Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

To je do tebe, tvog kompa i browsera kojeg koristis. Forum radi kako treba.

Jos ako imas neki Antivirus i Firewall koji su pogresno nastimani nije ni cudo sta nista ne radi.

Mozda pokrenete neki program koji ocisti sve cookie (kolacice) ili je u samom browseru nastimalo da ocisti cookie pri svakom zatvaranju... moze biti sto stvari.

Ono za IMG codove sam vec objasnio u drugom topicu.

• 2 weeks later...
Posted

A probajte ovo, mozda pomogne, meni je pomoglo na jednom drugom forumu.

Za Firefox:

Tools -> Options -> Privacy -> Exceptions - pa pogledajte dal tu ima dodana domena vwclubcroatia. Ako ima i ako pise "Allow for Session" pod "Status" onda uklonite tu domenu ("Remove Site").

7vdjh0g.jpg

Ako je nekome ukljucena opcija "Always clear my private data when I close Firefox" - onda tu opciju iskljucite ili klikom na "Settings" skinite kvacice sa "Cookies" i "Authenticated Sessions".

y5oza8v.jpg

Posted

meni nije nista od navedenog problem i svejedno mi se stalno odlogira.

sva sreca sto na firefoxu mogu save-at sifru, pa bar nemoram nista upisivat vec samo stisnem log in.

mozda je problem u spajanju s drukcijih ip adresa... ja imam dinamicnu na adslu, pa ga mozda to zbunjuje jer je save-an log vezan za određeni/e ip

• 2 years later...
Posted

sam ja jedini ostao kojemu neradi fulltime log?

kada god odem sa stranice, ponovo moram pisat user name i pass i vec mi na zivce ide lagano

sto god probao nista

i u avantu i mozzili i ie exploreru isto se desava

Posted (edited)

Ja imam operu i svaki se put odlogiram nakon čitanja. Ali prilikom dolaska na forum stisnem CTRL+ENTER jer imam pohranjene korisničke podatke i onda me odmah logira, bez upisivanja podataka! :palacg

Edited by Leo
Posted (edited)

pa sejvajte si username i password pa kad te izbaci samo stisni prvo slovo imena , automatski ti se prikaže tvoje ime , a kad na njega klikneš odmah ti i password iskoči

meni se to događa samo kad resetiram modem

Edited by tomica88
  • 2 months later...
Posted

evo imaam sicuejsn ko i drugi kolege davno...

probano sve sta savjetujete ode ali jednostavno me stalno odlogiraje...

na vise komp probano i ista stvar, redovito stisnem da mi zapamti firefox profil, ali nakon kratkog vrimena me odlogira, sifra i ime su uredno spremljeni i uredno se logiram ali moram xxx puta dnevno.

druga stvar mi je tta, ako se logiram direkt na stranicu i kliknem forum, opet moram se logirati na forumu jer me ne zapamti....moze help kako da rijesim to :zivio

• Create New...