Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

e, a kaj mi sve treba ak stavljam vr-a? za diskove znam, al sve ostalo...

Posted

Ne trebaju ti diskovi, zasto? Cini mi se da ti poluosovine pasu, a ako one pasu, ne moras mjenjat nista. Uglavnom taj motor u golfa trojku ide na saraf ;)

Posted
Ne trebaju ti diskovi, zasto?

pa vjerojatno zato jer vr ide puno bolje od tog 1.8 pp-a... naravno da nisu obavezni ali je liepo imati bolje kočnice...

Posted

Mudro zbori Darth Vader... Ka??u mi da mi trebaju prednji diskovi s čeljustima i rukavcima ??togod to značilo, s 4 rupe, od corrada...

Posted

Ma ne, krivo sam shavtio, mislio sam da hoces od vr-a jer ima 5 rupa... trebaju ti samo celjusti, diskovi i plocice, rukavci ne, jer nosaci celjusti su isti ;) to su ti diskovi 280mm od g60, a mogu ti i njih srediti sa dosta velikim rabatom ;)

Posted

malo mlađe od Biblije! :lol::lol::lol: j/k

ziha: sutra idemo do njega u Ivanić na kafcu. O'?? s nama?!Idemo Pantera i ja.

Pa se lijepo dogovorite oko "rabata". ;)

Posted

Hehe of kors da nove ;) aj navratite kad hocete :)

Posted
:( bigaje!!!! idemo oko 10...imam jo?? ne??to za kasnije obavit. Ahhh... ma nema veze...mislio sam ako o'?? i mo??e???..... <_>
Posted

Vučko ajd mi se javi onda za to ak si ozbiljan! Za tu kavu u ivaniću mislim... sad moram ić... ciao :D

a, tek sad vidim... a ni?? onda, drugi put

M 7, mi se jo?? čujemo za te diskove... pozdravw :D

Posted

M 7, ja sam tek sad sku??ila da si pitao za Lastovčića!!! Da, poskupili su malo, otvorili podru??nicu u Sv. Nedjelji, grana bi brijem bila oko 2500 kn, iako nisam ziher, nisam provjeravala detaljno... Al ok su dečki, dobro rade ko i uvijek!!

Sorry kaj kasno palim... :D

Posted

ovisi ??ta misli?? radit od ostatka auta... ako ide?? na clean look, stavi tak neke ??iroke 16" ili 17", ako ide?? na plastike 7,5 ??irina je ok.... ali naravno ispod 17" ne ni gledat...

Posted

Vaderu: kak to misli?? ak idem na plastike? Skinut ću plastike iznad blatobrana i izvuć rubove... jesi na to mislio? :D U biti razmi??ljam si između 215/40/16 i 205/40/17... Da, ??irina 7,5... Po??to imam gewinde čujem da sa 17 neću moć jako spustit auto... i da će bit puno tvrđi... nemam pojma... savjeti vi??e nego dobrodo??li!!! (I ne muči me koju felgu uzet, stavljam alessio turbo)

P.S. ??to se snage tiče, bez brige vr ide unutra tak da 17 po tom pitanju neće smetat :wub:

Posted

mislio je ako ces ic na spojere, pragove, i te plasticarije

Posted

a ne ne to nikako... samo ću zakitat i polakirat sve plastike (polakirat cijeli autek)... i bad look... i lsd vrata. i to je to.

Posted
Vaderu: kak to misli?? ak idem na plastike? Skinut ću plastike iznad blatobrana i izvuć rubove... jesi na to mislio? :D

uopće ne odgovaram na ovakve blago rečeno gluposti....

Posted

Hehehehehe vidi?? da si odgovorio? Nisi mogao izdr??at... :lol2: Sorry Vaderu ??to nisam odmah sku??ila ??to si htio reć... Moje najdublje isprike... :D

• Create New...