Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Nestorov: :huh: zacrnjenje?! ako je to ono ??to misli?? da mi u auspuh gura i mjeri onda je jako malo, jer je frajer na tehničkom rek'o da jedva mo??e izmjerit s obzirom da je auto star 10god. Uzmi u obzir da imam novi tvornički srednji i zadnji lonac i ganjanje prije tehničkog. :D mislim da je bilo 0,021...znači malo, 0,02 bi se reklo...dovoljno dobro da se ne ??alim. :)

Budem sad vidio krajem 6 mjeseca kad budem i??ao na tehnički koliko će biti.

Posted

A je! Onda definitivno cipam! :) To me je jedino mucilo jer ako auto vise dimi da mu se ne poveca zacrnjenje na testu. Samo jos prije moram popravit taj zamasnjak... :(

@Perkan Ako mislis cipat kod Tibora, a nije ti problem pricekat mjesec -dva dok ja sredim auto i skupim novce, pricekaj pa odemo zajedno. Odnosno skupimo jos trojicu pa ce bit po 200, barem tako pricaju :)

Posted
@Perkan Ako mislis cipat kod Tibora, a nije ti problem pricekat mjesec -dva dok ja sredim auto i skupim novce, pricekaj pa odemo zajedno. Odnosno skupimo jos trojicu pa ce bit po 200, barem tako pricaju :)

Chipao sam kod njega prije 20 dana, 1800 kn mi je uzeo, isao sam sam.

Posted
Samo jos prije moram popravit taj zamasnjak... :(

koliko ja znam AFN, barem moj ima dva zama??njaka, tako da se nemoj iznenaditi ako ti bude malo previ??e novaca. :(

• Create New...