Shen Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To je do tebe, tvog kompa i browsera kojeg koristis. Forum radi kako treba. Jos ako imas neki Antivirus i Firewall koji su pogresno nastimani nije ni cudo sta nista ne radi. Mozda pokrenete neki program koji ocisti sve cookie (kolacice) ili je u samom browseru nastimalo da ocisti cookie pri svakom zatvaranju... moze biti sto stvari. Ono za IMG codove sam vec objasnio u drugom topicu.
Perkan Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Moš si mislit da je 90% ljudi problem u browseru. Nije to nego je nešto drugo posrijedi.
dalibor Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 i kod mene se mora svaki puta logirat i nisam medju tih 90% kojim normalno radi
Shen Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A probajte ovo, mozda pomogne, meni je pomoglo na jednom drugom forumu. Za Firefox: Tools -> Options -> Privacy -> Exceptions - pa pogledajte dal tu ima dodana domena vwclubcroatia. Ako ima i ako pise "Allow for Session" pod "Status" onda uklonite tu domenu ("Remove Site"). Ako je nekome ukljucena opcija "Always clear my private data when I close Firefox" - onda tu opciju iskljucite ili klikom na "Settings" skinite kvacice sa "Cookies" i "Authenticated Sessions".
tommy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 meni nije nista od navedenog problem i svejedno mi se stalno odlogira. sva sreca sto na firefoxu mogu save-at sifru, pa bar nemoram nista upisivat vec samo stisnem log in. mozda je problem u spajanju s drukcijih ip adresa... ja imam dinamicnu na adslu, pa ga mozda to zbunjuje jer je save-an log vezan za određeni/e ip
Jandro Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 sam ja jedini ostao kojemu neradi fulltime log? kada god odem sa stranice, ponovo moram pisat user name i pass i vec mi na zivce ide lagano sto god probao nista i u avantu i mozzili i ie exploreru isto se desava
srki Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 meni se popravilo od kako sam mjenjao wiidovse.. ...
Perkan Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ja nekad moram upisivati, a nekad mi ostane logiran. Nema pravila
Leo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 (edited) Ja imam operu i svaki se put odlogiram nakon čitanja. Ali prilikom dolaska na forum stisnem CTRL+ENTER jer imam pohranjene korisničke podatke i onda me odmah logira, bez upisivanja podataka! Edited October 9, 2010 by Leo
tomica88 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 (edited) pa sejvajte si username i password pa kad te izbaci samo stisni prvo slovo imena , automatski ti se prikaže tvoje ime , a kad na njega klikneš odmah ti i password iskoči meni se to događa samo kad resetiram modem Edited October 14, 2010 by tomica88
corrador Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 evo imaam sicuejsn ko i drugi kolege davno... probano sve sta savjetujete ode ali jednostavno me stalno odlogiraje... na vise komp probano i ista stvar, redovito stisnem da mi zapamti firefox profil, ali nakon kratkog vrimena me odlogira, sifra i ime su uredno spremljeni i uredno se logiram ali moram xxx puta dnevno. druga stvar mi je tta, ako se logiram direkt na stranicu i kliknem forum, opet moram se logirati na forumu jer me ne zapamti....moze help kako da rijesim to
zoki 2 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 google chrome.logiram se jednom godisnje E baš tako google chrom
TheFog Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 da ti mozda ne puca veza pa ti se promijeni IP?
Recommended Posts