat ću s tim na valjke pa ćemo vidjet...da ba?? ni??ta neda nebi ni postojalo to

Guest biciklist
Posted

a kuyooooooo sad te necu moc naprat :P hebite se svi realizirate ideje prije mene :( jebemti studentski zivot :(

Posted
a kuyooooooo sad te necu moc naprat :P hebite se svi realizirate ideje prije mene :( jebemti studentski zivot :(

Tebi je lakse :P , hebem ti ja srednjoskolski zivot <_>

Posted

Jebiga odustala dvojica, a i treci nije siguran. Cijena vise nije 200 eura nego 350 ako dodjemo manje od cetvorice, al ja idem iako je 350.

Guest biciklist
Posted
Jebiga odustala dvojica, a i treci nije siguran. Cijena vise nije 200 eura nego 350 ako dodjemo manje od cetvorice, al ja idem iako je 350.

mislim da ni lazo nece dat 350 ;) fak fak nigdje sad nemrem 200jura nabavit :ph34r:

Posted
Vuk,hoće?? reći da onda s tim Boxom neću ni??ta dobiti?? zakaj onda pi??u tam do +30PS + do 60Nm??? :look:

:lol: pa pi??e i na plotu P***** pa probaj. Jedan je probao, pa se usr'o!

Em ??to P-BOX puno ko??ta, em malo daje s obzirom kol'ko se auto optimalno mo??e dignuti....jedina dobra stvar je garancija.Ne ka??em da nije dobar, ko ima para i ??eli sigurnost neka ga kupi. ;)

Danas svaka baba mo??e raditi chip tuning ako imalo imam znanja sa PCem i eventualno lemilicom, ali ako ide?? kod provjerenog, to je ne??to drugo.

Ja bih uvijek rađe da mi Tibor slo??i auto (??to je i napravio :respekt:), nego netko drugi.

Guest biciklist
Posted
Ja bih uvijek rađe da mi Tibor slo??i auto (??to je i napravio :respekt:), nego netko drugi.

jel ti to reklamiras :lol: daj bar kakav popust skemijaj LOL

a perkan hebemu kad ja skupim 200 eura ici cu ;)

Posted

Jao tibor i čipanje kolko sam ga lovio al ajde isplatilo se.Sad lovim matija??a po sloveniji!!!!!

Posted
volfic kaj se ljutis ko te napada :P nego daj ti meni reci jel imas kakav popust kod tibora jer nebum ja uspio skupit 200jura u tako kratkom roku :)

koliko si ti platio cipanje ? di je uopce tibor di ima tu "radionu" da ja priupitam tak nes :)

Bajk nema ti jo?? radione to ti se sve radi u petrovoj pred njegovom zgradom na cesti bar je meni tak 3 puta slago!!! :ph34r:

Posted

Tibor je slabo u Petrovoj, napravio si je kuću u Marku??evcu. Meni je tamo slagao. ;):P

Mo??da si ga ba?? ćopio kad je bio tamo...kad je to bilo?! :huh:

Guest biciklist
Posted
Sad lovim matija??a po sloveniji!!!!!

aj slovenija bar nije velika :lol:

ma znam da nema radionu neg radi doma zato i je radiona po navodnicima :)

Guest TFSi obitelj iz ? panjolsk
Posted

Kakva su općenito iskustva? Ima li kvarova , lo??eg rada motora? Da li ste čuli da se netko ??alio? Ja bi umjesto sada??njih 185 KS digo mo??da na GTI-evih 200...

• 2 weeks later...
Posted

hm...a na koliko bi se dao podici moj passat 3bg v6 tdi (150 ks) 4motion....???

inace, ima 340 000 km.....

Posted

hm....a sta mislite, jel bi bilo dobro stavit chip s obzirom na toliko km?

Posted

pa nema veze kol'ko km ima??, ako ti je turbina dobra ok...motor se tro??i samo malo vi??e sa chipom....npr....ak je predviđena kilometra??a bez chipa 300 000km, sa čipom će?? preći 270 000km...zanemarivo malo se haba...(km sam uzeo onako za primjer) :D

meni je ok... :respekt: Tibor

Guest VW_Komikus
Posted

E, ajde da cujem tko ja taj Tibor o kome svi pricaju i sto on ste radi. I gdje se nalazi, naravno!

Posted
E, ajde da cujem tko ja taj Tibor o kome svi pricaju i sto on ste radi. I gdje se nalazi, naravno!

www.chiptuning.com.hr

e da i... Tibor je car :respekt:

• Create New...