Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

dakle...

mogu dobiti jeftino zadnji most od golf2 gti.. da stavim na svoj g3 tdi (90ks)

da li to pase na saraf sve? (sve je 4 rupe..)

jer ako nije, neda mi se experimentirati, imam tehnicki za 4dana...

hvala ;)

Posted

veli josip da pase :) onaj topic "Diskovi"

Posted

pa??e,stavio sam ja bio na svog tdi-ja isto sa dvojke gti-ja,samo preseli?? regulator sile kočenja sa svog starog mosta i one nosače koji se ??erafe za ??asiju i to je to

Posted

JA mislim da je od 3-ce most ??iri za 2cm, kolko mi se čini. Ali to če Petar znat najbolje.

Guest Bruno
Posted

Ja sam pak nabavio sve osim mosta, dakle klije??ta, nosaće i one tanjure iza. Sve pa??e na ??eraf i ne vidim za??to bi trebao zadnji most. bar nema puno pripasavanja. Jedino me brinu lajtunzi al skemijat će se ne??to.. :)

Posted

e, sto je rukavac? ima tko kakvu sliku sto je to...

asheban mi zadnji desni rukavac a volio bi znati sto da promijenim, onda nemoram mijenjat most nego rukavac :)

Posted

Rukavac ti je mala osovinica na koju sjeda glavcina, a ujedno sluzi kao i nosac celjusti na pojedinim modelima (golf III, passat itd...) u biti kad skines glavcinu, vidjet ces sta je, na otpadima tesko da ces ga naci (probaj Auto Hrvoje, Stefanovecka cesta, Dubrava) dok novi kosta 1200 kn, ja ih imam dva doma, ali nebi ih dao ni za zivu glavu ;) u biti, ako ga kupujes, mnogo ljudi misli da nema razlike izmedu lijevog i desnog, a u zapravo ima, tako da pripazis :)

Posted

a meni je ipak to ok izgleda..

stvar je u tom da je most bio u sudaru :lol: i sad mi se zadnj desni kotac mice.. kad ga gledas odozada, mijenja nagib za par mm.. i kad idem hard right cuje se skriputanje na zadnjem desnom dijelu gdje je most...

sto to moze biti :huh:

Posted

Tomo, rukavac se nalazi na prednjim i zadnjim kotacima, moze se nazvat i osovina, makar bi te svi ludo gledali da im kazes da ti treba zadnja osovina :D ali glavcina je nesto sasvim drugo ;)

Posted
a meni je ipak to ok izgleda..

stvar je u tom da je most bio u sudaru :lol: i sad mi se zadnj desni kotac mice.. kad ga gledas odozada, mijenja nagib za par mm.. i kad idem hard right cuje se skriputanje na zadnjem desnom dijelu gdje je most...

sto to moze biti :huh:

Gore di je most prisarafljen za sasiju imas sarafe s kojim mozes regulirat most, probaj s tim, mada ne vjerujem, jer ako kotac zuji za par mm ili je most sfrkan lagano ili rukavac... dakle, oku neprimjetno ;)

Posted

znaci da ipak probam mjenjat rukavac?

most ne izgleda sfrkano, bio sam vec kod jednog majstora.. uglavnom, oko sokolovo kaze da je rukavac otisao u kur.. a probao sam ga rucno cimat ili nesto i ne mice se nikam... mozda treba veca sila...

i probao sam s tim sarafima, ima 3 sarafa koja drze most...

2fog, yupp seleni su mijenjani, al ne zato, nego zato kaj je i njima dosao red :)

• Create New...