Speedy-RI Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Zanima me kako postati moderator na forumu? Dali samo admin odlucuje o tome ili kako to ide? Zanimalo bi me bas kako postati moderator za podforum car audio. :look:
Guest Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 DerWolf, Josip, Bruno, Tomo16d - mody-i miro vlatko, slavek - admini oko tog posla mora kontaktirat mirota, on je glavni...
Speedy-RI Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Ma znam ja tko je mod tko je admin, a sta nisi i ti admin barem meni tako pise tu? Nego samo me zanimalo kako postati mod, tnx na odgovoru
Guest Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Eh, pa ka??em ti... mirota kontaktira?? i ako ti dopusti (a ako se neznate te??ko da će bit ne??to...)... Jesam u grupi admin ali ni??ta ne diram... stavio sam se u admine da me nebi zahebavali (krivci će se prepoznat)...
Guest Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 moderator ima samo ovlasti nad forumom, i to ogranicene (editiranje i ostale radnje nad postovima i temama), dok admin upravlja svakim segmentom portala
Recommended Posts