derWOLF Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Nestorov: zacrnjenje?! ako je to ono ??to misli?? da mi u auspuh gura i mjeri onda je jako malo, jer je frajer na tehničkom rek'o da jedva mo??e izmjerit s obzirom da je auto star 10god. Uzmi u obzir da imam novi tvornički srednji i zadnji lonac i ganjanje prije tehničkog. mislim da je bilo 0,021...znači malo, 0,02 bi se reklo...dovoljno dobro da se ne ??alim. Budem sad vidio krajem 6 mjeseca kad budem i??ao na tehnički koliko će biti.
Nestorov Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A je! Onda definitivno cipam! To me je jedino mucilo jer ako auto vise dimi da mu se ne poveca zacrnjenje na testu. Samo jos prije moram popravit taj zamasnjak... @Perkan Ako mislis cipat kod Tibora, a nije ti problem pricekat mjesec -dva dok ja sredim auto i skupim novce, pricekaj pa odemo zajedno. Odnosno skupimo jos trojicu pa ce bit po 200, barem tako pricaju
Perkan Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 @Perkan Ako mislis cipat kod Tibora, a nije ti problem pricekat mjesec -dva dok ja sredim auto i skupim novce, pricekaj pa odemo zajedno. Odnosno skupimo jos trojicu pa ce bit po 200, barem tako pricaju Chipao sam kod njega prije 20 dana, 1800 kn mi je uzeo, isao sam sam.
derWOLF Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Samo jos prije moram popravit taj zamasnjak... koliko ja znam AFN, barem moj ima dva zama??njaka, tako da se nemoj iznenaditi ako ti bude malo previ??e novaca.
Recommended Posts