Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Imam G3 1.8 GT 90 ks... i nekak mi je tih 90 konja premalo... ne tra??im puno, samo da mi auto malo bolje ide... :wub::wub:

pa vas molim za sve moguće prijedloge... bit ću vrlo zahvalna :wub:

e, da, i va??na napomena: imam plin u autu tak da ni?? od chipa...

Posted

otvori plin dok ne vidis da je prebogata smjesa pa da vidis kak ce ic :D

a gle, nemozes tu puno izvuc bez ozbiljnijih zahvata na razvodnom sistemu (glavi motora), znaci obrada kanala, ventila, spustanje glave (tj. dizanje kompresije), bregasta s vecim kutom, ispusna grana, itd. i to sve ce ti dat malo konja s obzirom na utucen novac, ali tek to ce se osjetit

nemoram ni govorit da ti filter zraka, ispusni lonac, i slicno, osim zvuka i nekog dobitka na elasticnosti motora, nece dat neku snagu......al kolko se sjecam to sve vec i imas na autu

.....nista, zakljucak je da nabavis jos 8 ventila :lol:

Posted

Meni jedan VR6 stoji u garazi spreman na ugradnju ;) a uskoro ce biti i jedan 1.8 16v za malo para

Posted

granu će uskoro lastovčić radit (4 u 1),filter ima,bregastu nabavit, a glavu ću ja brusit ak bude?? htjela,imam sav potreban alat za bru??enje i poliranja :D

Posted

Kako Lastovcic stoji sa cijenama, cujem da je dosta poskupio? kolko te grana ispala ?

Posted

4u1 grana nece dat porast performansi. da bi se omogucio bolji protok, treba spajat izlaze cilindra koji rade "istotaktno" i sto dalje ih spojit 1

Posted

Ajde decki nemojte curi izbijati novce iz djepa bez veze, sa nabrijavanjem tog motora! :) Radije joj stavite nekog 16-ventilca i to ce joj biti cisto previse! :D;) Cak i neku blokadu na 4000 rpm! :lol2: :lol2:

Posted

90 hp je ljepo cudi me kak ti je to slabo vec moj je 1,8 75 hp pa mi je slabo a dok ulozis nadogradnju masine bolje uzeti drugi motor !!!!

Posted

2Ziha - Imam ti ja glavu od 1.8 66kw, mogu ti to dati nek ti ju decki srede ako neces dirat svoju ;)

I ne Fog ne mislim na prostote :P:D

Posted

M 7 - thanx na prijedlogu za glavu, a kakav to 1.8 16 v ima??? od kud je to?

Posted
slax molim pojasni! zadnji post mislim, ne ku??im ni??

KR je najjača verzija 1.8 16V u dvojci,nekih 136 konja ak se ne varam....isto toliko su imali prvi 2.016V koji su se ugrađivali u passata i corrada

Posted

ne, KR ima 139ks a ta mašina u corradu i passatima 2.0 16v je 9A mašina kakvu M7 ima i ima 136ks... pa bi si on stavio glavu sa KR-a na 9A...

Posted
ne, KR ima 139ks a ta ma??ina u corradu i passatima 2.0 16v je 9A ma??ina kakvu M7 ima i ima 136ks... pa bi si on stavio glavu sa KR-a na 9A...

ja sam čuo toliko verzija tu na forumu o snazi KR-a da mi se već pomje??alo koliko ima konja...bitno da sam uspio zihi razjasnit ;)

Posted

Da tako, je Kr ima 139 ks, sebi uzimam glavu, a na blok od Kr vracam glavu od mog 9a... ;)

Posted

Ma ide vr6-ica nutra, plin i amen!!!!

od ovog kemijanja mi glava puca... hehe :D

dečki fala na prijedlozima :wub:

Posted
Imam ti i vr6 :D

M_7: s obzirom da te znamo,trebao bi joj pojasniti način plaćanja! :D:lol::lol::lol::lol: j/k

2ziha: preporučio bih ti vr-a od M_7, samo mu se pljesnivi u gara??i....ubodi si to. :respekt:

Posted
M_7: s obzirom da te znamo,trebao bi joj pojasniti način plaćanja! :D:lol::lol::lol::lol: j/k

Naravno da cu pojasniti - KESH only :D

Posted

Km stvarno ne znam, a nitko ti ni ne moze to garantirati... Posto je za tebe dogovorit cemo se za cijenu, dakle, spustit maksimalno ;)

• Create New...