Guest PesimiST Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 evo ovako ja imam golfa 3 ali TD ne TDI i nemrem ga cipat neg odvrtit bosch pumpu.i nedavno nije mi da vrag mira i odvidam ja nju.uglavnom odvidana je dosta ali je ler sa nekih 800-900 skocio na neznam 1200 (nemam đirometar).auto ide dosta bolje i ne gusi se i trosi kou litru vise,nevazno.mene zanima sto se moze dogodit moze li mi se sto rezletit sada ako ne dali moze ici jos dalje ako smanjim minimum i sto da radim u vezi turbine ide na reparaciju uskoro zato sto vec duze vrijeme trosi ulje pa dali se onda nes moze i iskombinirati da puse malo vise.e i nemam intercooler...svaka pomoc je korisna
Guest PesimiST Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 sto nitko nezna do kud smijem ici dalje s tom pumpom ??
Guest Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 cekaj da se spoje entuzijast i ostali bo??pumpatjuneri
Guest Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 a da mu nisi možda samo lergas podigo obavezno nabaci bilo kakav IC.daj složi ili kupi novi turbak i digni polako s wastegatom ili kak se ta štangica na hrvatskom već zove pritisak turbine i u laganini količinu goriva.
Guest PesimiST Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ne lergas nisam diro probao sm smanjit al nemogu jer me jebe jedna mala sigurnosna vida kou nemogu dohvatit aha znaci samo se wastegate malo otvori i onda ce jace puhati.a to da se ne otvara puno ili?e da i reparacija ce uskoro tako da nebi trebalo biti problema nego do kokliko smijem otvarati pumpu da nebi doslo do viska goriva to me najvise zanima
Guest Markic Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Mozes se fino igrati sa tim. ? tangicu na wastegate mo??e?? otfrkati za dva, tri kruga, ne znam koja je turbina. Ja sam na Garrettu T2 sa četiri kruga dobio 0.4 bara ekstra. ? to se tiče reperature turbine mo??e?? slo??iti turbo da ti fino radi. Ja sam kompresorski dio slagao sa integralke (T3), i wastegate sam stavio sa nje, u principu sam vrlo jednostavno napravio hybrid (T25). ? to se tiče tog dijela i reparature, definitivno bi ti preporučio Motorbox i Waltera, to je doktor u HR po pitanju turbina. Slagao mi je tri turbine i svi auti su i??li suludo nakon njegovih slaganja. Stavi grafitni pakung (le??ajevi), Walter ti to mo??e slo??iti i izbalansirati na veću vrtnju. Ako treb?? neki kontakt, savjet, bilo kaj, pi??i PM. E da, kao ??to ti je već neko rekao, IC ti definitivno treba. Laku noc.
Guest PesimiST Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 eeeee to me zanimalo hvala puno na savjetima.za reapraturu sam nasao neku vezu ode blizu splita tako da ce me malo jeftinije doci,isto sam cuo sve pohvale za majstora.e a dolikih dim da bude IC da nebi dobio turbo rupu,jer ja sam sebi bio kupio onaj mali on una turbo pa sam ga prodao e da turbina je garret al neznam tocno koji model morat cu malo vise glavu zavuci
zizz Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 koliko das za ovaj od golfa 3 ima frend mozda jedan viska pa da dogovorimo cifru neku
Guest PesimiST Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 to mi je maleno necu to trazim nesto malo vece i drukcijeg oblika tako da mi poprecno stane u donji branik.fala na ponudi neg wastegate necu jos dirat dok ne sredim turbinu.a sto se tice pumpe ako smanjim lergas pumpa bi se mogla jos odvidati sigurno al sto moze otic kvragu da znam na sto da pazim.
Guest PesimiST Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 evo danas malo gledao turbina je agrret T2. 2 markic:ti si imo prije T2 ? i do koliko je isla sta je bilo razletila se? dal da stavim onda neku vecu??
entuzijast Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ovak,kaj se tiče pumpe, od??arafi ju do te mjere da ti okretaji padaju kolko - tolko normalno....Znači smanji ler gas kolko ide i pumpu od??arafi, ako pretjera??, pri visokim okretajima, kad pusti?? gas, ne budu padali okretaji...To nije dobro... Pumpu mo??e?? reparirati , ja sam platio 1200 kuna, nije puno, a sigurniji si i sa odvrtanjem i prčkanjem... Ima caka sa pumpom da se otvori i makne opruga koje limitira gorivo , međutim, to je krajnja mjera, tu su onda i dodatni zahvati potrebni, a i nije nikako preporučljivo to raditi DIY metodom ... Slijedeće kaj mo??e?? napraviti je da odfrkne?? jo?? jedan ??araf....On ti se nalazi na vrhu pumpe, na onoj "gljivi"...Torx ??araf (u obliku zvijezde), njega u??arafi u pumpu, taj ??araf regulira količinu ubrizganog goriva prilikom boosta... Ako si u prilici nabaviti taj ??araf sa 1.6 TD pumpe, onda ga zamijeni sa tim, jer od 1.6 ??araf je puno "agresivinijeg" oblika, i imati će bolji efekat... Kaj se tiče turbine, Garrett kolko ja znam ima gumenu cijevčicu koja spaja kompresorski dio sa wastegateom...Prere??e?? tu cijevčicu i kupi?? ventil koji će?? ubaciti...Vo??njom i mjerenjem narikta?? tlak koji hoće??...To mo??e?? tra??iti da ti naprave prilikom reparature (naravno automatski gubi?? garanciju na reparaturu) ili mo??e?? sam napraviti... Ventil ti je "kao" nabolji (ulo??eno-dobiveno) nekakav Graingerov, ja ne znam zakaj ga tak zovu, al ajde, to je u biti ventil sa kuglicom unutra.... Za tlak, ja imam kkk k14, i to ka??u da max 1.2 bara...Mslim da su po veličini k14 i T2 tu negdje, ali ne mogu tvrditi... Nadam se da sam ti pomogao bar malo...
Guest PesimiST Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 eeee ne malo nego skoro sve sto me zanimalo..svaka cast pumpu sam sarafio koliko je god islo i doslo je do te mjere da je gas sa nekih 3500 na 1000 padao 15 sekundi al isao sam jos dalje i kad sam upalio auto odjednom bez davanja gasa auto je pocelo samo punit u beza zaustavljanja onda sam ugasio auto i vratio.oprugu necu skidat samo bi se mogao jos malo igrat s tim ??arafom.pumpa je u odlicnom stanju sigurno a na koliko radi sada turbina po defaultu?i sto bi bilo dobro pormjenit ako idem dalje dakle sve ovo sto si naveo kad bi stavio na max moguce.oceli motor kao motor to moci podnjet,sto se moze razletit
entuzijast Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Meni turbina radi na 0.65 bara...Po defaultu....Tvoja, ne znam,. ali ne vejrujem da ima velke razlike... Kaj bi trebao promijeniti ako bi i??ao dalje stvarno ne znam u detalje, ali prvo i osnovno su ti jači ??arafi za glavu....To je kaj znam ...Kolko će podnest, treba pitat nekoga tko je i??ao tako daleko a takvih je malo, jer se ljudi ba?? ne bave tuniranjem tih motora, uglavnom svi idu na TDI...Kaj sam pisao sa ljudima na stranim forumima, podnest će motor, samo mora?? paziti na EGT, tj. mora?? kupiti ćuku, a sama ćuka ti je oko 1500 kuna, tak da je pitanje kolko ti se isplati ići dalje...Zavisi kaj ??eli??...Obavezno mora?? mijenjati auspuh na 2.5" minimalno, da bi smanjio EGT i obavezno IC nabaviti..Zapravo IC bi već za ovo trebao imati, jer turbine su male, tak da one na 1 bar pu??u dosta vrući zrak....Kad bi nabavio T3, onda bi bila druga priča, ali T3 je puno tromija, tek na cca 3000rpm proizvodi boost... Ovo micanje opruge nije samo po sebi opasno, zapravo u teoriji je to najbolji mod...Potro??nja se nebi povećavala sve do nekih 2500rpm, međutim u kombinaciji sa ??arafom koji si već dirao, daje veliku snagu, a tako lako se zaletiti sa tuningom... Nadam se da si zapisivao sve ??to si ??arafio
Guest PesimiST Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 zasto svi govore da se odvida bosch pumpa.ja sam ju morao zavidati i onda je auto islo bolje jer nije mi jasno. to sam jedino radio jer sam jedino to znao znaci malo odvidao pumpicu.onaj torks ??araf jo?? nisam dirao (sto on tocno radi ?) a turbinu nezelim dirat dok je ne repariram i ne stavim si bolji intercooler e a sto je EGT to neznam. auspuh na 2.5''.sto da maknem sve lonce i stavim samo jednu cijev.sada je na autu samo zadnji lonac. da i to sta kazes za T3 meni treba neka sto ce mi punit u sto nizim okretajima jer ih ionako nema puno znaci da se poigram s tim sarafom i dobijem puno
entuzijast Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 A tak se to valjda veli, ono u stliu otpustiti ne??to, vidim da sam i ja gore pisao gluposti, odfrknuti-zafrknuti, bitno je da se zna na kaj se misli Za ovaj torx sam ti krivo rekao, u pisanju sam se i sam zbunio...Ne treba?? mijenjati ??araf već unutra kad otvori?? "gljivu", ima?? ??ipkicu, ne znam kak da to nazovem, koja djeluje na opruge u pumpi kad zrak koji je pod pritiskom djeluje na membranu na ??ipkici...Torx ??arafom ti postavlja?? da ta ??ipkica u startu, prije ikakvog djelovanja zraka iz turbine, ima polo??aj kao da je pod pritiskom...Ni??ta vi??e... Ovak ti to ozgleda: EGT = Exhaust Gas Temperature, ili ti po na??ki, Temperatura Ispu??nih Plinova... Mislim da će ti samo cijev bez lonaca biti preglasno, ako će?? stavljati zadnji lonac, onda obavezno protočni.. Ima?? ti na trojkama TD i manju turbinu KKK K03, ali mislim da je premala...
Guest PesimiST Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 aaa tako ja danas prekopao cijelu pumpu trazeci taj torx saraf i nista...e sad kuzim na sto mislis,nego ocu dobit ista ako ga malo odvrtim ali ovaj saraf od 1.9td drugom prilikom ce doci iz 1.6td.dali ima smisla dirat taj obicni od 1.9....a sta se lonca tice meni je sad samo zadnji i protocni je tako da se oko toga onda vise necu dirati thx again
Guest PesimiST Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 e sry graficka mi na mkompu bila crkla..sad vidim sto je to,javim kad nesto sjebem thx
Guest PesimiST Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 evo jucer sam bio s jednim prijateljem koji ima pasata 1.9tdi neznam koja godina uglavnom stari. i ima ovakvu pumpu kao sto je na slici,ee ja nemam takvu..on ima na vrhu one gljive ovaj vijak i moze ga zavidavati ili odvidavati bez problema dok je meni cijela ta ''gljiva'' zatvorena tj nema uopce rupu gdje se nalazi taj vijak... ajd pls pomoc sto sada ja nemam taj vijak ili se steluje na neki drugi nacin ?
entuzijast Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 E jbga stari, ne znam.... ...Pusti onda taj vijak, kupi IC, bit će dosta... EDIT: malo sam pročačkao po tekstovima i moguće je da nema?? taj vijak vani, ali ima?? vijak koji se nalazi unutra, koji namje??ta tenziju opruge po kojoj ona ??tangica putuje....Trebao bi otvoriti "gljivu" i izvaditi van tu ??tangicu da bi do??ao do vijka...Samo, ja ba?? nisam ljubitelj otvaranja pumpe bez nekog stručnog za to, ali ti kako hoće??...
Guest PesimiST Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 e pas mtr znao sam...ok onda za pumpu pogledat cu moze li se jos ista odvrtit pa ce to biti to sta se pumpe tice.onda idu IC i turbina...javim kad nastavim...
entuzijast Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Kolko sam ja sku??io, turbina ostaje ista, samo ide na reparaturu....? to je i bolje neg da je ulo??io novce u drugu, veću, a polovnu....
Guest PesimiST Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 da bas kako i kaze entuzijast ostaje stara ali reparirana,jedan malo veci ne prevelik intercooler ali dobar i jos neke pizdarijice i to bi bilo to.e da bajk kad si u ST da ti pokazem da to tvoje dizlo puno elektronike neide s mjesta
Guest biciklist Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 pa tak sam i ja skuzio al me ona recenica u zadnjem postu njegovom zbunila joj crni pero ak si jos dizao od onda onda me moooooooozda i maznes...al ne uskoro :hihi
Recommended Posts