Nestorov Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Bio sam u servisu poradi strasnog zvuka struganja prilikom kretanja na uzbrdici ili penjanja na rizol i veli mi covjek da je zamasnjak ispao iz balansa te da struze i da treba mijenjat. Cijena zamjene je jer se ne moze narucit samo zamasnjak vec dolazi zajedno sa spojkom. Dakle, radi se o Golfu 3 `97 110ks AFN motor. Gledao u etos-u i zbilja za AFN motor zamasnjak (225 mm) i spojka u kompletu. I to samo za AFN, dok za 90 ks moze odvojeno i zamasnjak je velicine 228 mm. Zasto je to tako? Pa sad kad vec moram mijenjat napravio bi mali upgrade. http://www.autotech.com/prod_driveline_clutch.htm Uzeo bi komplet od originalne VR6 spojke i celicnog olaksanog zamasnjaka, ali problem je sto za TDI imaju samo od 228 mm, pa me muci jel se to moze ugurat umjesto 225 mm Pise da se na 1.8T moze zamijenit original od 220 s 228 mm.
Rallye VR6 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 mo??e?? stavit veću lamelu ako mijenja?? zama??njak komplet sa lamelom i korpom samo ne znam jel ima smisla stavljat to na TDI
Nestorov Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 A korpa? Sta to dodje? Jel se to nalazi u paketu od Autotech-a? Ne poznam te organe auta ni najmanje Kad vec moram mijenjat, da stavim "performance part" i nadam se da cu ubost koju sekundu u prvoj i drugoj brzini. Citao na tdiclub.com da stavljaju, pa kud svi, tud i mali ja Covjeka veseli ,a i mozda dobro dodje u buducnosti kako crna snaga bude rasla P.S. Markicu, imas jos cugu od mene
Guest Markic Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 E da, nisam zaboravil stari, jučer sam se fakat ??uril, moral sam bit kod drage za pol vure! Čujemo se, pa si spijemo!
derWOLF Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ba?? sam gledao za svoga AFNa...stari moj... :doh: na??i motori imaju dupli zama??njak i kompletan set od Sachsa dodje nekih 5500kn u Prevendaru....(već imam dvije premosnice kad sam čuo cijenu... ) i ne samo to, ako mjenja?? samo kuplung ili korpu, treba?? viditi koji je proizvođač, jer nemre?? stavljat jedan na drugi...npr. valeo na sachsa ili neki treći....
Nestorov Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Mene se ozivljavali kad sam cuo cijenu o servisu 7500 kn Zvao prevendar nakon toga, vele 4500 za gotovinu. Nakon toga zvao firmu turbo auto u medjimurje i tamo mi vele 6000 kn za original vw, a 3000 kn za sachs. Cijena je za gotovinu. Pitam tipa pa koja je razlika jer bi sachs trebao biti prva ugradnja, a onda mi je objasnio da se radi o jednom te istom proizvodu, samo sto ovaj "original" ima VW znak gore i placa se marka. Sad ne sjecam se jel mi tip reko da im moram dat svoj zamasnjak jer sam bio pod sokom zbog cijena Dupli? Zato valjda svugdje spominju na netu "dual mass" i da mijenjaju sa single mass flyfheel-om. Mene zanima jel mogu kupit taj olaksani celicni zamasnjak od 228 mm sa VR6 spojkom od autotech-a i zmontirat gore ili moram jos neke dijelove mijenjat/kupovat? Zast je uopce razlika u zamasnjaku izmedju 90 i 110KS?
derWOLF Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Eeeee kad bih ti bar znao odgovoriti, kao da me pita?? o kvantnoj fizici! Ovo je sve ??to znam, jer sam se raspitivao za mene, ??ok na ??ok ??to se cijena tiče!Samo znam da mi je rekao to...??to sam gore napisao.. :bye2:
Recommended Posts