Jura Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 drago mi je kad se stvari riješe na miran i ljudski način:)
Emma Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 pa naravno i meni je drago e sad još da se i drugi slože...ja stvarno nisam ništa zlonamjerno mislila!
corrador Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ljudi ostavite se čakula (prica) ko stare babe i budite CROATIVNI kad vec picite netom ubacite koju temu, koji dobar link, forum, bilo sta ne cekajte druge i ne uvaljuj te se u debeli OFF jednostavno radije ne napisite nista nego kakvu nezanimljivost
zihaGT Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 (edited) dobro bagi skužili smo na koga ti to misliš a i ti bi mogo malo poradit na riječniku jer tebe niko ne vrijeđa!cijelo vrijeme nekog prozivaš!nisi glavni tu ako si od 05 tu jura daj nam onda "ozbiljnu" temu! nije te vrijeđao. na vw forumu se priča o autima, a kad se ne priča o autima, imamo offtopic podforum. ne offtopičari se u svakoj temi. ne proziva Bagi nekog cijelo vrijeme, proziva zato kaj mu smetaju stvari koje većini smetaju, i ipak je stariji od nas svih i ipak bi se ja malo zamislila kad mi Bagi neš kaže, nije on bezveze tu od 05 i ipak to znači nešto. kaj se tiče ovog jura daj nam ozbiljniju temu, ima ih pun forum, al ti konkretno ih zaobilaziš, jer, ruku na srce, dal lijeva čeljust paše s duje na trojku, ne znaš. a to kaj imamo temu susret na billi, ne znači da je to rubrika za dopisivanje, nit da se mora u 3 dana napucat 10 strana u njoj. željko je admin, al ovo kak ti kažeš šef... šef čega je on? kolko ja znam on ima bitnijih stvari u životu nego pregledavat svaku temu i brisat sva sranja, pa samo zato kaj on ne briše i ne dijeli warnove, ne znači da je to ok. postoje pravila foruma, samo ih treba proučit. kaj se tiče ovog ''takav se još nije rodio'' upućeno ne znam kome, samo ću reć, imaš totalno krivi stav. nitko te tak ne napada da se moraš tak branit. fog, znaš i sam zakaj OT na forumu nevalja ak ga ima tak puno ko kak ga ima. zato kaj se nikom neda probirat po 45 strana da nađe 5 normalnih postova. (EDIT: i evo, čitam dalje, i opet isto sve... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....t&p=187115) emma, nije bitno dal si zlonamjerna il ne, ovako grube rečenice na konstruktivnu kritiku govore same za sebe. a kaj se tiče OT-a, sjetim se samo one santa barbare oko passata i slikanja za onaj neki vrag, rekla sam ti tad, kažem i sad, nepotrebno. ima i drugih žena na forumu, ne mislim samo na sebe, pa se ne dopisuju prek foruma.. postoji msn, icq... itd itd. probaj tu nešto i naučit, ak si na forumu možeš malo i čitat i promatrat, ima zanimljivih tema, dobrih projekata, itd. i još nekaj, nije vorn nego warn. Edited June 14, 2008 by zihaGT
sven Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Zadnju temu ( koja je ujedno sluzila da nesto naucim i saznam nove stvari ) je bila ona vezano za VR motor kada su se pisali raznorazni dojmovi iskustva ( sasha, rallyevr6, sinisa itd ) mislim da je to bilo cak u podforumu auti i projekti nisam siguran . Evo od tad ja na forumu nisam vidio nista sto bi me previse zainteresiralo sa tehnicke strane osim gledanja tuđih auta sto mi je ujedno i jedina zanimacija na forumu. Neznam zasto je to tako ali ja tako to vidim..
Dottore Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 @Ziha i Bagi imaš pusu Ukoliko ste pogriješili ili želite dopuniti post, koristite EDIT funkciju. Ako imate što dodat u već napisani post, koristite EDIT, umjesto ponovnog postanja. Pretjerana upotreba smajlića nije preporučljiva. 2 ili 3 su sasvim dovoljna za "opisat rasploženje". Naučite citirat, tj. koristit se tagom. Kod odgovora, citirajte poruku na koju odgovarate. Ukoliko je poruka na koju odgovarate dugačka, citirajte samo određene dijelove. ustvari želim pomoć da bude zanimljivo. držite se
Emma Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) mislim da sam sve napisala a pod tim mislim da sam napisala ono bitno da se ispričavam za sve loše kaj sam napisala i opet vi svi dalje nastavljete....al nema veze...neznam čemu dalje galama oko svega ovog...ako sam napisala da više neču onda neču...al vi opet koristite quote na moj post i ispravljate svaku...sad se pitam hoče li ovom biti kraja?očito nije dovoljno reč da sam sad vidjela di sam pogriješila makar nisam jedina,da neču više i da se ispričavam...za razliku od onih koji su isto pisali ko i ja a nisu ništa komentirali na ovo...očito sam onda trebala i ja šutit al ja nisam takva,svak od nas ima pravo reč kaj nas muči i odgovorit na bilo kaj od ovog ak mi ne paše il paše...ja ču se još jednom ispričat svima i u ime ovih koji šute! Edited June 15, 2008 by Emma
Nick Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Miswlim da su svi rekli kaj su imali, da ne ode predaleko... Lock?
TOMZG Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) znam emma da si mislila na mene i priznajem da je bilo svakakvih baljezgarija! malo smo pretjerali i ekipa ima apsolutno pravo da nas stjera u ku... jer smo bili bome dojadili! htio bi se ispricat svima koji su se uvrjedili ili naljutili ili bilo sta drugo! odsad se samo drzim teme koja je zadana bez ikakvih gluposti jer kako je ekipa rekla forum nije za chat nego za bitne stvari, i apsolutno se slazem! jos jedanput bi se htio ispricat bagiju, zihi, i svima ostalima koje sam naljutio! no hard fellings... pozz i ekipi Edited June 15, 2008 by TOMZG
Baljulji Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Pa daj ljudi pustite malu Emicu...kaj vam nije dosta da se 20 puta ispričala, rekla je da je pogriješila i ispričala se i trebali biste prihvatiti ispriku! Ako opet nastavi s tim ( o čemu god da je riječ ) tu su admini pa nek joj oni stave zabranu pristupa na određeno vrijeme! Koma je ovo prepucavanje, umjesto da se svi nađemo na roštilju i zabavljamo, bolje upoznamo i vjerujem da će nestati razne predrasude jedni o drugima!!! Ja sam prvenstveno i došao na forum nakon 4 godina prisustvovanja kao gost da upoznam ekipu i da se družim s njima jer je to i bit foruma; razmjenjivanje iskustava i druženje! Hvala Bogu upoznao sam već neke s kojima mogu i popričati ne samo o autima već i o drogama, alkoholu, sexsu... i sretan sam zbog toga! Slažem se da treba biti reda na forumu i da treba kažnjavati prijestupnike, ali i admini ne mogu visiti na forumu od 0-24h stoga bi svaki pojedinac trebao dati svoj doprinos i jednostavno se držati pravila kako bi nam forum svima bio UGODNIJI!
Guest corrado.. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A šta pa svi smo ljudi , a ljudi se vole malo prepucavati zar nije tako... Ma nije Emma ništ kriva, svi mi imamo svoje muhe , a sad ako dobijem ja recimo par črlenih kockica pa šta pa nije smak svijeta ... pozdraw
Emma Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) hvala dečki!ma nisam ja ni rekla da je neko kriv svakom se desi da nekad ode u krivom smjeru...sve 5 i družimo se dalje! donese ema opet na meet kole i vode i veselja sve ja vas volim sami ja ga brate znam nekad ukakit,ah žena hihi tom sve je ok nisam ja mislila samo na tebe...tu smo svi zeznuli i malo ošli predaleko tj i ja i mala i sava i ti...da sad nejdem gledat tko sve,al ok sad je maknuto pa nastavite tamo u off ima par topica di možemo o svemu...eto i jady je stavio off billa,nikakve zamjerke nikom jer nemamo razloga...život je takav i uvijek se može pogriješiti Edited June 15, 2008 by Emma
wila Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 zihu za predsjednicu i admini imaju svoj život zato ljudi chill sa protestima i napravite nešto korisno...pis
Emma Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 nitko nije pisao protiv admina ništa niti če pisati...al bi bilo dobro da se zaključa ovaj topic ako je stvar riješena,nadam se da se slažete
pikzibner Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Naučite citirat, tj. koristit se "quote" tagom. Kod odgovora, citirajte poruku na koju odgovarate. Ukoliko je poruka na koju odgovarate dugačka, citirajte samo određene dijelove. Ovo je vrlo konstruktivna kritika. I mrzim kad netko odgovori nekome a nije quotao. OK ako je odgovor odmah post ispod onome kome si odgovorio, ali većinu puta puno ljudi piše u isto vrijeme i ne dospije odgovor odmah ispod onoga kome smo odgovarali. Tada postoji opcija edit da se ubaci QUOTE jel je odmah puno preglednije. Što se tiče novih članova. Već mi pun kufer onih koji ne pročitaju pravila prije postanja. Do sad sam dijelio warnove i onda mi veli: "Pa nemoraš mi odma spičit VORN tu sam novi". Onak boli me k.... Pročtaj upute pa piši. Od sad brišem topica, offtopice i ostala sranja. Bez pitanja. Za neispunjem profil odmah vorn, za pisanje bez predstavljanja warn. Malo ćemo reda uvesti. 2 Ema: Vjerojatno nije da te se dodatno proziva, nego očito nisu svi izrekli smoje mišljenje pa se tvoje ime ponavlja.
Emma Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 pik sve ok,rješili smo sve na lijep način na kraju i drago mi je zbog toga
zihaGT Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 za pisanje bez predstavljanja warn. Malo ćemo reda uvesti. samo mala opaska, nije u pravilima da se moraš prvo predstavit. to je bar uvijek bio skeecin odgovor na moje pitanje zašto ekipa ima 50 oglasa bez da se prije bar predstavila.
MATAVR6 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Od sad brišem topica, offtopice i ostala sranja. Bez pitanja. Za neispunjem profil odmah vorn, za pisanje bez predstavljanja warn. Malo ćemo reda uvesti.
jady Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ovo je stvarno zanimljiva tema.... al ruku na srce.od nas/vas 50 aktivnih bi svaki imao nekih 40-80% warn da bi tak gledali vaš OT...ponekad je dovoljno brisanje da se skuži da je debeli OT,ponekad i nije. a svi sad "pametni" komentari su nepotrebni jer se prvo sami primite za vlastiti nos. što je s pametnim temama???pa i to se lako riješi,99% standardnih odgovora se mogu nać pomoći "search"-funkcije.a za ostalo rijetko neko zna odgovor... pozz od mene..
pikzibner Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 samo mala opaska, nije u pravilima da se moraš prvo predstavit. to je bar uvijek bio skeecin odgovor na moje pitanje zašto ekipa ima 50 oglasa bez da se prije bar predstavila. To čemo onda uvest u pravila. Nemožeš mi u dvorištu nešto prodavat ako neznam tko si.
zihaGT Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 To čemo onda uvest u pravila. Nemožeš mi u dvorištu nešto prodavat ako neznam tko si. konačno i fakat se slažem da treba OT sankcionirat... jady, to je istina samo kaj se tiče pitanja tipa koje felge na koji auto i koje gume na te felge itd.. ima naravno takvih primjera još... al ima i dobrih pitanja, i nije istina da ne zna nitko odgovor.. imamo autofreaka, Peru, pikzibnera.. i još gro ljudi koji znaju svašta o svemu... a i nisu pametni topici samo vezani uz VW pitanja i pomoć... imamo i projekte.. nije baš da se nema kaj na forumu pročitat
jady Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ziha, nisam reko da se nema kaj pametnog za pročitat....valjda sam krivo napisao,nije bitno.... u vezi OTa ili slicnog...javite adminu ili nama moderima i rijesi se stvar...mi cemo procjenit da li je ok ili ne....
Recommended Posts