Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Potaknut razmišljanjima drugih koji djele moje mišljenje želi bi istaknuti da u zadnje vrijeme na ovom forumu nema ni jedne ozbiljne teme. u svakoj se temi provlače jedni te isti ljudi kojima ni topici u offtopicu nisu dovoljni, pa moraju još i u svim drugim topicima se provlačit! NHF nikome i nadam se da se neće naći uvrijeđen. ali forum ne služi za međusobno dopisivanje između pojedinaca! imate pm, msn, icq, kafića brate misli koliko hoćete, pa pričajte do mile volje!

hvala unaprijed!

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baš sam mislio ovako nešto napisat ali si me preduhitrio.

Potpis Jura

Posted

Je je, istina 100 %. Zato me baš i nema nešto pretjerano na forumu, dva puta tjedno dođem vidit šta ima novoga i onda pola foruma preskočim jer su same gluposti i offtopičarenja.

Posted

Trebalo bi biti vise informativnih i edukativnih tema... tipa novi modeli auta... ili novosti u VW svijetu...

Ovdje se sve svodi na pitanja i odgovore i OT ....

Posted
I da se ne p.izdi na moda kad brise OT :rolleyes:

za takvo bi ja dijelio WARN.... mora se nešto napraviti u svezi toga... za svaki OT od dva-tri (aj jedan se prašta) posta... WARN.....

Posted (edited)

Otiđite na neki drugi forum i počnite s.rati i pametovati, pa ćete vidjeti koliko dugo.

Tu je par osoba, koje neću imenovati, ali i sam to znaju koji su za nekoliko dana nakupili 300-tinjak postova laprdanja i keserenja (smajlića), a da ništa konstruktivno nisu napisali.

Ovo je VWCC, a ne dječji vrtić, iskrica ili hebeni facebook.

I da, HF!!

Edited by Bagi
Posted (edited)

dobro bagi skužili smo na koga ti to misliš a i ti bi mogo malo poradit na riječniku jer tebe niko ne vrijeđa!cijelo vrijeme nekog prozivaš!nisi glavni tu ako si od 05 tu

jura daj nam onda "ozbiljnu" temu!

Edited by Emma
Posted (edited)
ja sam glavni i šta mi možeš

:respekt:bravo

Definitivno, znam i ja prekardašiti (i za to sam pobro warn :bag:),

a stariji članovi ipak (poput znalca Bagija) imaju autoritet, kaj je je

:vozi

Edited by Nick
Posted (edited)
:respekt:bravo

Definitivno, znam i ja prekardašiti (i za to sam pobro warn :bag:),

a stariji članovi ipak (poput znalca Bagija) imaju autoritet, kaj je je

:vozi

mislis na ove 35+ godina? :lol2

iz istog razloga ni ja nisam previse aktivan. Citam oglase i pomognem nekom ako mogu..

Edited by tommy
Posted (edited)

dobro ak je on glavni onda nek djeli vorn!ja sam samo svoje rekla ispričavam se ako sam pogriješila al da če me neko tak prozivat a nije admin e to neče takav se nije još rodio!a banuli ste na to jer sam samo rekla da stižu od male sdi slike jer fale a pošto ih ona nezna stavit ja ču!i uvijek kad ja nekom hoču pomoć onda me se proziva pa stvarno"pojedinci"niste u redu!

Edited by Emma
Posted

Forum postaje sve manje zanimljiv jer nema vise zanimljiv tema ,sve neke gluposti,svadje il kaj ti ja znam ;)

Dodjem pogledam kaj ima i odem jer vise to nije to,svi odlaze vecinom off topic

Posted (edited)

pametno tak ču i ja sad!pa onda nek kvocaju kokice :palica

ajde i nečemo se sad svađat tu zbog sitnice...ja ču ubuduče pazit kaj pišem nadam se da je to u redu i da mi niste niš za zlo uzeli...nisam namjerno nikog htjela naljutit....ISPRIKE!

Edited by Emma
Posted

pih bemti koliki sam ja tek autoritet kad mi je redni broj 56, a jos sam od 2004. tu :D

na starom forumu sam imao redni broj 16 koliko se sjecam...

uglavnom, ne postoji nijedan forum na kojem ne dodje sezona spama i zasicenja... dosta tema je procesljano i tu je jedan manji problem... to dodje i prodje... mislim da je slicna stvar bila ovdje prije nekih godinu-godinu i pol i opet sve 5 :)

Posted

ljudi, za konstruktivne i tehnicki potkovane teme vas niko ne koci i uvijek su dobrodosle, a ruku na srce, izostaju samo zato jer ste/smo lijeni i radje bi da neko drugi pise

drugo, nemojte mi sad tu protiv OT jer ako se uvede strozije reguliranje OT-a i dijeljenje warnova za to, svi i jedan od vas koji ste se javili cete ga pokupit a onda, dobro znamo, da ce bit placa radi tih par crvenih kockica ispod avatara

dovidjenja

Posted

sad svi šutite kad se gazda javio...neka,a znate napadat,napadnite sad!ja sam svoje rekla i ispričala se svima...ak je to toliki grijeh na forumu...slažem se sa željkom i ak treba nek dobijem worn ako ga zavređujem...isprike moje još jednom

Posted
sad svi šutite kad se gazda javio...neka,a znate napadat,napadnite sad!

pa ljudi spavaju :rotfl

i fogu se nema sta reci... on je rekao sve kako treba :palacg

Posted (edited)

i ja sam se složila s tim kaj je željko reko!

neču više niš komentirat kaj se ovog tiče jer ču nakraju ja pokupit worn radi "nekih pametnjakovića"!

Edited by Emma
Posted

ne Emma ne napada se tebe tu zbog toga kaj si mmislila stavit slike od malesdi. ima tu puno više toga! pogledaj našto je ličio topic o susretima nedjeljom dok ga nije jady očistio. nisi ti sama u tome i ja ne krivim nikog, nego sam samo ljubazno zamolio da se pridržavate određene teme da je forum pregledniji i laše za čitat! ne želim se s nikim kačit nit svađat oko ovog. imao sam najbolju namjeru!

lp

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...