Guest Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Posto smo, zahvaljujuci nasoj nestasnoj vr6girl , dobili puno clanova iz inozemstva, predlazem da se kompletan forum a i ostatak portala ako je moguce prevede na engleski, tj. neka se npr. uz postojce nazive na hrvatskog u zagradi nadje njihovo znacenje na engleskom jeziku. Mislim kako bi to znacajno olaksalo snalazenje nasim novim clanovima.
derWOLF Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 DA, bilo bi dobro...ili neka novi ?„?lanovi kupe ENG-HRV rje?„?nik pa malo listaju....tako bi usput nau?„?ili hrvatski. ? ala mala...pa ne znam koliko je to posla za Skeecu?!
Guest ND4SPD Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ma trebalo bi napraviti cijelu verziju stranice na engleskom, i staviti na na odabir (hrvatski - engleski) gore kod linka home ili negdje drugdje. ali to je puuuno posla...
Guest vr6girl Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 He Fog, ja to htjela predlo??it al me bilo strah glavnih i odgovornih, pa re?„â€?i ?„â€?e: majko mila ??ta je ovoj! To bi bilo supa?„?!!
Guest Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 ma kaj ih se imas bojat, ne grizu oni vidis, vidis, znaci mi dijelimo neke zajednicke misli (.....ah, kazu da veliki mozgovi razmisljaju jednako ), tko zna dal imamo jos sto zajednicko
Recommended Posts