niner Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Mislim da sam negdje citao da je ta serija u potpunosti podbacila,da im je odlazio turbo ili tako nesto? Zar 4-ke koje dolaze sa 116,130,150KS nemaju isti turbo??
Guest Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 pa iskustvu drugih npr. iz njemacke je najveci problem svih VWa mjerac zraka i senzor pritiska turbine a ne sami turbak. postoje slucajevi da steka ona podtlacna membrana na turbaku.ona je u sklopu njega,al kod VWa nema zamjenje nego se mjenja cijeli turbak. 110 i 130ks tdi imaju isti turbak ak ne laze njihov "teilekatalog".a 150ks tdi ima sasma drugi. otkud ti takva informacija???
niner Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Ma trazim 4-ku okolo i nadjem nekog od 150ks i sjetim se da sam negdje cito da serija imala preoblema s turbom,nemog se sjetit gdje je to bilo I koliko se sjecam sva tri modela su imala isti turbo,probat cu naci pa posalt link
Guest ND4SPD Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 TDI 150 PD ima najveci turbo od svih tadasnjih 1.9 TDI PD motora, ako ti neces to kupiti, ja cu, samo daj broj, link ili nesto drugo (naravno ako je ispravno)
RS G60 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 problem kod tih 150ks motora je da imaju serijski vec velik pritisak turbaka... vecina ljudi ih onda jos i chipa i motori krepaju... to su samo serijski vec nabrijani motori koji vole krepati... zato je vw i prestao te motore praviti...
niner Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Ma nisam nasao taj auto ovdje u hrvatskoj,to je u svabskoj jer planiram uvest auto od tamo. Ako te zanimaju ponuda i cijene imas na www.mobile.de tamo sam naletio na 4-ku,crni,150PS, GTI TDI oprema,150 konja,koza,climatronic,alu 17",odzada na svakoj strani cjevulja,GPS,lexus black style zadnje lampe,ma ono lijep auto i uz to preso 60tkm za 7 iljada al prejucer ga nadjem a jucer ga vec nema u ponudi Sad il je tipu zatrebala para ili je neku ku*** na tom auto (mozd spusto kilometrazu??) ali ucini mi se to prejeftino jer i tamo golfovi drze cijene,pogotov dizeli
Guest Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 baca te u bed kada vidi?? da postoje očuvani auti koji nisu zga??eni i ubijeni?
niner Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 zasto nema teoretske sanse,zato je najbolje ici kupit van auto,pogotovo svabsku jer mozes naletit na auto koji je vozio neki starac i otegno papke ili nesto tako i za takav auto znas da nije ganjan,da nisu vracani kilometri ili nesto trece
pikzibner Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ali na to rijetko mo??e?? naletit. Tamo su brate autoceste izmedju gradova. To ima KM ko u priči. Mislim nemora bit ali...
Perkan Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Tamo su brate autoceste izmedju gradova. To ima KM ko u priči. Tako je. ? vabo je sretan kad ima 100 km do posla, pa racunaj svaki dan po 100-200km, to je najmanje 40000 godi??nje.
Recommended Posts